Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canım Allah sabır versin sana
Ne kadar çok aksilik yaşadın
Hamile kaldığına bile sevinemedin
Bence doktorlarin sana klomen veya letu vermek yerine adam akıllı bir tedavi yapmaları lazım
3. sağlıksız gebeliğin ..daha ne kadar böyle devam edecek
Böyle olmasına sebep ney
Önce sorunu bulup ona göre bir tedavi yaptır bence
Yeter artık yıprandığın

Aynen cnm sağol valla söylüyorum bugünde doktora tekrarladım tedaviyle hamile kaldım ve niye sağlıksız oldu diyorum dedki tohumdan kaynaklanıyor yanı yum ve sperm dollendigi zaman bi aksilik oluyir sağlıksız bebek oluyor allah'tan gelen bişey bu diyecek bişey yok dedi artık değerim düşerse düşük yapicam yok eger artarsa ve hala kese sagliksizsa kürtaj olcam

Baska oğlana hamile kalip regl zamani ovulasyon testi ile hamileligini anlayan varmi koyuluk derecesini merak ediyorum cinsiyetle alakasi varmi acaba

Canim bu defa ovu testi kullanmadigim icin bakmamistim. Ama 2 nci kizimda gebelik testi bide ovu testini beraber yapmistim ikiside kop koyu cikmisti adet gunume 2 gun kala. Resmi bilgasayarda olabilir bulursam yuklerim buraya.

Kizinda mi cok koyu cikmisti canm
Canim bu defa ovu testi kullanmadigim icin bakmamistim. Ama 2 nci kizimda gebelik testi bide ovu testini beraber yapmistim ikiside kop koyu cikmisti adet gunume 2 gun kala. Resmi bilgasayarda olabilir bulursam yuklerim buraya.
resmi bulabilirsen atarmisin canm

Yok canım ben ovu kullanmadim o ay

Ama beklenen adet tarihinden 1 gün önce Aksam evde sadece ovu testi olduğu için onu yaptım ve iki çizgi de kopkoyuydu dedim hamileyim :) ama kimseye söylemedim sabah kalktim cisimi tuta tuta eczaneye kostüm gebelik testi aldım:)

Son düzenleme:
:) :) :)
enelde ovu testi kopkoyu olanlarin oglu olmuş normal koyuluk olanlarin nasildi acaba onu merak ediyorum bu aralar

Iste kiza hamile kalanlarin az koyu cikiyo sanki biri bu teoeiyi çürütsun ya oglanda silikti desin yada kizda cok asiri koyuydu desin
Canım ben ikinci kızımda adet öncesi ovulasyon testi yapmıştım, test pozitifti ama aşırı koyuluk yoktu diye hatırlıyorum

Üzme kendini hakkında hayırlısı olsun hamile kalmadan önce folik asit kullandın mı fazla takip edemiyorum hayırlı haberlerle gelirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…