- 17 Mayıs 2017
- 4.309
- 6.500
- 108
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #54.321
Canım Allah sabır versin sanaKızlar geldim hastaneden küçücük BIR kese gördük ama doktor yarın tekrar tahlil yapmamı istedi deger yukseliyosa kürtaj olucam değer dusersede kendiliğinden düşer kurtaja gerek kalmaz dedi çok şükür dış gebelik değil dedi ama sağlıksız kese olduğu kesin
Aynen cnm sağol valla söylüyorum bugünde doktora tekrarladım tedaviyle hamile kaldım ve niye sağlıksız oldu diyorum dedki tohumdan kaynaklanıyor yanı yum ve sperm dollendigi zaman bi aksilik oluyir sağlıksız bebek oluyor allah'tan gelen bişey bu diyecek bişey yok dedi artık değerim düşerse düşük yapicam yok eger artarsa ve hala kese sagliksizsa kürtaj olcamCanım Allah sabır versin sana
Ne kadar çok aksilik yaşadın
Hamile kaldığına bile sevinemedin
Bence doktorlarin sana klomen veya letu vermek yerine adam akıllı bir tedavi yapmaları lazım
3. sağlıksız gebeliğin ..daha ne kadar böyle devam edecek
Böyle olmasına sebep ney
Önce sorunu bulup ona göre bir tedavi yaptır bence
Yeter artık yıprandığın
Canim bu defa ovu testi kullanmadigim icin bakmamistim. Ama 2 nci kizimda gebelik testi bide ovu testini beraber yapmistim ikiside kop koyu cikmisti adet gunume 2 gun kala. Resmi bilgasayarda olabilir bulursam yuklerim buraya.Kizlarinin annecigi yesa AsTaLaVisTas B Bebegimbenim06 the craysy S sabirin kizlar benim kafama birsey takildi oglanlara hamile kaldiginiz ay ovulasyon testi ile baktiniz mi regl zamani cokmu koyuydu yoksa normal koyuluk mu vardi
resmi bulabilirsen atarmisin canmCanim bu defa ovu testi kullanmadigim icin bakmamistim. Ama 2 nci kizimda gebelik testi bide ovu testini beraber yapmistim ikiside kop koyu cikmisti adet gunume 2 gun kala. Resmi bilgasayarda olabilir bulursam yuklerim buraya.
Soruyu yalnis anlamisim ben rengl zamani test yapmamistim..Baska oğlana hamile kalip regl zamani ovulasyon testi ile hamileligini anlayan varmi koyuluk derecesini merak ediyorum cinsiyetle alakasi varmi acaba
Soruyu yalnis anlamisim ben rengl zamani test yapmamistim..
Gonderdigim test adete 3 gun kala yaptigim.Nezaman yapmistin ki canm
Kizlarinin annecigi yesa AsTaLaVisTas B Bebegimbenim06 the craysy S sabirin kizlar benim kafama birsey takildi oglanlara hamile kaldiginiz ay ovulasyon testi ile baktiniz mi regl zamani cokmu koyuydu yoksa normal koyuluk mu vardi
enelde ovu testi kopkoyu olanlarin oglu olmuş normal koyuluk olanlarin nasildi acaba onu merak ediyorum bu aralarYok canım ben ovu kullanmadim o ay
Ama beklenen adet tarihinden 1 gün önce Aksam evde sadece ovu testi olduğu için onu yaptım ve iki çizgi de kopkoyuydu dedim hamileyim :) ama kimseye söylemedim sabah kalktim cisimi tuta tuta eczaneye kostüm gebelik testi aldım:)
:) :) :)
enelde ovu testi kopkoyu olanlarin oglu olmuş normal koyuluk olanlarin nasildi acaba onu merak ediyorum bu aralar
Canım ben ikinci kızımda adet öncesi ovulasyon testi yapmıştım, test pozitifti ama aşırı koyuluk yoktu diye hatırlıyorum
Özellikle denemek için yapmıştım tamamen silikti.Hic koyu olmadi.Teorini cürüttümmüIste kiza hamile kalanlarin az koyu cikiyo sanki biri bu teoeiyi çürütsun ya oglanda silikti desin yada kizda cok asiri koyuydu desin
Özellikle denemek için yapmıştım tamamen silikti.Hic koyu olmadi.Teorini cürüttümmü
Üzme kendini hakkında hayırlısı olsun hamile kalmadan önce folik asit kullandın mı fazla takip edemiyorum hayırlı haberlerle gelirsin inşallahKızlar geldim hastaneden küçücük BIR kese gördük ama doktor yarın tekrar tahlil yapmamı istedi deger yukseliyosa kürtaj olucam değer dusersede kendiliğinden düşer kurtaja gerek kalmaz dedi çok şükür dış gebelik değil dedi ama sağlıksız kese olduğu kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?