- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #54.341
Özelden yazdım bakarsın canım.gijnijj ya ben aslında bebek konusunda çok kararsızım 3 çocuk beni çok yıprattı çünkü rahatsızım sürekli yorgunum halsizim artık çocuklar büyüdü tekrar başa dönmek istemiyorumEvet canım özel mesaj atabiliyorum istediğini zaman bana yazabilirsin benim oğlum 3 yaşında şuan yeniden istiyorum birtane daha ama eşim İstemiyo oda nasip Rabbim sizlere nasip etsin inşallah
Erkek çocuk istemek bir aşktır eninde sonunda yine istersen diğerleride büyür bi şekilde rahata erersin merak etmeÖzelden yazdım bakarsın canım.gijnijj ya ben aslında bebek konusunda çok kararsızım 3 çocuk beni çok yıprattı çünkü rahatsızım sürekli yorgunum halsizim artık çocuklar büyüdü tekrar başa dönmek istemiyorum
Evet oğlum oldu şuan 3 yaşında Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah sizleredeOğlunuz mu oldu peki
Ya sen ne kadar tatlı bi insansın Allah senden razı olsun. Burda herkese cevsp verıyorsun bıkmadan usanmadanL Lilarengim1 cnm sen gecen fitil kullandinmi kullandindiysan ismi ne demistin...
Ben kullanmadim ama bu arkadas kullanmis eski mesaclari lazim olur diye kaydederdim telefonuma.Eki Görüntüle 2190258
Canim guzel bakiyosun. Guzel goruyosun . Allah biliyo kalbimden geceni burdaki her kesin oglu olmasini cok istiyorum. Rabbim cok bekletmeden muradiniza ermeyi nasip etsin insallah... eski yazismalarin cogunda okudugum kadariyla oglu olan arkadaslarin cogu fitil kullanmis cnm.Ya sen ne kadar tatlı bi insansın Allah senden razı olsun. Burda herkese cevsp verıyorsun bıkmadan usanmadan
Canim son durumlar nedir. Iyisindir insallah.Kanamam dün çok vardı bugün sadece leke geliyor
Canim kontrol ekimin 2 sinde. Ama esimin isi az oldugu bi gun gidicem insallah . Gecen sefer isi cikmisti gidemedi. Oda gormek istiyo. Burdan haber veririm insallah.
Canim kontrol ekimin 2 sinde. Ama esimin isi az oldugu bi gun gidicem insallah . Gecen sefer isi cikmisti gidemedi. Oda gormek istiyo. Burdan haber veririm insallah.
Tamam canim.InsAllah canım sorumu sormayı unutma çok merak ediyorum
Cocuklarin kac yasinda canim? 4ncu bir cocuk sagligini riske atmayacaksa, maddi manevi cok yipratmayacaksa, en onemlisi de (kiz olma ihtimali de var) erkek ya da kiz 4ncu bir cocugu esin de sen de istediginiz vakit, durumun biraz toparlaninca yine dusunebilirsin canim.Özelden yazdım bakarsın canım.gijnijj ya ben aslında bebek konusunda çok kararsızım 3 çocuk beni çok yıprattı çünkü rahatsızım sürekli yorgunum halsizim artık çocuklar büyüdü tekrar başa dönmek istemiyorum
Merhaba sizi tanımıyorum ama iyi dilekleriniz için teşekkür ederimCocuklarin kac yasinda canim? 4ncu bir cocuk sagligini riske atmayacaksa, maddi manevi cok yipratmayacaksa, en onemlisi de (kiz olma ihtimali de var) erkek ya da kiz 4ncu bir cocugu esin de sen de istediginiz vakit, durumun biraz toparlaninca yine dusunebilirsin canim.
Sanirim 3 kizin var; sana tum kalbimle saglikli hayirli bir erkek evlat diliyorum insallahG Gijnijj arkadasa katiliyorum anne-ogul arasindaki ask bence de, sana da nasip olsun. Kendime de saglikla hayirlisiyla 2nci evlat
Allah bağışlasın evlatlarınızıMerhaba sizi tanımıyorum ama iyi dilekleriniz için teşekkür ederiminşallah sizinde saglıklı hayırlı bir evladınız olur evet 3 kızım var büyük liseye gidiyor o yüzden düşünmüyorum tekrardan başa dönmek zor. eşimde hiç istemiyor insan olmayanı istiyor işte nasip kısmet zaten nasipte varsa olur.maddi konuda sıkıntımız yok ama yoruldum artık bu yaştan sonra bebek bakamam gibime geliyor
Cok haklisin, kolay buyumuyorlar, cocuk bakmak cok zor. Anne olmak cok zor :) Ne guzel sen buyutmussun. Benim de oglum 8 yasinda Allah omur versin.Merhaba sizi tanımıyorum ama iyi dilekleriniz için teşekkür ederiminşallah sizinde saglıklı hayırlı bir evladınız olur evet 3 kızım var büyük liseye gidiyor o yüzden düşünmüyorum tekrardan başa dönmek zor. eşimde hiç istemiyor insan olmayanı istiyor işte nasip kısmet zaten nasipte varsa olur.maddi konuda sıkıntımız yok ama yoruldum artık bu yaştan sonra bebek bakamam gibime geliyor
İnsallah değişik tat tadarsınız siz deCok haklisin, kolay buyumuyorlar, cocuk bakmak cok zor. Anne olmak cok zor :) Ne guzel sen buyutmussun. Benim de oglum 8 yasinda Allah omur versin.
Hepimizin hakkinda en hayirlisi olsun insallah canim.
Aslinda ikinci cocugum kiz olsun gibi bir dilegim yok. Saglikli, hayirli evlat olsun insallah :) tabi degisik olani ister insan ama bende olusmadi oyle bi fikir :))İnsallah değişik tat tadarsınız siz de
Allah bağışlasın evladınızı
Bence her annenin bir kız evlada ihtiyacı vardir.öncelik tabi sağlıklı olması Rabbim sizede bu duyguyu yaşatsın.Kız evlat gıbı yok inanın.Aslinda ikinci cocugum kiz olsun gibi bir dilegim yok. Saglikli, hayirli evlat olsun insallah :) tabi degisik olani ister insan ama bende olusmadi oyle bi fikir :))
Oglum hatta erkek kardes istiyor:))
Allah hepimiz icin en hayirlisiini, gonlundekini hayirlisiyla nasip etsin.
Hakkimda hayirli olacaksa Rabbim bana da nasip etsin canim insallah saglikli ve hayirli eli ayagi duzgun bir evlat daha.Bence her annenin bir kız evlada ihtiyacı vardir.öncelik tabi sağlıklı olması Rabbim sizede bu duyguyu yaşatsın.Kız evlat gıbı yok inanın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?