Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Evet canım özel mesaj atabiliyorum istediğini zaman bana yazabilirsin benim oğlum 3 yaşında şuan yeniden istiyorum birtane daha ama eşim İstemiyo oda nasip Rabbim sizlere nasip etsin inşallah
Özelden yazdım bakarsın canım.gijnijj ya ben aslında bebek konusunda çok kararsızım 3 çocuk beni çok yıprattı çünkü rahatsızım sürekli yorgunum halsizim artık çocuklar büyüdü tekrar başa dönmek istemiyorum

Erkek çocuk istemek bir aşktır eninde sonunda yine istersen diğerleride büyür bi şekilde rahata erersin merak etme

Ya sen ne kadar tatlı bi insansın Allah senden razı olsun. Burda herkese cevsp verıyorsun bıkmadan usanmadan
Canim guzel bakiyosun. Guzel goruyosun . Allah biliyo kalbimden geceni burdaki her kesin oglu olmasini cok istiyorum. Rabbim cok bekletmeden muradiniza ermeyi nasip etsin insallah... eski yazismalarin cogunda okudugum kadariyla oglu olan arkadaslarin cogu fitil kullanmis cnm.

Cocuklarin kac yasinda canim? 4ncu bir cocuk sagligini riske atmayacaksa, maddi manevi cok yipratmayacaksa, en onemlisi de (kiz olma ihtimali de var) erkek ya da kiz 4ncu bir cocugu esin de sen de istediginiz vakit, durumun biraz toparlaninca yine dusunebilirsin canim.
Sanirim 3 kizin var; sana tum kalbimle saglikli hayirli bir erkek evlat diliyorum insallah G Gijnijj arkadasa katiliyorum anne-ogul arasindaki ask bence de, sana da nasip olsun. Kendime de saglikla hayirlisiyla 2nci evlat

Merhaba sizi tanımıyorum ama iyi dilekleriniz için teşekkür ederiminşallah sizinde saglıklı hayırlı bir evladınız olur evet 3 kızım var büyük liseye gidiyor o yüzden düşünmüyorum tekrardan başa dönmek zor. eşimde hiç istemiyor insan olmayanı istiyor işte nasip kısmet zaten nasipte varsa olur.maddi konuda sıkıntımız yok ama yoruldum artık bu yaştan sonra bebek bakamam gibime geliyor

Allah bağışlasın evlatlarınızı
Kızlarınızda haöile kaldığınız dönemleri hatırlıyormusunuz?
@Semra54 Hediye33

Cok haklisin, kolay buyumuyorlar, cocuk bakmak cok zor. Anne olmak cok zor :) Ne guzel sen buyutmussun. Benim de oglum 8 yasinda Allah omur versin.
Hepimizin hakkinda en hayirlisi olsun insallah canim.

Cok haklisin, kolay buyumuyorlar, cocuk bakmak cok zor. Anne olmak cok zor :) Ne guzel sen buyutmussun. Benim de oglum 8 yasinda Allah omur versin.
Hepimizin hakkinda en hayirlisi olsun insallah canim.
İnsallah değişik tat tadarsınız siz de
Allah bağışlasın evladınızı

İnsallah değişik tat tadarsınız siz de
Allah bağışlasın evladınızı
Aslinda ikinci cocugum kiz olsun gibi bir dilegim yok. Saglikli, hayirli evlat olsun insallah :) tabi degisik olani ister insan ama bende olusmadi oyle bi fikir :))
Oglum hatta erkek kardes istiyor:))
Allah hepimiz icin en hayirlisiini, gonlundekini hayirlisiyla nasip etsin.

Bence her annenin bir kız evlada ihtiyacı vardir.öncelik tabi sağlıklı olması Rabbim sizede bu duyguyu yaşatsın.Kız evlat gıbı yok inanın.

Bence her annenin bir kız evlada ihtiyacı vardir.öncelik tabi sağlıklı olması Rabbim sizede bu duyguyu yaşatsın.Kız evlat gıbı yok inanın.
Hakkimda hayirli olacaksa Rabbim bana da nasip etsin canim insallah saglikli ve hayirli eli ayagi duzgun bir evlat daha.
Hakkimizda hayirlisi olsun hepimizin :)
Cok tesekkur ederim guzel dilegin icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…