Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518

Bende gerçekliği varmı bilmiyorum zaten 2 ihtimal var kiminde tutuyor kiminde tutmuyor kızlar ben düşünüyorum acaba yoğun akıntı döneminde hamile kalmak dahamı yüksek benim yumurtlamadan 1 gün öncesi ıslak oluyorum yumurtlama ya 1 gün kala kuru deneyenler akıntıya dikkat edenler oldumu

Bunu peygamber efendimiz de söylüyor o söylüyorsa tabiki doğrudur. Gerçek rivayet olduğuna emin olsam doktora bile sormazdım ya neyse

Daha önce burda yazmıştım aslında bende amerikada bayağı bilinen bi doktora gitmiştim hatta türkiyeden doğuma gelen birçok ünlününde doktoruydu kendisi
Bilimsel olarak kanıtlanmış birşey yok ama yumurtlama olduktan sonraki ilişki erkek bebek ihtimalini arttıtıyor demişti
Yumurtlama günü kızı olanda var elbette öncelikle Allahın nasip etmesi
Şu da var bu teori de 2 şey çok önemli
Yumurtlama anını yakalamak ve erkeğin sperm kalitesinin iyi olması
Her ikisi aynı anda olursa bence erkek oluyor bebekler Allahın izniyle

Son düzenleme:
Kizlar hepinize merhaba. Mesaclar baya birikmis okuyamadim .kizim okula basladi miyde bulantim hala var zor geciyo hamilelik ama allaha hamd olsun iyim eskiye gore. Hepiniz iyisinizdir insallah. Bugun bende doktora gitdim. Her sey guzel gidiyo allaha sukir. R ravzam cnm senin dedignide sordum doktorum bu sag sol yumurtlama konusunu. 100 de 100 dogruysa eger. Tum insanlar secimlerni yapardi. Insanlar ton para verip kibrislarda tup bebek yaptirmazlardi dedi. Ama ihtimali yukseltdigni dusunyorum sag yumurtanin dedi.
Bebegmin resminide yukleyebilirsem yukliycem bacak arasida cektim. bugun baya widio cektim resimlerni aldim.
Her aklima geldignizde dua ediyorum hepinize. Cani gonulden dilerim en kisa zamanda hepinize rabbim saglikla sihhatla bir oglan nasip etsin.

Aslında bencede de çok mantıklı hee. Erkek spermi kız sperminden hızlıysa e neden olmasın kii. Tabi önce Allahın taktiri yumurtalar bile onun izniyle hareket eder

Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah. Maşşallah. Cinsiyet belli değildi deil mi

Amin . Belli oldu cnm 12 haftada 100 de 100 erkek demisti. Bugun 16 haftalik olduk yine erkek dedi. Rabbim sana we tum isteyenlere nasip etsin.
Ayyy maşallah maşallah. Bize de dua et. Doğum zamanında çzellile cnm tüm isteyen herkese dua et lütfen. Sen takip falan yapmıştın deil mi. Valla hepinizi ayrı ayrı takip ediyorum ama bi türlü aklımda kalmıyor unutuyorum kimin ne yaptığını :))) neler yapmıştın tekrar anlatırsan bize de fikir olur cnm. Kusura bakma erkek haberi alınca insan bi seviniyor hevesleniyor Vala :))

Amin canim cok saol darisi tum isteyenlerin basina...
akintinin yogun oldugu 2 gun we tamamen kuru oldugum gun birliktelik olmustu. Hangisi tutdu bilmiyorum..
Adetin 14 gun ultrasona gitdim yum sagdaydi.
Sonrada gidemedim.
Testlede takip yapmadim.
Esim aniden bos.....a. Riske girdik zaten diye 3 gun birliktelik oldu...
Cinsel perhizde yoktu...
Baskada aklima gelmeyenleri eski mesaclardan okuyabilirsin cnm. Ozamanlar iyi hatirliyodum detaylica yazmistim.

Bence akıntının yoğumçn olduğu gün tutmuştur yani büyük ihtimalle. Bu cinsel perhiz ne ya ben bunu bi türlü anla anlamadım gitti

Canim tebrik ederim testlerin guzel cikmis... hayirli olsun. Rabbim gonlundeki nasip etmistir insl

Amin canım Allah razı olsun.
Maşallah oğlunaa Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Benim yumurtlama zamanında da, yerleşirkende, şimdi de hep sağ tarafım ağrıyor batıyor.
Seninde öylemiydi? Bende mi sağdan yumurtladım acaba

Topik pek bi sessiz kızlar
Herkes ne durumda ovulasyon testi yapan var mı?
Doktora gidecek arkadaşlar siz neler yaptınız?
Ben bugun gittim esim sperm testi yapicak bende kan pihtilasmasi ama burda devlet hastanesinde olmuyomus esim yapabilir ama bnm arastirma hastanedine gitmem gerekiyomus...

Aslında bencede de çok mantıklı hee. Erkek spermi kız sperminden hızlıysa e neden olmasın kii. Tabi önce Allahın taktiri yumurtalar bile onun izniyle hareket eder
Aynen öyle canım öncelikle taktiri ilahi
Rabbim bize de yazmıştır salih sağlıklı oğlanlar inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…