- 30 Aralık 2012
- 2.549
- 4.387
- 333
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #54.601
Canım eşine de test yaptırdığınız iyi olmuşBen bugun gittim esim sperm testi yapicak bende kan pihtilasmasi ama burda devlet hastanesinde olmuyomus esim yapabilir ama bnm arastirma hastanedine gitmem gerekiyomus...
Amin amin ins henuz esimi ikna edemedim bakalim cnm ins ikna olup kabul ederCanım eşine de test yaptırdığınız iyi olmuş
Güzel çıkar sonuçlar inşAllah
Hayirli haberlerle dön inslh cnm rabbim salihlerden saglikli hayirli bir erkek evlat sanada bizede bu ay nasip eder inslhBenimde bu ara yumurtlama günlerim..
Yarın doktor randevum var
Nolursunuz dualarınızda beni de unutmayın
Şimdiden teşekkür ederim
Ayyy hadi inşallah senden de o güzel habrri duymak istiyorum Allah yardımcın yardımcımız olsunBenimde bu ara yumurtlama günlerim..
Şimdiden teşekkür ederim
Üçgün ara olmadanmı oldu canım yani yumurtlama günlerinin tamamını degerlendirmişmi oldunAmin canim cok saol darisi tum isteyenlerin basina...
akintinin yogun oldugu 2 gun we tamamen kuru oldugum gun birliktelik olmustu. Hangisi tutdu bilmiyorum..
Adetin 14 gun ultrasona gitdim yum sagdaydi.
Sonrada gidemedim.
Testlede takip yapmadim.
Esim aniden bos.....a. Riske girdik zaten diye 3 gun birliktelik oldu...
Cinsel perhizde yoktu...
Baskada aklima gelmeyenleri eski mesaclardan okuyabilirsin cnm. Ozamanlar iyi hatirliyodum detaylica yazmistim.
Yumurta takibi için mi gidiyorsun canımBenimde bu ara yumurtlama günlerim..
Şimdiden teşekkür ederim
Amin canım aminnnnHayirli haberlerle dön inslh cnm rabbim salihlerden saglikli hayirli bir erkek evlat sanada bizede bu ay nasip eder inslh
Ahh keşke bende çok istiyorum canımAyyy hadi inşallah senden de o güzel habrri duymak istiyorum Allah yardımcın yardımcımız olsun
Slm canim ben 10 haftalik oldum saha belli değildir ama cuma günü randevum var söylerse yazarim burayaKızlar bir arkadaş vardı yanlış hatırlamıyorsam nurecrindi galiba cinsiyeti belli oldumu merak ettim
Yok canım polip aldırmıştım ya ben üç ay sonra kontrole git demişti doktor onun için randevu aldım ama yumurtlama dönemime de denk gelmiş olduYumurta takibi için mi gidiyorsun canım
İki kızın vardı galiba neler yapmıştın canım çin takvimine baktınmıSlm canim ben 10 haftalik oldum saha belli değildir ama cuma günü randevum var söylerse yazarim buraya
Senin oğlun olacak öyle hissediyorum inşallah bebeğin çok beklemeden gelir canımYok canım polip aldırmıştım ya ben üç ay sonra kontrole git demişti doktor onun için randevu aldım ama yumurtlama dönemime de denk gelmiş oldu
Evet hatırladım canım inşallah yumurta hakkında da bilgi verir çifte ziyaret olurYok canım polip aldırmıştım ya ben üç ay sonra kontrole git demişti doktor onun için randevu aldım ama yumurtlama dönemime de denk gelmiş oldu
Bence bu ayi es gec yani takip falan yaptirma bosuna sen kendine gerekli takviyeyi yapiyosun zaten bende korunmuyorum ama bakalim olursa olur olmazsa olmazlardayim bende yani bu ay bebek olmasindan cokadet olmayi istiyorum bakalim nasip kismet belki istemedigim beklemedigim anda mucizem gerceklesir ..Düşükten sonra yumurtlama olurmuki ya normalde 16. Günü pik oluyor olsa bile ileri atarmı yumurta takibine gitsem mi kararsızım düşükten hemen sonra yumurtlama olmuyorsa parada boşuna gidecek
Canım Allah razı olsun inşaAllah hissettiğin gibi olurSenin oğlun olacak öyle hissediyorum inşallah bebeğin çok beklemeden gelir canım
İnşaAllah canım soracağım zaten aklımdaEvet hatırladım canım inşallah yumurta hakkında da bilgi verir çifte ziyaret olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?