Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Üçgün ara olmadanmı oldu canım yani yumurtlama günlerinin tamamını degerlendirmişmi oldun

Kızlar bir arkadaş vardı yanlış hatırlamıyorsam nurecrindi galiba cinsiyeti belli oldumu merak ettim

Kızlar sizler nasılsınız hamile olan arkadaşlarımız var cinsiyeti belli olunca yazın lütfen neler yaptınız nasıl bir yol izlediniz bizede tecrübe olur

Düşükten sonra yumurtlama olurmuki ya normalde 16. Günü pik oluyor olsa bile ileri atarmı yumurta takibine gitsem mi kararsızım düşükten hemen sonra yumurtlama olmuyorsa parada boşuna gidecek

Düşükten sonra yumurtlama olurmuki ya normalde 16. Günü pik oluyor olsa bile ileri atarmı yumurta takibine gitsem mi kararsızım düşükten hemen sonra yumurtlama olmuyorsa parada boşuna gidecek
Bence bu ayi es gec yani takip falan yaptirma bosuna sen kendine gerekli takviyeyi yapiyosun zaten bende korunmuyorum ama bakalim olursa olur olmazsa olmazlardayim bende yani bu ay bebek olmasindan cokadet olmayi istiyorum bakalim nasip kismet belki istemedigim beklemedigim anda mucizem gerceklesir ..

Senin oğlun olacak öyle hissediyorum inşallah bebeğin çok beklemeden gelir canım
Canım Allah razı olsun inşaAllah hissettiğin gibi olur
Rüyasını gördük gerçeğini de görürüz inşAllah
Rabbim burdaki tüm arkadaşlarıma da nasip etsin
Bu topikte bi arada olmak güzel ama hepimizi bu topikten kurtarsın oğullarımızı kucağımıza vererek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…