- 13 Ocak 2015
- 246
- 120
- 53
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #54.541
Anladim cnm peki bu kan pihtilasma sonucu ne kadar surede cikiyor hakkini helal ett cok soru sordum
Sagol tesekur ederim cnm cok guzel anlatmissin benim bu 3.saglkksiz gebeligim yani buyuk ihtimal kan pihtilasmasi cikar eger oyle degilsede. Demek rabbimden gelen bisey yapacak bisey kalmiyor o zaman senin iki kizinmi var cnmRahat lutfen istediğini sorabilirsin yanlış hatirlamiyorsam 3 hafta kadar bir sureydi hatta baya bi kan almislardi 25 tüp cok detayli bakilmisti doktorumda bu surede ara verme dedi zaten sonuc cikti tamda adet gunume denk geldi kan tahlili istedi gebelik baslamisti ama deger cok dusuktu hemen igneye baslatti 2 gun sonra tekrar kan verdim deger 2 kati oldu yani kan ile takip etti biraz uzun yazdim galiba
Sagol tesekur ederim cnm cok guzel anlatmissin benim bu 3.saglkksiz gebeligim yani buyuk ihtimal kan pihtilasmasi cikar eger oyle degilsede. Demek rabbimden gelen bisey yapacak bisey kalmiyor o zaman senin iki kizinmi var cnm
Evet takviyeBu tavsiye edilen takviyemi
O neki hiç duymadım öyle bişeyCanım sn hiç hocaya gittin mı inanirmisin bilmiyom ama sübyan oluyo bazı kişiler de
Allah bagislasin cnm 3.yu dusunmuyonmu pekiEvet cnm 2 kızım var
Allah bagislasin cnm 3.yu dusunmuyonmu peki
Gecmis olsun cnm korkutma kendini gecici bir durumdur bu senin kizin kac yasindaGelişim geriliği dil geriliği var saglik krulu cocuk psikiyatriye kbb ye yönlendirdi cok endişeleniyorum canm elimden geldiğince ilgilenmeye calisiyorim tek ikimiz olduğumuz için ve arkadas ortamına akraba es dost ortamında bulunmadığı ivin Çocuklar da gerilik oluyormuş yaşıtlarına gorebazı şeyleri defalarca soyledigim halde anlamamış gibi davranması korkutuyor beni
Evet nasip kismet artik cnm rabbim hepimize tez zamanda nasip eder insallahAnin cnm cümlemizinkini..
3.yü düşünüyorum beklemedeyim şuan kısmet bakalım
Evet nasip kismet artik cnm rabbim hepimize tez zamanda nasip eder insallah
Gecmis olsun cnm korkutma kendini gecici bir durumdur bu senin kizin kac yasinda
Anladim cnm korkutma kendini kizin daha kucuk bnm. Bi arkadasimin kizida boyleydi simdi gayet iyi28 aylik cnm 2 ay sonra 2 buçuk yaşında olacak
Hamile kadınlara bulaşan bi illet uç harfli diyim kısacası hamile kadınların düşük yapmasını sağlıyo bebekleri anne karnında boğuyo hatta doğduktan sonra bile öldürebiliyo arkadaşım 2 düşük geçirdi ve hocaya gittiğinde bunun olduğunu öğrendi bunu onlara birinin yaptığını demiş muska taşıdı hamileliği boyunca halada takıyo kızındada var 1 yaşına gelene kadar çıkarmak yok demiş muskaları onun düşenler erkekmiş hoca öyle demişEvet takviye
Kk da baya kullanan var ,hamile kalanda çok
İnşallah bende sonuç alırım
O neki hiç duymadım öyle bişey
Çok korkunçHamile kadınlara bulaşan bi illet uç harfli diyim kısacası hamile kadınların düşük yapmasını sağlıyo bebekleri anne karnında boğuyo hatta doğduktan sonra bile öldürebiliyo arkadaşım 2 düşük geçirdi ve hocaya gittiğinde bunun olduğunu öğrendi bunu onlara birinin yaptığını demiş muska taşıdı hamileliği boyunca halada takıyo kızındada var 1 yaşına gelene kadar çıkarmak yok demiş muskaları onun düşenler erkekmiş hoca öyle demiş
O uyardı benide hocaya git bidaha hamile kalmadan belki erkekti ümmü sübyan vardır ona göre okunursun diye temizlendim gitmeye niyetliyimÇok korkunç
Hiç haberim yoktu böyle şeylerden
Duydukça urperiyorum
Sadece erkek bebeklerdemi oule yapiyolar bnmde ilk dusugum erkekti nasil diyim soyle anlatiyi.kisaca ruyamda gordumki annemin basinda beyaz tulbent vardi arkasi bana donuktu ve ben onun arkasindan aglayarak gidiyodum annem 3defa bana donerek omuzlarima sirtima vuruyodu sabah uyandigimda gercektende belim agriyodu ama tabi o zaman boyle seyler nedir bilmiyodum 2.dusuktede bir erkek bir bayanfi kadin simsiyaha burunmus ustume dogru geliyodu bu 3. Dusuktede kayinimin mezarinin acildigini goruyodum cok korkunctu rabbim bidaha yasatmaz insalh 2.dusugum kurtajla oldugu icin kizmi erkemiydi bilmiyorum ama bu ucuncu yine erkekti ..nasip kismet olmuyor. Biturlu rabbim ins en kisa zamanda nasip eder hepimize...O uyardı benide hocaya git bidaha hamile kalmadan belki erkekti ümmü sübyan vardır ona göre okunursun diye temizlendim gitmeye niyetliyim
Bende ilk baslarda senin giboydim hic boule seylerin varoldugunu bile bilmiyodum ama ikinci dusuktrn sonra ogrendimki gercekten bnm etrafimda uc harfloler var ama hic inanmiyorum boyle seylere nedense ya kadin bana muska yapti verdi desi dogum yapana kadar sende takili duracak bende bir hafta kaldi sikildim cikardim bune diye inanmadigim icin ama sabaha hemen kanamam baslsdi artik bundanmidir bilmiyorumÇok korkunç
Hiç haberim yoktu böyle şeylerden
Duydukça urperiyorum
Kişiye göre daha doğrusu başına musallat edene bağlı canım arkadaşımın erkek bebekleriydi ama kiminin kızlarını kimininde hepsini boğuyomuş anne karnındaSadece erkek bebeklerdemi oule yapiyolar bnmde ilk dusugum erkekti nasil diyim soyle anlatiyi.kisaca ruyamda gordumki annemin basinda beyaz tulbent vardi arkasi bana donuktu ve ben onun arkasindan aglayarak gidiyodum annem 3defa bana donerek omuzlarima sirtima vuruyodu sabah uyandigimda gercektende belim agriyodu ama tabi o zaman boyle seyler nedir bilmiyodum 2.dusuktede bir erkek bir bayanfi kadin simsiyaha burunmus ustume dogru geliyodu bu 3. Dusuktede kayinimin mezarinin acildigini goruyodum cok korkunctu rabbim bidaha yasatmaz insalh 2.dusugum kurtajla oldugu icin kizmi erkemiydi bilmiyorum ama bu ucuncu yine erkekti ..nasip kismet olmuyor. Biturlu rabbim ins en kisa zamanda nasip eder hepimize...
Ne diyim cnm rabbim hepimizi bize kotu musallat olan herseyden korusun insallahKişiye göre daha doğrusu başına musallat edene bağlı canım arkadaşımın erkek bebekleriydi ama kiminin kızlarını kimininde hepsini boğuyomuş anne karnında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?