- 17 Mayıs 2017
- 4.309
- 6.500
- 108
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #54.561
Aleyküm selam canım aynen bugün bende girdim yazan yok hiç temizlendim 3 gün oldu çalışmalara devam bu ay testmiş pikmiş bakmıyoruz saldık gitti akıntım çok fazla benim 2 gündür seninde öylemiydi temizlenince sarımsı akıntı geliyoSelam iyi aksamlar kizlar ne yapiyosunuz ses seda cikmiyor kimseden merak ettim sizleri
Evet cnm benim halada oyle gun icinde beyaz akintim oluyo ama temizlendigim ilk iki gun sarimsi koyu bi akinti vardi simdi beyaza dondu bende 5 gundur temizlenmisim iki defa birliktelik oldu bakalim daha onumuzde uzun zaman var insalh rabbim nasip eder ...Aleyküm selam canım aynen bugün bende girdim yazan yok hiç temizlendim 3 gün oldu çalışmalara devam bu ay testmiş pikmiş bakmıyoruz saldık gitti akıntım çok fazla benim 2 gündür seninde öylemiydi temizlenince sarımsı akıntı geliyo
İnşallah canım hergün sabahları 3 incir yiyorum yumurtlamaya yardımcı olsun bi hafta bunu yapıcam sonrada 1 hafta 1 havuç yicem oda çatlamaya yardım etsin diye gecen hamile kaldığımda da yapmıştım eşimede hergün bi kaşık keçi boynuzu özü verecem gerisi takdiri ilahiEvet cnm benim halada oyle gun icinde beyaz akintim oluyo ama temizlendigim ilk iki gun sarimsi koyu bi akinti vardi simdi beyaza dondu bende 5 gundur temizlenmisim iki defa birliktelik oldu bakalim daha onumuzde uzun zaman var insalh rabbim nasip eder ...
Aynen oyle bnm esimde hergece yatmadan once bi kasik keci boynuzu ozu yer ama ben kendim icin takviye kullanmiyorum sen kuru incirmi yiyon bide ac tok farkedermiİnşallah canım hergün sabahları 3 incir yiyorum yumurtlamaya yardımcı olsun bi hafta bunu yapıcam sonrada 1 hafta 1 havuç yicem oda çatlamaya yardım etsin diye gecen hamile kaldığımda da yapmıştım eşimede hergün bi kaşık keçi boynuzu özü verecem gerisi takdiri ilahi
Canım sonuç ne oldu var mı gebelik :)Adetimi bekliyorum 2 3 gün kaldı
Bu ay iki kere rontgene girdim kızımla beraber
İçimde varmış gibi bir his yok
Buradan bi abla agnucaston tavsiye etti birde onu alıp deniycem birkaç ay
Günaydın canim. Yanlış bilmiyorsam korunma hapları yumurtlamayi engelliyor.oylelikle korunma sağlıyor. Ben bi ara kullandım hiç akinti gelmiyordu.yine de bilemedimGünaydın kızlar nasılsınız. Çoktan yazmıyorum ama yazdıklarınızı okuyorum. Takipteyim yani:)) kızlar ben korunma hapı ile korunuyorum reglime 1 buçuk hafta var ve ben dünden beri aşırı ıslanıyorm ve sağ yumurtam ağrıyor
Yumurtlama mı oluyor acaba. Bu aylarda çocuk düşünmüyorum sadece sordum. Yumurtlama günüm mü acabaa
Valla çok akıntım varr iç çamaşır sırılsıklam diyeym:))))Günaydın canim. Yanlış bilmiyorsam korunma hapları yumurtlamayi engelliyor.oylelikle korunma sağlıyor. Ben bi ara kullandım hiç akinti gelmiyordu.yine de bilemedim
sellvi canım kesinleştirdin mi gebeliği?
Kuru incir yiyorum ac karnınına canım aslında incir kürünün faydasını gören çok olmuş ben o suyu içemem diye direk yiyorumAynen oyle bnm esimde hergece yatmadan once bi kasik keci boynuzu ozu yer ama ben kendim icin takviye kullanmiyorum sen kuru incirmi yiyon bide ac tok farkedermi
Anladim cnm hadi hayirlisi olsun insKuru incir yiyorum ac karnınına canım aslında incir kürünün faydasını gören çok olmuş ben o suyu içemem diye direk yiyorum
İnşallah bir sıkıntı çıkmaz canımGelişim geriliği dil geriliği var saglik krulu cocuk psikiyatriye kbb ye yönlendirdi cok endişeleniyorum canm elimden geldiğince ilgilenmeye calisiyorim tek ikimiz olduğumuz için ve arkadas ortamına akraba es dost ortamında bulunmadığı ivin Çocuklar da gerilik oluyormuş yaşıtlarına gorebazı şeyleri defalarca soyledigim halde anlamamış gibi davranması korkutuyor beni
Hayırlısı olsunO uyardı benide hocaya git bidaha hamile kalmadan belki erkekti ümmü sübyan vardır ona göre okunursun diye temizlendim gitmeye niyetliyim
Ben inanıyorumBende ilk baslarda senin giboydim hic boule seylerin varoldugunu bile bilmiyodum ama ikinci dusuktrn sonra ogrendimki gercekten bnm etrafimda uc harfloler var ama hic inanmiyorum boyle seylere nedense ya kadin bana muska yapti verdi desi dogum yapana kadar sende takili duracak bende bir hafta kaldi sikildim cikardim bune diye inanmadigim icin ama sabaha hemen kanamam baslsdi artik bundanmidir bilmiyorum
Aynen oyle vallaİnşallah bir sıkıntı çıkmaz canım
Benim görümcemin oğluda öyleydi
3 yaşına kadar kimseyle konuşmadı cevap vermedi..şimdi çok zeki ve hiç susmayan bir çocuk oldu
Oda yalnızdı hala da yalnız
Hayırlısı olsun
Cevrende okuyan biri varsa tedbir amaçlı okunman iyi olur tabi
Ben inanıyorum
Bizim göremediğimiz çok varlık var iyi veya kötü
Korunmak için okumak ve okunmak lazım
Hayırlı olsun canımCanım adet olmadım ve testler pozitif,
haftaya pazartesi randevum ozaman kesinleşir inşallah
Aleyküm selam canım aynen bugün bende girdim yazan yok hiç temizlendim 3 gün oldu çalışmalara devam bu ay testmiş pikmiş bakmıyoruz saldık gitti akıntım çok fazla benim 2 gündür seninde öylemiydi temizlenince sarımsı akıntı geliyo
Evet cnm benim halada oyle gun icinde beyaz akintim oluyo ama temizlendigim ilk iki gun sarimsi koyu bi akinti vardi simdi beyaza dondu bende 5 gundur temizlenmisim iki defa birliktelik oldu bakalim daha onumuzde uzun zaman var insalh rabbim nasip eder ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?