Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Selam iyi aksamlar kizlar ne yapiyosunuz ses seda cikmiyor kimseden merak ettim sizleri
Aleyküm selam canım aynen bugün bende girdim yazan yok hiç temizlendim 3 gün oldu çalışmalara devam bu ay testmiş pikmiş bakmıyoruz saldık gitti akıntım çok fazla benim 2 gündür seninde öylemiydi temizlenince sarımsı akıntı geliyo

Evet cnm benim halada oyle gun icinde beyaz akintim oluyo ama temizlendigim ilk iki gun sarimsi koyu bi akinti vardi simdi beyaza dondu bende 5 gundur temizlenmisim iki defa birliktelik oldu bakalim daha onumuzde uzun zaman var insalh rabbim nasip eder ...

İnşallah canım hergün sabahları 3 incir yiyorum yumurtlamaya yardımcı olsun bi hafta bunu yapıcam sonrada 1 hafta 1 havuç yicem oda çatlamaya yardım etsin diye gecen hamile kaldığımda da yapmıştım eşimede hergün bi kaşık keçi boynuzu özü verecem gerisi takdiri ilahi

Aynen oyle bnm esimde hergece yatmadan once bi kasik keci boynuzu ozu yer ama ben kendim icin takviye kullanmiyorum sen kuru incirmi yiyon bide ac tok farkedermi

Günaydın kızlar nasılsınız. Çoktan yazmıyorum ama yazdıklarınızı okuyorum. Takipteyim yani:)) kızlar ben korunma hapı ile korunuyorum reglime 1 buçuk hafta var ve ben dünden beri aşırı ıslanıyorm ve sağ yumurtam ağrıyor
Yumurtlama mı oluyor acaba. Bu aylarda çocuk düşünmüyorum sadece sordum. Yumurtlama günüm mü acabaa

Günaydın canim. Yanlış bilmiyorsam korunma hapları yumurtlamayi engelliyor.oylelikle korunma sağlıyor. Ben bi ara kullandım hiç akinti gelmiyordu.yine de bilemedim

Günaydın canim. Yanlış bilmiyorsam korunma hapları yumurtlamayi engelliyor.oylelikle korunma sağlıyor. Ben bi ara kullandım hiç akinti gelmiyordu.yine de bilemedim
Valla çok akıntım varr iç çamaşır sırılsıklam diyeym:))))

Aynen oyle bnm esimde hergece yatmadan once bi kasik keci boynuzu ozu yer ama ben kendim icin takviye kullanmiyorum sen kuru incirmi yiyon bide ac tok farkedermi
Kuru incir yiyorum ac karnınına canım aslında incir kürünün faydasını gören çok olmuş ben o suyu içemem diye direk yiyorum

İnşallah bir sıkıntı çıkmaz canım
Benim görümcemin oğluda öyleydi
3 yaşına kadar kimseyle konuşmadı cevap vermedi..şimdi çok zeki ve hiç susmayan bir çocuk oldu
Oda yalnızdı hala da yalnız

O uyardı benide hocaya git bidaha hamile kalmadan belki erkekti ümmü sübyan vardır ona göre okunursun diye temizlendim gitmeye niyetliyim
Hayırlısı olsun
Cevrende okuyan biri varsa tedbir amaçlı okunman iyi olur tabi

Ben inanıyorum
Bizim göremediğimiz çok varlık var iyi veya kötü
Korunmak için okumak ve okunmak lazım

Aynen oyle valla

Hayırlı olsun canım
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Tüm testlerinin resmi varsa paylaşır mısın?

Amin canım, Allah razı olsun. Darısı sizlere inşallah.
Gebelik testlerimi soruyorsun demi, bunlar erken değil normal testler

Buda adetten iki gün geçince yaptığım ovulasyon testi

Rabbim hayırlısıyla gönlünüzdekini nasip etsin kızlar

Kızlar bugün hastaneye gittim çok özel bi kadın doğum doktoruna sordum. Yumurtlama günü erkek bebek ihtimalini artırıyor mı dedim güldü inanıyor musun gerçekten dedi. Bilmem deneyip tutanlar var dedim. Ama tutmayan da var dedi tamamen şans dedi hevesimi kırdı valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…