Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Slm kizlar bnm kasiklarimda sancim belimde agri ve gogus agrisi ve hasasiyeti basladi yine 11 gun oldu temizleneli dusuk yaptigim gunden sayarsak 20 .gun bugun yani gebelik olmasi icin 11gun kisa bi sure degilmi. Ayni gecen ayki belirtiler var belim kiralacak gibi agriyor cok korkuyorum acaba dusukten sonra erkenmi yumurtladim akinti durumum ilk gunlerde cok vardi simdi kuruyum

Aleyküm selam valla benim göğüs ağrım bir haftada kasık ağrım 10 12 günde başlamıştı ilişkiden 12 gün sonra test yapmıştım ve pozitifti

Aleyküm selam valla benim göğüs ağrım bir haftada kasık ağrım 10 12 günde başlamıştı ilişkiden 12 gün sonra test yapmıştım ve pozitifti
Oylemi yani bnm durum biraz karisik ama ben dusuk yaptim sonrasinda bu kadar erken yumurtlama olabilirmi yani gebelik degilsede adet belirtiside olabilir bu

Bel ağrım benimde var bugün bende kuruyum adet olacam ama ben benim ağrılarım o yönde düşük erken adete yol açarmıki

Sen belki de anca yumurtluyosundur canım akıntım yok diyon ama
Maalesef akinti yok cnm bugun dusugun 20 . Gunu yumurtlama olsaydi akinti olurdu diye dusunuyorum neyse hakkimizda hayirlisi olsun yakknda cikar kokusu pazartesi hast. Gidcm allahin izni ile bbnn kan pihtilasmasi icin baktircm

Maalesef akinti yok cnm bugun dusugun 20 . Gunu yumurtlama olsaydi akinti olurdu diye dusunuyorum neyse hakkimizda hayirlisi olsun yakknda cikar kokusu pazartesi hast. Gidcm allahin izni ile bbnn kan pihtilasmasi icin baktircm
Kendi doktoruna mı rica edersin bi bakar yumurtlama olmuşmu olmamış mı benim bugün uzayan şeffaf akıntı oldu sanırım yumurtlama olacak test alamadım alsaydım kesinleşirdi aslında

Merhaba kızlar nasılsınız. Uzuuun zamandır girmemiştim kimyasaldan sonra biraz dinlenmeyi tercih ettim. Yarın adet tarihim ben 6 gün varken cooook silik çizgi gördüm ama eşim görmedi sonra adete 4 gün varken ilişki üzerinde 11 gün geçtikten sonra çok çok silik çizgi hemen cıktı eşimde gördü 12.gün daha koyuydu bugün 13.gün daha koyu cıktı. Bilmiyorum Rabbim her şeyin hayırlısını versin inşallah ama gönlümden bir erkek geciyor hayırlısı diyorum her zaman önce sağlıklı olsun ve bu sefer düzgün ilerlesin diye dua ediyorum. Siz nasılsınız. Sonları biraz okudum geçmiş olsun Prensesim2016 ve 5 54Kbr54 . Allah gönlünüze göre versin insallah. Elifem gecemavisim ne yaptılar acaba mirnaz vardı pırlanta zeynoc hatırladığım bunlar siz nasılsınız kızlar aaa divinty vardı umarım doğru yazmışımdır cikoo vardı insallah sizler güzel sonuç almışsınızdır. Beni de unutmayın kızlar duanızda hepinizi çok öpüyorum

Bakalm cnm yarin icin iptal oldu sali carsambaya kaldi ne zaman giderim belli degil keske elinde testin olsaydi bakardin kendine testle anlardin sen

Sagol cnm allah razi olsun rabbim inslh bu sefer hayirli saglikli salih bir erkek evlat nasip edrr sanada bizede inslh iyi haberlerini bekliyoruz saglicakla kal

Hayırlı olsun çok sevindim
İnşallah bu sefer sağlıklı gebeliğin olur
Benide hatırlamışsin :)
Ben hala uğraşıyorum..kürlere ve tedaviye ara verdim biraz dinleneyim dedim
Yaşım genç nasıl olsa

Agnucaston içiyorum takviye bir ilaç
Birde yarın hacamat yaptiracam yumurtalıklarimada istiycem ..olumlu etkileri varmış
Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah

Hacamatın nasıl bi etkisi var cnm

Ben marttan sonra bırakmıştım canım biraz vücudum dinlensin istedim bu ay denedik pişman oldum keske hacamat yaptırıp oyle düşünseydim dedim. Sonra adet olursam giderim diye düşünmüştüm şükür Rabbim çok aratmadan nasip etti. Bazen bu düşüncelerden uzak olmak gerekiyor sanki o zaman daha çabuk tutuyor. Yaşına bakma canım komşum 47 yaşında oğluna doğum yaptı 4 tane kızı vardı nasip her şey olacağına varır duanı eksik etme olur insallah. Bende ekliyorum sizi surekli Rabbim kimseyi evlatsiz bırakmasın ve herkese her iki meyveden de nasip etsin inşallah.

Hacamatın nasıl bi etkisi var cnm
Açıkçası ben çok bilmiyorum ama halamın 9 sene çocuğu olmadı. Her şeyi denedi buralarda pek hacamat duyulmamisti bir komşusu tavsiye etmiş o da gideyim zaten bir şey kaybetmem dedi. Hacamat yaptırdıktan sonra hamile kaldı ikinci ayında kendiliğinden ikizleri oldu. Ben etkisine inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…