Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Hacamatın nasıl bi etkisi var cnm
İnternetten okumuştum
Pis kan temizlendiği için rahim ve yumurtaliklara iyi geliyormuş doğurganlığı arttiriyormus
Elhamdülillah 2 tane kızım var
Rabbim olmayanlara tattirsin bu duyguyu
Tmm daa birincisi Hacamatı neresine yapıyor.. İkincisi çocuğu olmayanlar için mi yoksa erkek olması için miii
Bel bölgesine yapılıyormuş
Erkek veya kız için değil sadece doğurganlığı arttiriyormus

Cok sagol biliyoru. Beni dusundugunuz icin soyluyosunuz. Sonsuz tesekur ederim hepinize haklisin cocuk her zaman yapilir ama kizimizda buyudu yeter artik bi kardesi olsun diyoruz amabi turlu kismet olmuyor bu ay olmazsa 1seneligine ara verecem artik cok yiprandim dogru diyosunuz bende biliyorum bunu ama aklimdan attikcada icimden atamiyorum ne yapiyim bilmiyorum

Kızlar ben bıraktım 3. bebek için artık hicbisey yapmiycam
Hacamat için gittim bebek istediğimi söyledim o bölgeye de yapılsın istedim
Bioenerjistler baktılar rahim uygun değil isteme hatta hiç olmasın dediler
Kafam karıştı
Adam kalp gözü acıkmış
Eğer hamile kalirsan çok büyük ihtimalle sakat olacak ve sen rahim kanseri olursun doğumdan sonra dedi
Olmaması için önlem al dedi

Ins cnm sagol rabbim hakkinda hayirli olani nasip etsin hamile kalmani cok istiyorum inan hepiniz dualarimdasiniz rabbim yar ve yardimciniz olsun ins kimin gonlunden ne geciyorsa rabbim en yakin zamanda muradini verir insalh

Ayy allah korusun ya o ne demek oyle daha once doktorlarda biyle bisey dedimiki sana ablam bosver takma onlari ins sende saglikli bi sekilde kendiliginden hamile kalirsin boyle seyleri fazla takma kafana

Canım inşAllah hayırlısıyla hamile kalırsın
Şeffaf akıntı geldikten bi süre sonra az miktarda su gibi bi akıntı gelir birkaç damla o akıntıdan sonra yumurta çatlıyor

Ayy allah korusun ya o ne demek oyle daha once doktorlarda biyle bisey dedimiki sana ablam bosver takma onlari ins sende saglikli bi sekilde kendiliginden hamile kalirsin boyle seyleri fazla takma kafana
1 sene dr gittim
Hep güzel şeyler söyledi herşey dört dörtlük
Bende öyle söyledim Dr herşeyin güzel olduğunu söyledi dedim
Ona rağmen rabbim vermediyse vardır bir bildiği ablam sen fazla ısrarcı olma dedi

Bende zaten tedbir aldım takdiri Allah'a bıraktım hiçbir zaman neden olmuyor diye isyan etmedim dedim

Allah'ın sevgili kuluymussun abla Allah yüzüne bakmış dedi :/

Ben bu kafayla hamile kalsam bu saatten sonra sağlıklı bir çocuk dünyaya getiremem heralde
Düşün düşün kafayı yerim

Canım bence sen psikolojik olarak da yıprandın
Sonuçta düşüklerde hormonlarla oynuyor insanın ruh hali etkileniyor
Bir yıl uzun bi ara o kadar dayanamazsın ama en azından 1-2 ay dinlen doktora git tahlilini yaptır sonra muhakkak kendini oyalayacak birşey bul
Kitap oku ya da beynini meşgul edecek birşey yap çünkü ruhunun buna ihtiyacı var
Kendini mutlu edecek şeyler yap hayatta herşey bebek sahibi olmak değil bak ne kadar yıprandın
Sen iyi olursan eminim bebeğinde gelecek

Canım inşAllah hayırlısıyla hamile kalırsın
Şeffaf akıntı geldikten bi süre sonra az miktarda su gibi bi akıntı gelir birkaç damla o akıntıdan sonra yumurta çatlıyor
Tuvalete gittim idrar bi türlü bitmedi sürekli damla damla bişey akıyodu bi baktım şeffaf akıntı uzamış sonrasında da çamaşırımda ıslaklık vardı öylelikle eminim zaten çok bariz gördüm bu sefer normalde hep peçeteye gelirdi çamaşırımda görürdüm ama bu kadar yoğun değildi düşüğün etkisimi artık bilmiyorum

Ben bu kafayla hamile kalsam bu saatten sonra sağlıklı bir çocuk dünyaya getiremem heralde
Düşün düşün kafayı yerim
Canım ablam sen niye inandın hemen bu kadar
Kalp gözü açık diye geleceği göremez ki Allah bilir geleceği yalnızca
Ve her kalp gözüm açık diyene inansaydık...
Ayrıca böyle mübarek biriyse kadınları neden muayene ediyor ya da karşısına alıp konuşuyor
Bence doktora git muayene ol doktor derse senin hamile kalman riskli o zaman anlarım ama kalp gözüm açık sen çocuk doğurma sakat olur dendiğinde şaşırıyorum rahmi sağlıklı insanlarında sakat çocukları olabiliyor
Ya da benim çok sevdiğim bi ablamın başına geldi rahmin ters dönmüş artık gebe kalamazsın denildiği halde sağlıklı bi oğlu oldu
Allah bilir herşeyin en güzelini en doğrusunu

Doğrudur canım ben sanırım tam tarif edemedim ama şeffaf akıntıyı görüyorsun genellikle 5-6 saat sonra falan geliyor su gibi birkaç damla birşey ben hem birkaç doktorun videosunda duymuştum yumurta çatlamadan hemen önce etrafındaki su gibi bi salgıyı bırakıyor diye hem de burda çok geçmiş sayfalarda okumuştum
Bende öyle takip ediyorum şeffafı görünce test pik yapıyor o akıntıyı görünce hafif silinmiş oluyor
Gerçi bu ay hiçbi bildiğimi de uygulamadım ya neyse

Bi sene değil canım 3-6 ay kadar ara versen yeter iwashereonce ablam doğru diyo psikolojik olarak kendini rahatlat gez dolaş elişi yap bişeyle meşgul ol çok fazla oldu olacak niye diye sorgulama Rabbim ummadığın anda verir 2 arkadaşım kafasından çıkardığı ay hamile kaldılar

Yaşın kaç canm

Son düzenleme:
Selamun Aleykum hanımlar herkes iyidir umarim ben kimyasal gebelik yaşadım sanirim en son degerim 142 idi birkac gun sonra tekrar tahlil verecektim ama adet oldum dünde beta hcg için kan verdim saglik ocaginda 1.88 olmuş deger kimyasal olmasaydı deger düşmezdi sanirim sizler ne yapiyosunuz

Sübhanallah neden burdaki herkes ya düşük ya kimyasal oluyor yaa.

Walla bizde saldık gitti eşim test bile istemedi ben sadece akıntı olan günü kaçırmak istemedim açıkçası erkek bebek için uğraşmadım düşükten sonra bebeğim olsun da ne olursa olsun dedim o yüzden pik zamanı bile ilişki olmuş olsa yeter bunu istedim zaten

divinity canm rahim neden uygun değilmiş sebebi gerekçesu neymiş onu da dediler mi doktorların bugüne kadar söylemediği şeyi onlar hemen nasil anlamış eger cok istiyorsan birkac iyi doktora gidip muane ol ve bu söylenenleri de soyle eminim ki gülüp geçerler bence her söylenene kulak verilse ohoo

Prensesim2016 canm keske birkac ay ara vereydin üst üste düşükler rahmini fazla yorar allah korusun bebek işi bu sefer daha fazla ileri tarihe atabilir bence çok yoruyorsun bedenini keske birkac ay dinlenmiş olsaydin

Flowers26 canm senin adina sevindim rabbim oglan haberini de vermeyi nasip etsin insallah acikcasi ben yeni kimyasal gebelik geçirdim. Bu aralar bir yanım tekrar deneme taraftarı diğer yanım kizim biraz daha büyüsün zor bir çocuk onun peşinde cok yiprandim 2. Ile kafayi oynatırım die düşünüyorum tam karar veremedim acikcasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…