- 29 Ekim 2008
- 13.077
- 5.614
- 448
- 46
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #54.681
İnternetten okumuştumHacamatın nasıl bi etkisi var cnm
Elhamdülillah 2 tane kızım varBen marttan sonra bırakmıştım canım biraz vücudum dinlensin istedim bu ay denedik pişman oldum keske hacamat yaptırıp oyle düşünseydim dedim. Sonra adet olursam giderim diye düşünmüştüm şükür Rabbim çok aratmadan nasip etti. Bazen bu düşüncelerden uzak olmak gerekiyor sanki o zaman daha çabuk tutuyor. Yaşına bakma canım komşum 47 yaşında oğluna doğum yaptı 4 tane kızı vardı nasip her şey olacağına varır duanı eksik etme olur insallah. Bende ekliyorum sizi surekli Rabbim kimseyi evlatsiz bırakmasın ve herkese her iki meyveden de nasip etsin inşallah.
Bel bölgesine yapılıyormuşTmm daa birincisi Hacamatı neresine yapıyor.. İkincisi çocuğu olmayanlar için mi yoksa erkek olması için miii
Cok sagol biliyoru. Beni dusundugunuz icin soyluyosunuz. Sonsuz tesekur ederim hepinize haklisin cocuk her zaman yapilir ama kizimizda buyudu yeter artik bi kardesi olsun diyoruz amabi turlu kismet olmuyor bu ay olmazsa 1seneligine ara verecem artik cok yiprandim dogru diyosunuz bende biliyorum bunu ama aklimdan attikcada icimden atamiyorum ne yapiyim bilmiyorumAma cnm sen kendi kendini çok yıprattın ha. Düşük olduğu gibi hiç beklemeden yine çocuk düşündün hani bi iki ay bekleseydin vücudun dinlenseydi. Valla sağlığının kıymetini bil. Çocuk her zamn yapılır. Bence sen biraz ara ver valla en çok sen aklımdasın ya
Ins cnm sagol rabbim hakkinda hayirli olani nasip etsin hamile kalmani cok istiyorum inan hepiniz dualarimdasiniz rabbim yar ve yardimciniz olsun ins kimin gonlunden ne geciyorsa rabbim en yakin zamanda muradini verir insalhHayırlısı olsun canım temiz çıkar inşallah beden dinlenmediği için düşükler oluyobilirmiki buraya girdikçede sanmıyorum ki bebek düşüncesi aklından çıksın benim uzayan akıntım 2 gün önce geldi ara arada devam etti ağrı ve şişlik vardı dün gece bariz bi uzayan şeffaf akıntı geldi 1-2 saat sonra ilişki oldu hem ağrı hem şişlik yok artık çatladığına eminim nedense bugün kuruyum bat daha doğrusu düşük tarihim 21 eylüldü canım bakalım nasip bu ay olmazsa 2 ay ara vereceğim zaten
Ayy allah korusun ya o ne demek oyle daha once doktorlarda biyle bisey dedimiki sana ablam bosver takma onlari ins sende saglikli bi sekilde kendiliginden hamile kalirsin boyle seyleri fazla takma kafanaKızlar ben bıraktım 3. bebek için artık hicbisey yapmiycam
Hacamat için gittim bebek istediğimi söyledim o bölgeye de yapılsın istedim
Bioenerjistler baktılar rahim uygun değil isteme hatta hiç olmasın dediler
Kafam karıştı
Adam kalp gözü acıkmış
Eğer hamile kalirsan çok büyük ihtimalle sakat olacak ve sen rahim kanseri olursun doğumdan sonra dedi
Olmaması için önlem al dedi
Canım inşAllah hayırlısıyla hamile kalırsınHayırlısı olsun canım temiz çıkar inşallah beden dinlenmediği için düşükler oluyobilirmiki buraya girdikçede sanmıyorum ki bebek düşüncesi aklından çıksın benim uzayan akıntım 2 gün önce geldi ara arada devam etti ağrı ve şişlik vardı dün gece bariz bi uzayan şeffaf akıntı geldi 1-2 saat sonra ilişki oldu hem ağrı hem şişlik yok artık çatladığına eminim nedense bugün kuruyum bat daha doğrusu düşük tarihim 21 eylüldü canım bakalım nasip bu ay olmazsa 2 ay ara vereceğim zaten
1 sene dr gittimAyy allah korusun ya o ne demek oyle daha once doktorlarda biyle bisey dedimiki sana ablam bosver takma onlari ins sende saglikli bi sekilde kendiliginden hamile kalirsin boyle seyleri fazla takma kafana
Canım bence sen psikolojik olarak da yıprandınCok sagol biliyoru. Beni dusundugunuz icin soyluyosunuz. Sonsuz tesekur ederim hepinize haklisin cocuk her zaman yapilir ama kizimizda buyudu yeter artik bi kardesi olsun diyoruz amabi turlu kismet olmuyor bu ay olmazsa 1seneligine ara verecem artik cok yiprandim dogru diyosunuz bende biliyorum bunu ama aklimdan attikcada icimden atamiyorum ne yapiyim bilmiyorum
Tuvalete gittim idrar bi türlü bitmedi sürekli damla damla bişey akıyodu bi baktım şeffaf akıntı uzamış sonrasında da çamaşırımda ıslaklık vardı öylelikle eminim zaten çok bariz gördüm bu sefer normalde hep peçeteye gelirdi çamaşırımda görürdüm ama bu kadar yoğun değildi düşüğün etkisimi artık bilmiyorumCanım inşAllah hayırlısıyla hamile kalırsın
Şeffaf akıntı geldikten bi süre sonra az miktarda su gibi bi akıntı gelir birkaç damla o akıntıdan sonra yumurta çatlıyor
Canım ablam sen niye inandın hemen bu kadarBen bu kafayla hamile kalsam bu saatten sonra sağlıklı bir çocuk dünyaya getiremem heralde
Düşün düşün kafayı yerim
Doğrudur canım ben sanırım tam tarif edemedim amaTuvalete gittim idrar bi türlü bitmedi sürekli damla damla bişey akıyodu bi baktım şeffaf akıntı uzamış sonrasında da çamaşırımda ıslaklık vardı öylelikle eminim zaten çok bariz gördüm bu sefer
Bi sene değil canım 3-6 ay kadar ara versen yeterCok sagol biliyoru. Beni dusundugunuz icin soyluyosunuz. Sonsuz tesekur ederim hepinize haklisin cocuk her zaman yapilir ama kizimizda buyudu yeter artik bi kardesi olsun diyoruz amabi turlu kismet olmuyor bu ay olmazsa 1seneligine ara verecem artik cok yiprandim dogru diyosunuz bende biliyorum bunu ama aklimdan attikcada icimden atamiyorum ne yapiyim bilmiyorum
Yaşın kaç canmCok sagol biliyoru. Beni dusundugunuz icin soyluyosunuz. Sonsuz tesekur ederim hepinize haklisin cocuk her zaman yapilir ama kizimizda buyudu yeter artik bi kardesi olsun diyoruz amabi turlu kismet olmuyor bu ay olmazsa 1seneligine ara verecem artik cok yiprandim dogru diyosunuz bende biliyorum bunu ama aklimdan attikcada icimden atamiyorum ne yapiyim bilmiyorum
Sübhanallah neden burdaki herkes ya düşük ya kimyasal oluyor yaa.Selamun Aleykum hanımlar herkes iyidir umarim ben kimyasal gebelik yaşadım sanirim en son degerim 142 idi birkac gun sonra tekrar tahlil verecektim ama adet oldum dünde beta hcg için kan verdim saglik ocaginda 1.88 olmuş deger kimyasal olmasaydı deger düşmezdi sanirim sizler ne yapiyosunuz
Sübhanallah neden burdaki herkes ya düşük ya kimyasal oluyor yaa.
Walla bizde saldık gitti eşim test bile istemedi ben sadece akıntı olan günü kaçırmak istemedim açıkçası erkek bebek için uğraşmadım düşükten sonra bebeğim olsun da ne olursa olsun dedim o yüzden pik zamanı bile ilişki olmuş olsa yeter bunu istedim zatenDoğrudur canım ben sanırım tam tarif edemedim amaşeffaf akıntıyı görüyorsun genellikle 5-6 saat sonra falan geliyor su gibi birkaç damla birşey ben hem birkaç doktorun videosunda duymuştum yumurta çatlamadan hemen önce etrafındaki su gibi bi salgıyı bırakıyor diye hem de burda çok geçmiş sayfalarda okumuştum
Bende öyle takip ediyorum şeffafı görünce test pik yapıyor o akıntıyı görünce hafif silinmiş oluyor
Gerçi bu ay hiçbi bildiğimi de uygulamadım ya neyse
Rabbimin bi sınavı bence bu kadar çok istiyoruz biraz sınayıp öyle nasip olacak herhalde diye düşünmeye başladım bendeSon dönemlerde benimde aklımı kurcalayan bir soru canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?