Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Tmm daa birincisi Hacamatı neresine yapıyor.. İkincisi çocuğu olmayanlar için mi yoksa erkek olması için miii

Tmm daa birincisi Hacamatı neresine yapıyor.. İkincisi çocuğu olmayanlar için mi yoksa erkek olması için miii
Hacamati halam bir doktorda yaptırmıştı bu iş ile uğraşan bir doktordu. O erkek için değil çocuğum olsun diyordu önemli değil diyordu

Çocuk olsun diye yapıyorlar cinsiyet için değil.ben de ovulasyon testi ile hamile kaldım.şimdi 4 aylık oğlum var.nasipte varsa vesile oluyor kızlar deneyin

Bakalm cnm yarin icin iptal oldu sali carsambaya kaldi ne zaman giderim belli degil keske elinde testin olsaydi bakardin kendine testle anlardin sen
Testsiz bile kendimi anladım bu ay benim yumurta dün akşam çatladı canım denemeyide yaptık nasip bakalım.doktora gidince haber ver canım sen hep aklımdasın

Testsiz bile kendimi anladım bu ay benim yumurta dün akşam çatladı canım denemeyide yaptık nasip bakalım.doktora gidince haber ver canım sen hep aklımdasın
Cok iyimis cnm ins tutunur bebisin sana ben bu ay belkide yumurtlamadim yada yum oldu belki cat olmadi cunku bdn hic o seffaf uzayan akintiyi gormedim ama normal akiintinin oldugu gunlerde deneme yapiyoduk takdiri ilahi artik o ne zaman kismet etmisse o zman yavrularimiz gelcek diyecek bisey kalmadi ben bu bebek konusundan artik cok yoruldum dusunmek bile istemiyorum dusundugun icin sagol cnm ins yarin hastaneye gidiyorum bu kan pihtilasmasinada bi baktiralim bunuda icimizden cikaralim bskalim sonuc ne olcak ins temiz cikcK. Diye umut ediyorum ama bi yandanda yaptigim dusuklere bakilirsa aca olabilirmi diyorum .. yani artik bende bilmiyrum artik bi 15 gune cikar sonuclar ogreniriz hep birlikte yazarim size

Senin batin ne zaman cnm bnm bugun 22. Gunum hic belirti yok ne adet nede gebelik belirtisi hissetmiyorum ..

Ama cnm sen kendi kendini çok yıprattın ha. Düşük olduğu gibi hiç beklemeden yine çocuk düşündün hani bi iki ay bekleseydin vücudun dinlenseydi. Valla sağlığının kıymetini bil. Çocuk her zamn yapılır. Bence sen biraz ara ver valla en çok sen aklımdasın ya

Senin batin ne zaman cnm bnm bugun 22. Gunum hic belirti yok ne adet nede gebelik belirtisi hissetmiyorum ..
Hayırlısı olsun canım temiz çıkar inşallah beden dinlenmediği için düşükler oluyobilirmiki buraya girdikçede sanmıyorum ki bebek düşüncesi aklından çıksın benim uzayan akıntım 2 gün önce geldi ara arada devam etti ağrı ve şişlik vardı dün gece bariz bi uzayan şeffaf akıntı geldi 1-2 saat sonra ilişki oldu hem ağrı hem şişlik yok artık çatladığına eminim nedense bugün kuruyum bat daha doğrusu düşük tarihim 21 eylüldü canım bakalım nasip bu ay olmazsa 2 ay ara vereceğim zaten

Sağol canım allah razı olsun Rabbim herkese gönlündekini verir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…