- 5 Nisan 2017
- 6.442
- 11.324
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #54.661
Tmm daa birincisi Hacamatı neresine yapıyor.. İkincisi çocuğu olmayanlar için mi yoksa erkek olması için miiiAçıkçası ben çok bilmiyorum ama halamın 9 sene çocuğu olmadı. Her şeyi denedi buralarda pek hacamat duyulmamisti bir komşusu tavsiye etmiş o da gideyim zaten bir şey kaybetmem dedi. Hacamat yaptırdıktan sonra hamile kaldı ikinci ayında kendiliğinden ikizleri oldu. Ben etkisine inanıyorum
Hacamati halam bir doktorda yaptırmıştı bu iş ile uğraşan bir doktordu. O erkek için değil çocuğum olsun diyordu önemli değil diyorduTmm daa birincisi Hacamatı neresine yapıyor.. İkincisi çocuğu olmayanlar için mi yoksa erkek olması için miii
Canım çok tesekkur ederim. Seni gördüm haziran annelerinde hayirli uğurlu gönlündeki olsun insallah canımFlowers26 gözün aydın canım, Allah tamamına erdirsin, inşallah Rabbim gönlündekini hayırlısıyla nasip eder
Neresine demissin canım bilmiyorum valla bildiğim sadece hacamat yaptıktan sonra hamile kaldigiTmm daa birincisi Hacamatı neresine yapıyor.. İkincisi çocuğu olmayanlar için mi yoksa erkek olması için miii
Cinsiyeti ne oldu ikizlerininNeresine demissin canım bilmiyorum valla bildiğim sadece hacamat yaptıktan sonra hamile kaldigi
Iki oğlu oldu ama hacamat mi etkilidir bilmiyorum çift yumurta ikiziCinsiyeti ne oldu ikizlerinin
Maşşallah Rabbim ona bağışlasın :))Iki oğlu oldu ama hacamat mi etkilidir bilmiyorum çift yumurta ikizi
Amin canım Rabbim dileyen herkese nasip etsinMaşşallah Rabbim ona bağışlasın :))
Çocuk olsun diye yapıyorlar cinsiyet için değil.ben de ovulasyon testi ile hamile kaldım.şimdi 4 aylık oğlum var.nasipte varsa vesile oluyor kızlar deneyinTmm daa birincisi Hacamatı neresine yapıyor.. İkincisi çocuğu olmayanlar için mi yoksa erkek olması için miii
Çocuk olsun diye yapıyorlar cinsiyet için değil.ben de ovulasyon testi ile hamile kaldım.şimdi 4 aylık oğlum var.nasipte varsa vesile oluyor kızlar deneyin
Günde bi sade soda içtim testte çift çizgi silikleşmeye başladığında tek ilşki.başka birşey yapmadımBaşka bişeyler yaptınız mı diyet felan surecinizi paylasirmisiniz mumkunse
Canım çok tesekkur ederim. Seni gördüm haziran annelerinde hayirli uğurlu gönlündeki olsun insallah canım
Testsiz bile kendimi anladım bu ay benim yumurta dün akşam çatladı canım denemeyide yaptık nasip bakalım.doktora gidince haber ver canım sen hep aklımdasınBakalm cnm yarin icin iptal oldu sali carsambaya kaldi ne zaman giderim belli degil keske elinde testin olsaydi bakardin kendine testle anlardin sen
Cok iyimis cnm ins tutunur bebisin sana ben bu ay belkide yumurtlamadim yada yum oldu belki cat olmadi cunku bdn hic o seffaf uzayan akintiyi gormedim ama normal akiintinin oldugu gunlerde deneme yapiyoduk takdiri ilahi artik o ne zaman kismet etmisse o zman yavrularimiz gelcek diyecek bisey kalmadi ben bu bebek konusundan artik cok yoruldum dusunmek bile istemiyorum dusundugun icin sagol cnm ins yarin hastaneye gidiyorum bu kan pihtilasmasinada bi baktiralim bunuda icimizden cikaralim bskalim sonuc ne olcak ins temiz cikcK. Diye umut ediyorum ama bi yandanda yaptigim dusuklere bakilirsa aca olabilirmi diyorum .. yani artik bende bilmiyrum artik bi 15 gune cikar sonuclar ogreniriz hep birlikte yazarim sizeTestsiz bile kendimi anladım bu ay benim yumurta dün akşam çatladı canım denemeyide yaptık nasip bakalım.doktora gidince haber ver canım sen hep aklımdasın
Senin batin ne zaman cnm bnm bugun 22. Gunum hic belirti yok ne adet nede gebelik belirtisi hissetmiyorum ..Testsiz bile kendimi anladım bu ay benim yumurta dün akşam çatladı canım denemeyide yaptık nasip bakalım.doktora gidince haber ver canım sen hep aklımdasın
Ama cnm sen kendi kendini çok yıprattın ha. Düşük olduğu gibi hiç beklemeden yine çocuk düşündün hani bi iki ay bekleseydin vücudun dinlenseydi. Valla sağlığının kıymetini bil. Çocuk her zamn yapılır. Bence sen biraz ara ver valla en çok sen aklımdasın yaCok iyimis cnm ins tutunur bebisin sana ben bu ay belkide yumurtlamadim yada yum oldu belki cat olmadi cunku bdn hic o seffaf uzayan akintiyi gormedim ama normal akiintinin oldugu gunlerde deneme yapiyoduk takdiri ilahi artik o ne zaman kismet etmisse o zman yavrularimiz gelcek diyecek bisey kalmadi ben bu bebek konusundan artik cok yoruldum dusunmek bile istemiyorum dusundugun icin sagol cnm ins yarin hastaneye gidiyorum bu kan pihtilasmasinada bi baktiralim bunuda icimizden cikaralim bskalim sonuc ne olcak ins temiz cikcK. Diye umut ediyorum ama bi yandanda yaptigim dusuklere bakilirsa aca olabilirmi diyorum .. yani artik bende bilmiyrum artik bi 15 gune cikar sonuclar ogreniriz hep birlikte yazarim size
Cok iyimis cnm ins tutunur bebisin sana ben bu ay belkide yumurtlamadim yada yum oldu belki cat olmadi cunku bdn hic o seffaf uzayan akintiyi gormedim ama normal akiintinin oldugu gunlerde deneme yapiyoduk takdiri ilahi artik o ne zaman kismet etmisse o zman yavrularimiz gelcek diyecek bisey kalmadi ben bu bebek konusundan artik cok yoruldum dusunmek bile istemiyorum dusundugun icin sagol cnm ins yarin hastaneye gidiyorum bu kan pihtilasmasinada bi baktiralim bunuda icimizden cikaralim bskalim sonuc ne olcak ins temiz cikcK. Diye umut ediyorum ama bi yandanda yaptigim dusuklere bakilirsa aca olabilirmi diyorum .. yani artik bende bilmiyrum artik bi 15 gune cikar sonuclar ogreniriz hep birlikte yazarim size
Hayırlısı olsun canım temiz çıkar inşallah beden dinlenmediği için düşükler oluyobilirmiki buraya girdikçede sanmıyorum ki bebek düşüncesi aklından çıksın benim uzayan akıntım 2 gün önce geldi ara arada devam etti ağrı ve şişlik vardı dün gece bariz bi uzayan şeffaf akıntı geldi 1-2 saat sonra ilişki oldu hem ağrı hem şişlik yok artık çatladığına eminim nedense bugün kuruyum bat daha doğrusu düşük tarihim 21 eylüldü canım bakalım nasip bu ay olmazsa 2 ay ara vereceğim zatenSenin batin ne zaman cnm bnm bugun 22. Gunum hic belirti yok ne adet nede gebelik belirtisi hissetmiyorum ..
Sağol canım allah razı olsun Rabbim herkese gönlündekini verir inşallahMerhaba kızlar nasılsınız. Uzuuun zamandır girmemiştim kimyasaldan sonra biraz dinlenmeyi tercih ettim. Yarın adet tarihim ben 6 gün varken cooook silik çizgi gördüm ama eşim görmedi sonra adete 4 gün varken ilişki üzerinde 11 gün geçtikten sonra çok çok silik çizgi hemen cıktı eşimde gördü 12.gün daha koyuydu bugün 13.gün daha koyu cıktı. Bilmiyorum Rabbim her şeyin hayırlısını versin inşallah ama gönlümden bir erkek geciyor hayırlısı diyorum her zaman önce sağlıklı olsun ve bu sefer düzgün ilerlesin diye dua ediyorum. Siz nasılsınız. Sonları biraz okudum geçmiş olsunPrensesim2016 ve 5 54Kbr54 . Allah gönlünüze göre versin insallah. Elifem gecemavisim ne yaptılar acaba mirnaz vardı pırlanta zeynoc hatırladığım bunlar siz nasılsınız kızlar aaa divinty vardı umarım doğru yazmışımdır cikoo vardı insallah sizler güzel sonuç almışsınızdır. Beni de unutmayın kızlar duanızda hepinizi çok öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?