- 4 Kasım 2016
- 1.210
- 1.541
- 53
- 125
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #54.701
ya aslında düşük sonrasi hemen hamile kalanlar da var birkac ay olmayıp sonra olanda var kurtajsiz dusuklerde hemen olabiliyor bir yandan bu ay yum zamanını değerlendirip tekrar deneyeceğim bende tutmazsa kısa kadar ara verecegim insallah seninki tutar canm zaten kurtajsiz dsuk yaşadınRabbimin bi sınavı bence bu kadar çok istiyoruz biraz sınayıp öyle nasip olacak herhalde diye düşünmeye başladım bende
Emin ol zamanlaman çok iyi canım ben sadece bilgin olsun diye yazdımWalla bizde saldık gitti eşim test bile istemedi ben sadece akıntı olan günü kaçırmak istemedim açıkçası erkek bebek için uğraşmadım düşükten sonra bebeğim olsun da ne olursa olsun dedim o yüzden pik zamanı bile ilişki olmuş olsa yeter bunu istedim zaten
Son bir yıldır bu topikte sağlıklı gebelik haberi 5-6 tanedir belki birazcık daha fazlaSübhanallah neden burdaki herkes ya düşük ya kimyasal oluyor yaa.
Ben aylar önce bi rüya görmüştümRabbimin bi sınavı bence bu kadar çok istiyoruz biraz sınayıp öyle nasip olacak herhalde diye düşünmeye başladım bende
Ben aylar önce bi rüya görmüştüm
Denizin içinde dalgalarla boğuşuyorum uğraşıyorum
Sonra bir şekilde ada gibi birşeye çıkıyorum
Sonra elime gebelik testini alıyorum ve çift çizgi görüyorum..
Dediğin gibi Rabbim verecek ama biraz imtihana sabretmemiz lazım
Amin canım çok şükür ki sonu güzel bittiNe güzel bir rüyaymış boyle rabbim hayırlara vesile etsin insallah sonu güzel olmuş insallah allahim izniyle gerçekleşir cabm
Aynen kimyasal ve kendiliğinden olan düşüklerde korunmaya gerek yokmuş kürtaj sonrası 2 adet geçmesi beklenirmiş o yüzden bu ay denedik nasipde ne zamansa olacak inşallah bu ay olmazsa 2 ay ara verecez doğum yaza denk gelsin istemiyorum sonra yine devam eşim çok istiyo çünküya aslında düşük sonrasi hemen hamile kalanlar da var birkac ay olmayıp sonra olanda var kurtajsiz dusuklerde hemen olabiliyor bir yandan bu ay yum zamanını değerlendirip tekrar deneyeceğim bende tutmazsa kısa kadar ara verecegim insallah seninki tutar canm zaten kurtajsiz dsuk yaşadın
Sağol canım bilgin için eşler ne yazıkki çabuk sıkılıyor bu durumdan benimki düşükten sonra hiç bişey yapmak yok okuruna bırakacaz sağlıklı olsun kızım olsun böyle üzülmektense dedi noktayı koydu sağolsunEmin ol zamanlaman çok iyi canım ben sadece bilgin olsun diye yazdım
Benim eşimde artık laf etmeye başladı testlere bakalım hayırlısı ben bu ay zaten yöntemi de tam denemedim
Eşim ona da laf ediyor artık böyle bi denemeyle olmuyor diye
Hayırlısı olsun hakkımızda şimdi geçmez günler bize
Çok sevdiğin yada çok istediğin şeyle imtihan edermiş Rabbim buda imtihan geçecez allahın izniyleBen aylar önce bi rüya görmüştüm
Denizin içinde dalgalarla boğuşuyorum uğraşıyorum
Sonra bir şekilde ada gibi birşeye çıkıyorum
Sonra elime gebelik testini alıyorum ve çift çizgi görüyorum..
Dediğin gibi Rabbim verecek ama biraz imtihana sabretmemiz lazım
Canım bende birşey diyemedim artık bizim bi sene geride kaldı.. yeterince sabretti adamı yürüyen takviyeye döndürdüm ömrünün geri kalanınca keçi boynuzu görmek istemiyorSağol canım bilgin için eşler ne yazıkki çabuk sıkılıyor bu durumdan benimki düşükten sonra hiç bişey yapmak yok okuruna bırakacaz sağlıklı olsun kızım olsun böyle üzülmektense dedi noktayı koydu sağolsun
Aynen öyle canımÇok sevdiğin yada çok istediğin şeyle imtihan edermiş Rabbim buda imtihan geçecez allahın izniyle
Canım neye dayanarak öyle dedi doğruluğu varmıki bi dra görün hele ne diyecekKızlar ben bıraktım 3. bebek için artık hicbisey yapmiycam
Hacamat için gittim bebek istediğimi söyledim o bölgeye de yapılsın istedim
Bioenerjistler baktılar rahim uygun değil isteme hatta hiç olmasın dediler
Kafam karıştı
Adam kalp gözü acıkmış
Eğer hamile kalirsan çok büyük ihtimalle sakat olacak ve sen rahim kanseri olursun doğumdan sonra dedi
Olmaması için önlem al dedi
İnandım çünkü benim çocuğum olsa ne olmasa neCanım ablam sen niye inandın hemen bu kadar
Kalp gözü açık diye geleceği göremez ki Allah bilir geleceği yalnızca
Ve her kalp gözüm açık diyene inansaydık...
Ayrıca böyle mübarek biriyse kadınları neden muayene ediyor ya da karşısına alıp konuşuyor
Bence doktora git muayene ol doktor derse senin hamile kalman riskli o zaman anlarım ama kalp gözüm açık sen çocuk doğurma sakat olur dendiğinde şaşırıyorum rahmi sağlıklı insanlarında sakat çocukları olabiliyor
Ya da benim çok sevdiğim bi ablamın başına geldi rahmin ters dönmüş artık gebe kalamazsın denildiği halde sağlıklı bi oğlu oldu
Allah bilir herşeyin en güzelini en doğrusunu
Dr gitmeyi düşünüyorum ..hamile kalmamak için önlem alacam yinedivinity canm rahim neden uygun değilmiş sebebi gerekçesu neymiş onu da dediler mi doktorların bugüne kadar söylemediği şeyi onlar hemen nasil anlamış eger cok istiyorsan birkac iyi doktora gidip muane ol ve bu söylenenleri de soyle eminim ki gülüp geçerler bence her söylenene kulak verilse ohoo
Canım neye dayanarak öyle dedi doğruluğu varmıki bi dra görün hele ne diyecek
Hadi ya hayirlisi olsun isallh1 sene dr gittim
Hep güzel şeyler söyledi herşey dört dörtlük
Bende öyle söyledim Dr herşeyin güzel olduğunu söyledi dedim
Ona rağmen rabbim vermediyse vardır bir bildiği ablam sen fazla ısrarcı olma dedi
Bende zaten tedbir aldım takdiri Allah'a bıraktım hiçbir zaman neden olmuyor diye isyan etmedim dedim
Allah'ın sevgili kuluymussun abla Allah yüzüne bakmış dedi :/
Aynen oyle oluyir. Zaten cnm guzel fikrin dusuncen icin sagol bakalim artik tahlilin cikmasini bekliycez ins temiz cikar bizim bebek konusu artik baska bahara bir yil olmasada uc dort ay. Dusunmuyorum tabi bu ay tutmaz ins bakalim korunmasiz oldu. Bu ayCanım bence sen psikolojik olarak da yıprandın
Sonuçta düşüklerde hormonlarla oynuyor insanın ruh hali etkileniyor
Bir yıl uzun bi ara o kadar dayanamazsın ama en azından 1-2 ay dinlen doktora git tahlilini yaptır sonra muhakkak kendini oyalayacak birşey bul
Kitap oku ya da beynini meşgul edecek birşey yap çünkü ruhunun buna ihtiyacı var
Kendini mutlu edecek şeyler yap hayatta herşey bebek sahibi olmak değil bak ne kadar yıprandın
Sen iyi olursan eminim bebeğinde gelecek
20 cnmYaşın kaç canm
Gecmis olsun cnmSelamun Aleykum hanımlar herkes iyidir umarim ben kimyasal gebelik yaşadım sanirim en son degerim 142 idi birkac gun sonra tekrar tahlil verecektim ama adet oldum dünde beta hcg için kan verdim saglik ocaginda 1.88 olmuş deger kimyasal olmasaydı deger düşmezdi sanirim sizler ne yapiyosunuz
Haklisiniz valla cnm .Bi sene değil canım 3-6 ay kadar ara versen yeteriwashereonce ablam doğru diyo psikolojik olarak kendini rahatlat gez dolaş elişi yap bişeyle meşgul ol çok fazla oldu olacak niye diye sorgulama Rabbim ummadığın anda verir 2 arkadaşım kafasından çıkardığı ay hamile kaldılar
Bu ay korunmasiz iliki oldu hep ins bundan sonraki aylarda korunacaz bikac ay dinlenmeye ihtiyacim var haklisinizdivinity canm rahim neden uygun değilmiş sebebi gerekçesu neymiş onu da dediler mi doktorların bugüne kadar söylemediği şeyi onlar hemen nasil anlamış eger cok istiyorsan birkac iyi doktora gidip muane ol ve bu söylenenleri de soyle eminim ki gülüp geçerler bence her söylenene kulak verilse ohoo
Prensesim2016 canm keske birkac ay ara vereydin üst üste düşükler rahmini fazla yorar allah korusun bebek işi bu sefer daha fazla ileri tarihe atabilir bence çok yoruyorsun bedenini keske birkac ay dinlenmiş olsaydin
@Flowers26 canm senin adina sevindim rabbim oglan haberini de vermeyi nasip etsin insallah acikcasi ben yeni kimyasal gebelik geçirdim. Bu aralar bir yanım tekrar deneme taraftarı diğer yanım kizim biraz daha büyüsün zor bir çocuk onun peşinde cok yiprandim 2. Ile kafayi oynatırım die düşünüyorum tam karar veremedim acikcasi
@Cikooaleykum selam Gecmis olsun cnm buda rabbimin bir sinavi ne desek bos
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?