Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Rabbimin bi sınavı bence bu kadar çok istiyoruz biraz sınayıp öyle nasip olacak herhalde diye düşünmeye başladım bende
ya aslında düşük sonrasi hemen hamile kalanlar da var birkac ay olmayıp sonra olanda var kurtajsiz dusuklerde hemen olabiliyor bir yandan bu ay yum zamanını değerlendirip tekrar deneyeceğim bende tutmazsa kısa kadar ara verecegim insallah seninki tutar canm zaten kurtajsiz dsuk yaşadın

Emin ol zamanlaman çok iyi canım ben sadece bilgin olsun diye yazdım
Benim eşimde artık laf etmeye başladı testlere bakalım hayırlısı ben bu ay zaten yöntemi de tam denemedim
Eşim ona da laf ediyor artık böyle bi denemeyle olmuyor diye
Hayırlısı olsun hakkımızda şimdi geçmez günler bize

Rabbimin bi sınavı bence bu kadar çok istiyoruz biraz sınayıp öyle nasip olacak herhalde diye düşünmeye başladım bende
Ben aylar önce bi rüya görmüştüm
Denizin içinde dalgalarla boğuşuyorum uğraşıyorum
Sonra bir şekilde ada gibi birşeye çıkıyorum
Sonra elime gebelik testini alıyorum ve çift çizgi görüyorum..
Dediğin gibi Rabbim verecek ama biraz imtihana sabretmemiz lazım

Ne güzel bir rüyaymış boyle rabbim hayırlara vesile etsin insallah sonu güzel olmuş insallah allahim izniyle gerçekleşir cabm

Aynen kimyasal ve kendiliğinden olan düşüklerde korunmaya gerek yokmuş kürtaj sonrası 2 adet geçmesi beklenirmiş o yüzden bu ay denedik nasipde ne zamansa olacak inşallah bu ay olmazsa 2 ay ara verecez doğum yaza denk gelsin istemiyorum sonra yine devam eşim çok istiyo çünkü

Sağol canım bilgin için eşler ne yazıkki çabuk sıkılıyor bu durumdan benimki düşükten sonra hiç bişey yapmak yok okuruna bırakacaz sağlıklı olsun kızım olsun böyle üzülmektense dedi noktayı koydu sağolsun

Çok sevdiğin yada çok istediğin şeyle imtihan edermiş Rabbim buda imtihan geçecez allahın izniyle

Canım bende birşey diyemedim artık bizim bi sene geride kaldı.. yeterince sabretti adamı yürüyen takviyeye döndürdüm ömrünün geri kalanınca keçi boynuzu görmek istemiyor bu ayda olmazsa yine test alırım ona ikna olur ama tek deneme olmaz bu konuda kararı kesin
Eşimde verecek olan Allah sen dua et iste diyor artık..

Canım neye dayanarak öyle dedi doğruluğu varmıki bi dra görün hele ne diyecek

İnandım çünkü benim çocuğum olsa ne olmasa ne
Adamın bundan ne karı yada zararı olacak
Bana gel ben seni tedavi ediyim demedi
Sadece ısrarcı olma rabbim vermediyse bu senin için hayırlı dedi
Bende ısrar ettim ondan sonra açıkladı

Hacamat yapılmadan önce ayakta arkamı döndüm..işte bana kolunu yukarı kaldır arkaya getir falan gibi yönlendirmeler yaptı
Sonra hacamatı yapacak olan kadına kalemle göstererek tarif etti
Kadın, eşimin halasinin gelininin ablası
Yazınca biraz uzun oldu ama yakınız yani
Benim uzun zamandır bebek istediğimi kardeşi söylemiş
Hocam 2 sene olmamış maneviyatina bi bakarmisiniz dedi
Sedyeye uzandım üzerime çarşaf orttuler yüzüm açıkta kaldı
Gözüm kapalı heyecandan ölecektim içimden ne dualar biliyorsam hepsini okudum
Rahim bölgesine gelince kadına elini buraya koy hissedebildinmi dedi
Oda evet dedi
Temas etmedi adam bana hiç
Sen cokmu istiyorsun ablam bu kadar çok isteme hayırlısını iste dedi
Normalde o seans ücreti 200 TL imiş
Para bile talep etmedi
Bilmiyorum kafam karışık su an tek bildiğim hamile kalmak istemiyorum

Dr gitmeyi düşünüyorum ..hamile kalmamak için önlem alacam yine
Doğum kontrol hapı kullanırım ilaç içmeye alışkınım nasıl olsa
Spiral beni mahvetti
Diğer korunma yöntemlerini hiç beceremeyiz 20 sene korunma ihtiyacı hissetmemistik
Adam neye dayanarak öyle dedi bir fikrim yok..ama bundan adamın karı yada zararı da yok..neyine gerekki benim çocuk doğurup doğurmamam onu ne ilgilendirir
Duyduklarimdan korktum ürperdim birdaha cesaret edemem
Allah'a sığınıyorum o en iyisini bilir

Canım neye dayanarak öyle dedi doğruluğu varmıki bi dra görün hele ne diyecek

Dr gidecem ..adam bioenerjist ..maneviyatı yüksek kalp gözü açık bir insanmış
Bana sen pek rahat değilsin üzerinde aşırı derecede göz nazar ve haset var dedi
Bol bol okuman Rabbimden şifa istemen lazım dedi

Hadi ya hayirlisi olsun isallh

Aynen oyle oluyir. Zaten cnm guzel fikrin dusuncen icin sagol bakalim artik tahlilin cikmasini bekliycez ins temiz cikar bizim bebek konusu artik baska bahara bir yil olmasada uc dort ay. Dusunmuyorum tabi bu ay tutmaz ins bakalim korunmasiz oldu. Bu ay

Gecmis olsun cnm

Haklisiniz valla cnm .

Bu ay korunmasiz iliki oldu hep ins bundan sonraki aylarda korunacaz bikac ay dinlenmeye ihtiyacim var haklisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…