- 20 Eylül 2018
- 608
- 418
- 103
- 34
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #56.101
Bn ınanmıyorm ona 5 gn perhızın sebebıde zaten ıcerde sperm bulundrmamamk. Bna dr um oncekı ılıskıden mı o gundrn mı dollendgnı blemzssn demstıBenim 5 gun oncesine kadar da birliktelik yoktu zaten perhiz 5 gundu ama yumurtlama gerçekleştikten sonra birliktelik oldu sadece bazi kisiler yumurtlamadan sonra ortam asidiklesip y sperminin ömrünü azaltiyor artik nekadar dogru bilmiyorum acikcasi
10 ile 12 saat sonrasinda kiz ihtimal yuksek diyorlarBn ınanmıyorm ona 5 gn perhızın sebebıde zaten ıcerde sperm bulundrmamamk. Bna dr um oncekı ılıskıden mı o gundrn mı dollendgnı blemzssn demstı
Bn onu dgru blmuyorm blmyorm yumurta catladysa erkek ıhtımalı ck yuksekHemen sonrasi degil tabi ama yumurta catladiktan
10 ile 12 saat sonrasinda kiz ihtimal yuksek diyorlar
Canım öncelikle hayırlı olsun bebeğin. Benim bir yöntemim yok sadece araştırdıgım ve gördüklerimden fikir yürütüyorum. Genelde 8 ve 12 hafta arası kiz bebeklerde Çogunlukla sizin ultrasonda ki gibi bebek başı sağ tarafta ve gelişimi erkek bebeğe göre daha geride oluyor göruntü olarak. Erkek bebek genelde başı solda ve eli kolu bu haftalarda daha belirgin oluyor. Sizin bebeğin sırtının dönuk olması belki beni yaniltı. Tabiki bizimki tahmin herşeyi Rabbim bilirCevabınız için teşekkür ederim. 12 haftalık görüntüydü neye gore kiz demiştiniz merak ettim dün randevum vardı normalde 13+5 günlük hamileyim ultrasonda 15+1 cıktı doktor %100 erkek dedi sizin yönteminizi merak ettim
Canım öncelikle hayırlı olsun bebeğin. Benim bir yöntemim yok sadece araştırdıgım ve gördüklerimden fikir yürütüyorum. Genelde 8 ve 12 hafta arası kiz bebeklerde Çogunlukla sizin ultrasonda ki gibi bebek başı sağ tarafta ve gelişimi erkek bebeğe göre daha geride oluyor göruntü olarak. Erkek bebek genelde başı solda ve eli kolu bu haftalarda daha belirgin oluyor. Sizin bebeğin sırtının dönuk olması belki beni yaniltı. Tabiki bizimki tahmin herşeyi Rabbim bilir
Nub iyi gözükmüyor
Nub bllı dgldr kı daha 8 haftalık burda cnkuNub iyi gözükmüyor
Kese konumuna göre erkek gibi
Nub keseeye gore daha doğru çıkıyor,nub yaniltanlarda oldu
İnşallah gönlündeki olsun
Yarın kalp atışı duymak için gidicez ama tahlilleri yaptıramadım muhtemelen perşembeye kalacak devlette sıra bulamadim aile hekimi koy hizmetinde acil de yapmaz sanırım rutin testleri durum böyle canım.senin nasıl gidiyo54kbr54 nasilsin cnm gittinmi hastaneye hic
Iyo ccnm hayitlisi olur hakkinda ins hic agrin falan oluyomu belirtiler varmi sende bende yok bisey oylece bekliyorum bendeYarın kalp atışı duymak için gidicez ama tahlilleri yaptıramadım muhtemelen perşembeye kalacak devlette sıra bulamadim aile hekimi koy hizmetinde acil de yapmaz sanırım rutin testleri durum böyle canım.senin nasıl gidiyo
1 haftadir midem kötü bulantı gibi değil ağrı yanma hissi var bişey yiyip icemiyorum bide gaz mahvetti 2 gundur.takibe gidiyordun nsl geçtiIyo ccnm hayitlisi olur hakkinda ins hic agrin falan oluyomu belirtiler varmi sende bende yok bisey oylece bekliyorum bende
Allah yardimcin olsun cnm kolaylikla gecer ins adetin 12.gunu gittim sagda yumurtam vardi doktor 1 hafta deneme olsun dedi bizdede daha denemelere devam ama yum catladi diye dusunuyom 14.gun ile 15. Gun arasindayim o gunlerde cat oldugunu dusunuyom bugun adetin 19. Gunu dok.ayin 18ine kadar deneme yapin dedi birer gun arayla hersey nasip hayirlisi olur hakkimizda insalh 3 yil once aralik ayinda kizimada hamile kalmistim gecen sene tekrar aralik ayinda hamile kaldim oda 31 ocakta kurta oldum bu sene allahtan bu sefer hep hayirlisini sagliklisini diliyorum ins biz isteyen herkese verir bizim gibi binlerce kez ona yakaran nice yurekler var allahim kimseyi evladsiz birakmasin evlat hasretinden mahrum etmesin bizleri ins1 haftadir midem kötü bulantı gibi değil ağrı yanma hissi var bişey yiyip icemiyorum bide gaz mahvetti 2 gundur.takibe gidiyordun nsl geçti
Kese konumuna göre bu bebek sagda.sizin bebekte sağa yatkınEki Görüntüle 2216258 bu bnm bı arkadasın buda solda kese konumuna gore 7 cı hftada bırdakı ılk resım ıkıncı 12 cı hfta içindeykn ve erkek bebegı bnm oglumda aynı bu sekılde soldaydı blmyrm kese knumuna gre ne kdr dgru ckıyor
Amin inşaallah canımAllah yardimcin olsun cnm kolaylikla gecer ins adetin 12.gunu gittim sagda yumurtam vardi doktor 1 hafta deneme olsun dedi bizdede daha denemelere devam ama yum catladi diye dusunuyom 14.gun ile 15. Gun arasindayim o gunlerde cat oldugunu dusunuyom bugun adetin 19. Gunu dok.ayin 18ine kadar deneme yapin dedi birer gun arayla hersey nasip hayirlisi olur hakkimizda insalh 3 yil once aralik ayinda kizimada hamile kalmistim gecen sene tekrar aralik ayinda hamile kaldim oda 31 ocakta kurta oldum bu sene allahtan bu sefer hep hayirlisini sagliklisini diliyorum ins biz isteyen herkese verir bizim gibi binlerce kez ona yakaran nice yurekler var allahim kimseyi evladsiz birakmasin evlat hasretinden mahrum etmesin bizleri insyine çok doluyum ben oturup aglayasim geliyo halbuki ortada aglanacak biseyde yok butun suç hormonlarin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?