Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Bn ınanmıyorm ona 5 gn perhızın sebebıde zaten ıcerde sperm bulundrmamamk. Bna dr um oncekı ılıskıden mı o gundrn mı dollendgnı blemzssn demstı

Bnm dedgm gbı oluyor senınkıde ıste pıkten sonra yumurtlma oldgunda olms ılıskı buda erkk bebek sansı yuksek oluyor hayrlsı olsn hakkımzda

Hemen sonrasi degil tabi ama yumurta catladiktan
Bn ınanmıyorm ona 5 gn perhızın sebebıde zaten ıcerde sperm bulundrmamamk. Bna dr um oncekı ılıskıden mı o gundrn mı dollendgnı blemzssn demstı
10 ile 12 saat sonrasinda kiz ihtimal yuksek diyorlar

Canım öncelikle hayırlı olsun bebeğin. Benim bir yöntemim yok sadece araştırdıgım ve gördüklerimden fikir yürütüyorum. Genelde 8 ve 12 hafta arası kiz bebeklerde Çogunlukla sizin ultrasonda ki gibi bebek başı sağ tarafta ve gelişimi erkek bebeğe göre daha geride oluyor göruntü olarak. Erkek bebek genelde başı solda ve eli kolu bu haftalarda daha belirgin oluyor. Sizin bebeğin sırtının dönuk olması belki beni yaniltı. Tabiki bizimki tahmin herşeyi Rabbim bilir

bu bnm bı arkadasın buda solda kese konumuna gore 7 cı hftada bırdakı ılk resım ıkıncı 12 cı hfta içindeykn ve erkek bebegı bnm oglumda aynı bu sekılde soldaydı blmyrm kese knumuna gre ne kdr dgru ckıyor

Iyo ccnm hayitlisi olur hakkinda ins hic agrin falan oluyomu belirtiler varmi sende bende yok bisey oylece bekliyorum bende

1 haftadir midem kötü bulantı gibi değil ağrı yanma hissi var bişey yiyip icemiyorum bide gaz mahvetti 2 gundur.takibe gidiyordun nsl geçti
Allah yardimcin olsun cnm kolaylikla gecer ins adetin 12.gunu gittim sagda yumurtam vardi doktor 1 hafta deneme olsun dedi bizdede daha denemelere devam ama yum catladi diye dusunuyom 14.gun ile 15. Gun arasindayim o gunlerde cat oldugunu dusunuyom bugun adetin 19. Gunu dok.ayin 18ine kadar deneme yapin dedi birer gun arayla hersey nasip hayirlisi olur hakkimizda insalh 3 yil once aralik ayinda kizimada hamile kalmistim gecen sene tekrar aralik ayinda hamile kaldim oda 31 ocakta kurta oldum bu sene allahtan bu sefer hep hayirlisini sagliklisini diliyorum ins biz isteyen herkese verir bizim gibi binlerce kez ona yakaran nice yurekler var allahim kimseyi evladsiz birakmasin evlat hasretinden mahrum etmesin bizleri ins yine çok doluyum ben oturup aglayasim geliyo halbuki ortada aglanacak biseyde yok butun suç hormonlarin

Kese konumuna göre bu bebek sagda.sizin bebekte sağa yatkın
Nuba göre düşük kesenin doğru çıkması.ama doğru çıkanlarda çok

Amin inşaallah canım
Rabbim sana da versin bi daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…