Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Eat canim haklisin bizdede buyukler oyle der ama bakalim yarin ogrenicem hayirlisiyla

Seninki kac aylik oldu

Mutlaka bana yaz olur mu merak ediyorum ben 1 Aydan önce öğrenemem malesef devlette bilgi vermiyorlar

Canım ben 12 haftalıkken özele gittim, bağdaş kurmuş doktor göremedi. 15 haftalıkken devlete gittim oda göremedi. 16+3 günlükken yani salı günü özele gittim yine. Doktor çok uğraştı anlayamadı, bende hocam kemik yapısından da biliniyormuş dedim oda bende cinsiyet söylerim pozisyon uygun olduğu zaman dedi. Ama senin bebeğin pozisyonu uygun değil dedi, öksür dedi vs. Sonra ayak arasından kıza benzettim ama bu kesin değil dedi. Sonra tekrar bakmaya devam etti bayağı uğraştı yandan kız diyorum dedi iki çizgi var dedi onlar paralel dedi.

nurecrin canım çok sevindim sağlıkla güzel günlerde büyüt oğlunu darısı tüm hamile arkadaşlara ve bana olsun vakti gelince ve sağlıkla
Guzellerim canım dualarım seninle inşAllah sağlıkla gönlündekini duyarsın
Allah hepinizin hayırlısıyla gönlünüze göre versin kızlar bu bekleyişler, hamile kalma çabaları, test takipleri zor ama inşAllah hepinizin emeklerine değer ve gönlünüzdekini duyarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…