- 1 Şubat 2019
- 348
- 456
- 23
- 40
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #62.201
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eat canim haklisin bizdede buyukler oyle der ama bakalim yarin ogrenicem hayirlisiylaCanım benim anneannem hep rüyalarında boncuk gördüğünde kızı olmuş. Alt in gördüğünde ise oğlu olmuş.bize hep bahsederdi.simdi bende hamileyim rüyamda Alt in buldum yolda.anneannem e söyledim erkek olacak o zaman dedi.boncuk görünce kız oluyormuş.yani anneannemde hep böyle olmuş bakalım bende ne olacak.bende kız çok istiyordum ama nasip bakalım cinsiyeti öğrenmek için sabirsizlaniyorum
Seninki kac aylik olduCanım benim anneannem hep rüyalarında boncuk gördüğünde kızı olmuş. Alt in gördüğünde ise oğlu olmuş.bize hep bahsederdi.simdi bende hamileyim rüyamda Alt in buldum yolda.anneannem e söyledim erkek olacak o zaman dedi.boncuk görünce kız oluyormuş.yani anneannemde hep böyle olmuş bakalım bende ne olacak.bende kız çok istiyordum ama nasip bakalım cinsiyeti öğrenmek için sabirsizlaniyorum
Benim şuan 7+5 daha çok küçüğüz canım.bende kız istiyorum coook ama bakalım nasipSeninki kac aylik oldu
Hadi ya kızda koyulaşıyor diye biliyordum ben diğer çocuklarındadamı böyleydiAçık renk
Havalianne__ canim cevap yazamasamda takip ediyorum seni Canim umarim senin kerata uygun bi pozisyona gecerde size pipi gosterir ve insallh mavisleri almaya baslariz
Hadi ya kızda koyulaşıyor diye biliyordum ben diğer çocuklarındadamı böyleydi
Hadi inşallah pazartesi sen de mutlu haberle gel bizi de mutlu etKızlarda hatırladığım koyuydu
Ne zamana gel dediler sana tekrarKızlarda hatırladığım koyuydu
Ne zamana gel dediler sana tekrar
Mutlaka bana yaz olur mu merak ediyorum ben 1 Aydan önce öğrenemem malesef devlette bilgi vermiyorlarBen salı günü gitmiştim, doktor haftaya gel teyit edelim dedi
Mutlaka bana yaz olur mu merak ediyorum ben 1 Aydan önce öğrenemem malesef devlette bilgi vermiyorlar
Mutlaka bana yaz olur mu merak ediyorum ben 1 Aydan önce öğrenemem malesef devlette bilgi vermiyorlar
Canimcim ins rabbim gonlune gore verirKizlar guzel anneler ve Anne adaylari Allah kismet ederse yarin bebegimin cinsiyetini ogrenecegim ve insallh gonlumdekini duyarim sizden ricam su mubarek Cuma gunu lutfen bana dua edin okadar heyecanliyimki yarin nasil gidicem biiyorum![]()
Yok canım belli değil doktora gittim bugün ikili test içinE Elif eylul hira cinsiyeti belli oldumu
Bi yorum yapmadı mı canımYok canım belli değil doktora gittim bugün ikili test için
Yok canım ya cinsiyeti kan sonuçları gösterince ısrar edince artık o zaman bakıp söyler inşallah bu fotoyla gönderdiler beniBi yorum yapmadı mı canım
Hani canım atsana usg yiYok canım ya cinsiyeti kan sonuçları gösterince ısrar edince artık o zaman bakıp söyler inşallah bu fotoyla gönderdiler beni