Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Arkadaslar yakışıklı oğlumu pazartesi gunu kucagima aldim çok sukur Rabbim sizlerede nasip etsin
Ay gerçekten mi. Rabbim onu sana seni ona bağışlasın darısı bizim başımıza inş. Şimdi biliyorum illa birileri soracak ama herkesten önce ben sorayım sen neler yaptın neler denedin yumurta takibiyle mi başka bişi mi naptın anlat bari bizde faydalanalım. Valla ben çok unutkanım kesin görmüşümdğr neler yaptığını ama burda o kadar çok insan deneme yapıyor ki kim ne yaptı unutuyorum. Hayrına sen yine bi tekrarla

Sen naptın bebiş ne zaman

Sen naptın bebiş ne zaman
Kızz ben 3 haftadır afedersin orda bi batma varrr bi yanma bi kaşıntı varrrr sorma. Üstüne oturamıyorum penguen gibi yürüyorum resmennn. Dokunuyorum böyle 2 tane nohut büyüklüğünde şişme var. Kaşınıyor ağrıdan kaşıyamıyorum. Düşün sanki doğum yapmışım daorda dikiş var tamm o durumdayım şuan. 2 gün önce hastaneye gittim doktor baktı çokkk yoğun enfeksiyon var dedi başta nie gelmedin nie erteledin dedi kızdı bana çünkü çok kötü olmş. Neyse işte ilaçları kullanıyorum orda çıkan şişliklerde yeni farkettim cumaya yine gidecem bakayım ne diyecek

Ayy cok zor olur canım ya gecmiş olsun fitil mi verdi

Nasılsın canım hamilemisin Allah gönlüne göre versin canım bende durum aynı şuan düşünmüyorum canım çin takvimine bakmak istiyorum sende galiba şubat doğumlusun istersen özelden yaz hangi ayda hamile kaldın buarada senin oğlun olacak öyle hissettim inşallah yanılmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…