- 5 Nisan 2017
- 6.442
- 11.324
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #62.161
Ay gerçekten mi. Rabbim onu sana seni ona bağışlasın darısı bizim başımıza inş. Şimdi biliyorum illa birileri soracak ama herkesten önce ben sorayımArkadaslar yakışıklı oğlumu pazartesi gunu kucagima aldim çok sukur Rabbim sizlerede nasip etsin
9 haftalık oldum canım. Rabbim gönlündekini nasip etsin inşallahCanim ben daha deneme yapmadim insAllah kismet olursa haziran gibi denemek istiyorum. Sende durum nedir kac haftalik oldun
Bizlere de dua et bende hamileyim :)Arkadaslar yakışıklı oğlumu pazartesi gunu kucagima aldim çok sukur Rabbim sizlerede nasip etsin
Sen naptın bebiş ne zamanAy gerçekten mi. Rabbim onu sana seni ona bağışlasın darısı bizim başımıza inş. Şimdi biliyorum illa birileri soracak ama herkesten önce ben sorayımsen neler yaptın neler denedin yumurta takibiyle mi başka bişi mi naptın anlat bari bizde faydalanalım. Valla ben çok unutkanım kesin görmüşümdğr neler yaptığını ama burda o kadar çok insan deneme yapıyor ki kim ne yaptı unutuyorum. Hayrına sen yine bi tekrarla
Yaw sorma ya eşim ha bire istiyor amaa başıma ne geldiiiiii tam çocuk planları yaparkenSen naptın bebiş ne zaman
Ne geldi kızzYaw sorma ya eşim ha bire istiyor amaa başıma ne geldiiiiii tam çocuk planları yaparken
Kızz ben 3 haftadır afedersin orda bi batma varrr bi yanma bi kaşıntı varrrr sorma. Üstüne oturamıyorum penguen gibi yürüyorum resmennn. Dokunuyorum böyle 2 tane nohut büyüklüğünde şişme var. Kaşınıyor ağrıdan kaşıyamıyorum. Düşün sanki doğum yapmışım daorda dikiş var tamm o durumdayım şuan. 2 gün önce hastaneye gittim doktor baktı çokkk yoğun enfeksiyon var dedi başta nie gelmedin nie erteledin dedi kızdı bana çünkü çok kötü olmş. Neyse işte ilaçları kullanıyorum orda çıkan şişliklerde yeni farkettim cumaya yine gidecem bakayım ne diyecekSen naptın bebiş ne zaman
Ayy cok zor olur canım ya gecmiş olsun fitil mi verdiKızz ben 3 haftadır afedersin orda bi batma varrr bi yanma bi kaşıntı varrrr sorma. Üstüne oturamıyorum penguen gibi yürüyorum resmennn. Dokunuyorum böyle 2 tane nohut büyüklüğünde şişme var. Kaşınıyor ağrıdan kaşıyamıyorum. Düşün sanki doğum yapmışım daorda dikiş var tamm o durumdayım şuan. 2 gün önce hastaneye gittim doktor baktı çokkk yoğun enfeksiyon var dedi başta nie gelmedin nie erteledin dedi kızdı bana çünkü çok kötü olmş. Neyse işte ilaçları kullanıyorum orda çıkan şişliklerde yeni farkettim cumaya yine gidecem bakayım ne diyecek
Fitil hap verdi fitil bugün ter hap yarın. Yarın yine gidecemAyy cok zor olur canım ya gecmiş olsun fitil mi verdi
Ehehe olsun bakalım okadar özlem iyidirMağdur olanda zavallı koca oluyır
Gecer inşallah bir an evvel canımFitil hap verdi fitil bugün ter hap yarın. Yarın yine gidecem
He yaaEhehe olsun bakalım okadar özlem iyidir
Geçmese de olur çocuk yapmak biraz ertelenmiş oluyır fena mı. Bahane buldum kendime çaktırmaGecer inşallah bir an evvel canım
Acımasa iyiydi deeGeçmese de olur çocuk yapmak biraz ertelenmiş oluyır fena mı. Bahane buldum kendime çaktırma
Geçince de geçmedi deGeçmese de olur çocuk yapmak biraz ertelenmiş oluyır fena mı. Bahane buldum kendime çaktırma
Öyle yapacamGeçince de geçmedi de
Sagol canim amin seninde insAllah9 haftalık oldum canım. Rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah
Canim cok sükür hayirli olsun. Sen neler yaptin erkek bebek icinArkadaslar yakışıklı oğlumu pazartesi gunu kucagima aldim çok sukur Rabbim sizlerede nasip etsin
Nasılsın canım hamilemisin Allah gönlüne göre versin canım bende durum aynı şuan düşünmüyorum canım çin takvimine bakmak istiyorum sende galiba şubat doğumlusun istersen özelden yaz hangi ayda hamile kaldın buarada senin oğlun olacak öyle hissettim inşallah yanılmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?