- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #62.181
Evet canım hamileyim. Subat dogumlu yum subatta hamile kaldım çin erkek diyor baktımNasılsın canım hamilemisin Allah gönlüne göre versin canım bende durum aynı şuan düşünmüyorum canım çin takvimine bakmak istiyorum sende galiba şubat doğumlusun istersen özelden yaz hangi ayda hamile kaldın buarada senin oğlun olacak öyle hissettim inşallah yanılmam
Allah bagislasin anali babali buyusun ins cnmArkadaslar yakışıklı oğlumu pazartesi gunu kucagima aldim çok sukur Rabbim sizlerede nasip etsin
Gecmis olsun cnm :)Acımasa iyiydi dee
Canım belirtilerin neler ben de çok merak ediyorum kız mı erkek mi diye bence senin ki kız geç gösteriyor derler kız çocuğu için hakkında hayırlısı olsun sağlıkla kucağına al inşallahKızlar ben 16+3 günlük hamileyken kontrole gittim cinsiyet için. 12 haftadan bu yana bebeğim cinsiyet için uygun pozisyonda olmuyor. doktor yarım saat uğraştı çok inat ediyor dedi omurgasını falan gösterdi, sonra ayak arasından kıza benzettim ama bu kesin değil dedi. Sonra tekrar bakmaya devam etti öksür falan dedi öksürdüm, yandan kız diyorum dedi iki çizgi var dedi onlar paralel dedi, erkekde biraz daha dik olur dedi. % verebilir misiniz dedim vermedi, yandan kız diyorum dedi haftaya teyit edelim dedi. Yanılma olur mu bu durumda alışverişe başlayım mı yavaştan kızlar
Canım belirtilerin neler ben de çok merak ediyorum kız mı erkek mi diye bence senin ki kız geç gösteriyor derler kız çocuğu için hakkında hayırlısı olsun sağlıkla kucağına al inşallah
İdarın peki açık renktemi yoksa koyumuCanım belirti olarak en başından beri göğüs hassasiyeti yaşamıştım, kızlarda hiç olmadı. Baş ağrım var, karnım şimdilik sivri gidiyor. Et türü şeyleri daha çok yiyorum, iştahım açık çabuk acıkıyorum. Kızlarda 15-16 haftalıkken kız olduklarını öğrenmiştim, küçük kızımda bile doktor kıza benziyor %80 kız demişti, öyle pozisyonda sıkıntı hiç yoktu. Bunda en başından beri pozisyon uygun değil, iki sefer özele gittim özelde bile doktor çok uğraştı. Pazartesiye randevu aldım bakalım
ben bile çok merak ediyorum cinsiyetini senin bebeğin dilerim gönlündeki aslan olur.Canım belirti olarak en başından beri göğüs hassasiyeti yaşamıştım, kızlarda hiç olmadı. Baş ağrım var, karnım şimdilik sivri gidiyor. Et türü şeyleri daha çok yiyorum, iştahım açık çabuk acıkıyorum. Kızlarda 15-16 haftalıkken kız olduklarını öğrenmiştim, küçük kızımda bile doktor kıza benziyor %80 kız demişti, öyle pozisyonda sıkıntı hiç yoktu. Bunda en başından beri pozisyon uygun değil, iki sefer özele gittim özelde bile doktor çok uğraştı. Pazartesiye randevu aldım bakalım
İdarın peki açık renktemi yoksa koyumu
ben bile çok merak ediyorum cinsiyetini senin bebeğin dilerim gönlündeki aslan olur.
İnşallah gönlündekidir canımİnşallah canım pazartesiye randevu aldım
Canım tabiki sorabilirsin bende siz gibiydim soru yagmuruna tutardım benim ne yaptığıma gelince hiçbirşey yapmadim sadece dua 7 ay kadar ovulasyon testi kullandim olamayınca biraktim sadece dua ettim ama adet bitimi kaldığıma eminim iki kizim vardi birde oğlum oldu Rabbim sizlerede nasip etsin ınsallahAy gerçekten mi. Rabbim onu sana seni ona bağışlasın darısı bizim başımıza inş. Şimdi biliyorum illa birileri soracak ama herkesten önce ben sorayımsen neler yaptın neler denedin yumurta takibiyle mi başka bişi mi naptın anlat bari bizde faydalanalım. Valla ben çok unutkanım kesin görmüşümdğr neler yaptığını ama burda o kadar çok insan deneme yapıyor ki kim ne yaptı unutuyorum. Hayrına sen yine bi tekrarla
adet bitimi derken ben adetim bitti hemen ertesi gün akıntım geldi aa dedim yumurtladım heralde ne alaka dedimCanım tabiki sorabilirsin bende siz gibiydim soru yagmuruna tutardım benim ne yaptığıma gelince hiçbirşey yapmadim sadece dua 7 ay kadar ovulasyon testi kullandim olamayınca biraktim sadece dua ettim ama adet bitimi kaldığıma eminim iki kizim vardi birde oğlum oldu Rabbim sizlerede nasip etsin ınsallah
İnşallah gönlündekidir canımrabbim inşallah nasip eder
canlm Allah gonlunden geceni nasip etsin insAllah. Bende adet bitimi denemek istiyorum erkek bebek ihtimali yuksekmisadet bitimi derken ben adetim bitti hemen ertesi gün akıntım geldi aa dedim yumurtladım heralde ne alaka dedimneyse bebek tutmuş sat a görede tam birebir uyumlu ben hala ogün olduğunu düşünüyorum. hemen ertesi olunca erkek mi diyorsunuz bazıları sadece yumurtlama gününde olursa erkek diyor. kafam karışık eşim inatla erkek olacak eminim diyor. çok merak ediyorum çokk..
Cevapladigin icin sagol canim. Adet bittigi gun tek iliski mi olduCanım tabiki sorabilirsin bende siz gibiydim soru yagmuruna tutardım benim ne yaptığıma gelince hiçbirşey yapmadim sadece dua 7 ay kadar ovulasyon testi kullandim olamayınca biraktim sadece dua ettim ama adet bitimi kaldığıma eminim iki kizim vardi birde oğlum oldu Rabbim sizlerede nasip etsin ınsallah
Amin canim benim amin okadar cok heyecanliyimki yarini iple cekiyorum yarin turkiye saati ile saa12.30 da canim Allah burdaki herkesin gonlune gore versinGuzellerim canım yarın kontrolün var ben bile heyecanlıyım bu akşam misafirim gelecek pazara kadar bendeler ara ara girmeye çalışıcam. Randevun kaçtaydı? Sen sağlıklı ve hayırlı bir erkek evladın olması için elinden geleni yaptın. Rabbim inşallah gönlündekini duyma mutluluğunu yaşamanı nasip eder
Canım benim anneannem hep rüyalarında boncuk gördüğünde kızı olmuş. Alt in gördüğünde ise oğlu olmuş.bize hep bahsederdi.simdi bende hamileyim rüyamda Alt in buldum yolda.anneannem e söyledim erkek olacak o zaman dedi.boncuk görünce kız oluyormuş.yani anneannemde hep böyle olmuş bakalım bende ne olacak.bende kız çok istiyordum ama nasip bakalım cinsiyeti öğrenmek için sabirsizlaniyorumKizlar bugun ruyamda saclarima hep mavi boncuklar takiliydi boncuk hamilelikte kiz bebek diye duymustum sizce anlami ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?