Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Evet canım hamileyim. Subat dogumlu yum subatta hamile kaldım çin erkek diyor baktım inşallah hislerinde yanılmazsın. Ruyalarımı sorayım hemen sana

Canım belirtilerin neler ben de çok merak ediyorum kız mı erkek mi diye bence senin ki kız geç gösteriyor derler kız çocuğu için hakkında hayırlısı olsun sağlıkla kucağına al inşallah

Canım belirtilerin neler ben de çok merak ediyorum kız mı erkek mi diye bence senin ki kız geç gösteriyor derler kız çocuğu için hakkında hayırlısı olsun sağlıkla kucağına al inşallah

Canım belirti olarak en başından beri göğüs hassasiyeti yaşamıştım, kızlarda hiç olmadı. Baş ağrım var, karnım şimdilik sivri gidiyor. Et türü şeyleri daha çok yiyorum, iştahım açık çabuk acıkıyorum. Kızlarda 15-16 haftalıkken kız olduklarını öğrenmiştim, küçük kızımda bile doktor kıza benziyor %80 kız demişti, öyle pozisyonda sıkıntı hiç yoktu. Bunda en başından beri pozisyon uygun değil, iki sefer özele gittim özelde bile doktor çok uğraştı. Pazartesiye randevu aldım bakalım

İdarın peki açık renktemi yoksa koyumu

ben bile çok merak ediyorum cinsiyetini senin bebeğin dilerim gönlündeki aslan olur.

Guzellerim canım yarın kontrolün var ben bile heyecanlıyım bu akşam misafirim gelecek pazara kadar bendeler ara ara girmeye çalışıcam. Randevun kaçtaydı? Sen sağlıklı ve hayırlı bir erkek evladın olması için elinden geleni yaptın. Rabbim inşallah gönlündekini duyma mutluluğunu yaşamanı nasip eder

Canım tabiki sorabilirsin bende siz gibiydim soru yagmuruna tutardım benim ne yaptığıma gelince hiçbirşey yapmadim sadece dua 7 ay kadar ovulasyon testi kullandim olamayınca biraktim sadece dua ettim ama adet bitimi kaldığıma eminim iki kizim vardi birde oğlum oldu Rabbim sizlerede nasip etsin ınsallah

adet bitimi derken ben adetim bitti hemen ertesi gün akıntım geldi aa dedim yumurtladım heralde ne alaka dedim neyse bebek tutmuş sat a görede tam birebir uyumlu ben hala ogün olduğunu düşünüyorum. hemen ertesi olunca erkek mi diyorsunuz bazıları sadece yumurtlama gününde olursa erkek diyor. kafam karışık eşim inatla erkek olacak eminim diyor. çok merak ediyorum çokk..

Canim Allah gonlunden gecen n
canlm Allah gonlunden geceni nasip etsin insAllah. Bende adet bitimi denemek istiyorum erkek bebek ihtimali yuksekmis

Cevapladigin icin sagol canim. Adet bittigi gun tek iliski mi oldu

Amin canim benim amin okadar cok heyecanliyimki yarini iple cekiyorum yarin turkiye saati ile saa12.30 da canim Allah burdaki herkesin gonlune gore versin

Kizlar bugun ruyamda saclarima hep mavi boncuklar takiliydi boncuk hamilelikte kiz bebek diye duymustum sizce anlami ne
Canım benim anneannem hep rüyalarında boncuk gördüğünde kızı olmuş. Alt in gördüğünde ise oğlu olmuş.bize hep bahsederdi.simdi bende hamileyim rüyamda Alt in buldum yolda.anneannem e söyledim erkek olacak o zaman dedi.boncuk görünce kız oluyormuş.yani anneannemde hep böyle olmuş bakalım bende ne olacak.bende kız çok istiyordum ama nasip bakalım cinsiyeti öğrenmek için sabirsizlaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…