- 25 Ocak 2019
- 1.402
- 2.261
- 63
- 36
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #62.261
Cok umutluydum ya kesin erkek diyordum bende rabbimin vardir bi bildigi hayırlısı boyleymis elden birsey gelmezKizlar sabahki telastan telefonumu evde unutmusum daha yeni Eve geldim kizlar cok uzgunum malesef gonlumdekini duyamadim bebegim kizmis napalim kismet degilmis tabiki oda benim canim cigerim basimin ustunde yeri var ama keske bide oglum olsaydi
Gerçekten nasipten öte yol yok canım sağlıkla doğsun büyüsün inşallah. Sen elinden geleni yaptın tevekkül ettin hepimiz gibi. Biz de rabbim neyi nasip ederse onu yaşayacağız.Kizlar sabahki telastan telefonumu evde unutmusum daha yeni Eve geldim kizlar cok uzgunum malesef gonlumdekini duyamadim bebegim kizmis napalim kismet degilmis tabiki oda benim canim cigerim basimin ustunde yeri var ama keske bide oglum olsaydi
Böyle hissetmen çok normal canım gönül olmayanı istiyorKizlar sabahki telastan telefonumu evde unutmusum daha yeni Eve geldim kizlar cok uzgunum malesef gonlumdekini duyamadim bebegim kizmis napalim kismet degilmis tabiki oda benim canim cigerim basimin ustunde yeri var ama keske bide oglum olsaydi
Canım Rabbim bunu hayırlı görmüş hayirli evlat olsun inseAllah swn elinden gwleni yaptin bunuda yapsaydım demiyeceksinKizlar sabahki telastan telefonumu evde unutmusum daha yeni Eve geldim kizlar cok uzgunum malesef gonlumdekini duyamadim bebegim kizmis napalim kismet degilmis tabiki oda benim canim cigerim basimin ustunde yeri var ama keske bide oglum olsaydi
Iki kizim var canimHayırlısı olsun canım herşey nasip bazen ne yaparsan yap olmuyor, kaç kızın var
Canım hayırlısı böyleymiş. Rabbim Saglıkla kucagina almayı nasip etsin. Kuzularınla sana guzel bir ömür nasip etsin inşallahKizlar hepinize ayri ayri nekadar tesekkur etsem azdir esime de soyledim simdi guya kizlarla Ona supriz yapocaktik ama olmadi oda cok kiziyo bana saglikli olsunda bi prensesim daha olsun diyo ama napim iste yinede cok uzuluuorum cunku benim erkek kardesim yok onun eksikligi hep icimde oyuzden kizlarima bi erkek kardes cok istemistim. Iki kizim var buyugu 10 yasinda oda erkek bebeklere cok duskun Anne nolur erkek olsun diyip duruyordu araba ucak oyuncaklari evimizde olsun istiyorum diyordu ve ben asla erkek olsun demezfim kizlarin yaninda kizim farketmez hayirlisi diyordm ve bugun doktor kiz kardesin olcak diyince aglamaya basladi doktor okadar cok uzulduki tekrar ve tekrar bakti ve uzgunum kiz dedi onun uzulmesine bi ayri uzuldum
Kizlar hepinize ayri ayri nekadar tesekkur etsem azdir esime de soyledim simdi guya kizlarla Ona supriz yapocaktik ama olmadi oda cok kiziyo bana saglikli olsunda bi prensesim daha olsun diyo ama napim iste yinede cok uzuluuorum cunku benim erkek kardesim yok onun eksikligi hep icimde oyuzden kizlarima bi erkek kardes cok istemistim. Iki kizim var buyugu 10 yasinda oda erkek bebeklere cok duskun Anne nolur erkek olsun diyip duruyordu araba ucak oyuncaklari evimizde olsun istiyorum diyordu ve ben asla erkek olsun demezfim kizlarin yaninda kizim farketmez hayirlisi diyordm ve bugun doktor kiz kardesin olcak diyince aglamaya basladi doktor okadar cok uzulduki tekrar ve tekrar bakti ve uzgunum kiz dedi onun uzulmesine bi ayri uzuldum
16+3 canim bacaklari hafif kapali ama erkek penisi goremiyorum dedi bacak arasi bos dedi cok kez bakti malesef penis goremedim kiz bu dediKaç haftalık canım seninki bacak arasını mı gösterdi
Hayırlı olsun canım sağlıcakla kucağına al inşallah rabbim uzun ömürler versin kızlarına16+3 canim bacaklari hafif kapali ama erkek penisi goremiyorum dedi bacak arasi bos dedi cok kez bakti malesef penis goremedim kiz bu dedi
Sagol canim haklisin Allah saglik derdi vermesin insallh bende alisirim canim umarim burdaki bekliyen arkadaslarimiz umdugunu bulurlar ama artik inanmiyorum yontemlere felan cunku ben hersryi denedim diet,Takviye,karbonatli dus, ov testleri aklima gelmiyen daha neler demekki kismette ne varsa o oluyo bide bakiyorym son donemler hamile arkadaslarimizin cogu kiz ciktiGuzellerim sakın öyle düşünme üzülme sakın Rabbim evlatla sınamasın sağlık versin güzel kızlarına biraz şok oluyo ama insan alışıyo E Elif eylul hira seninki hayırlısıyla erkek gibi Havalianne__ seninki kız canım bebekleriniz benziyo ama seninkinin anlı düz elifinki anlı çıkık hem de nub dik Prensesim2016 sen nasılsın sonuç ne oldu bakıyorum ama kaçırdımmı
Bu arada bu sene kız senesi arkadaşlar rastgele deneme yapmayın tek ilişki doktor kontrolünde olmasına dikkat edin diyet konusunda emin değilim ama onada dikkat edin K Khvekokusu20 seninde iki ilişki oldu sanırım içime kız doğuyo bu yüzden inşallah yanılırım
16+3 canim bacaklari hafif kapali ama erkek penisi goremiyorum dedi bacak arasi bos dedi cok kez bakti malesef penis goremedim kiz bu dedi
Guzellerim sakın öyle düşünme üzülme sakın Rabbim evlatla sınamasın sağlık versin güzel kızlarına biraz şok oluyo ama insan alışıyo E Elif eylul hira seninki hayırlısıyla erkek gibi Havalianne__ seninki kız canım bebekleriniz benziyo ama seninkinin anlı düz elifinki anlı çıkık hem de nub dik Prensesim2016 sen nasılsın sonuç ne oldu bakıyorum ama kaçırdımmı
Bu arada bu sene kız senesi arkadaşlar rastgele deneme yapmayın tek ilişki doktor kontrolünde olmasına dikkat edin diyet konusunda emin değilim ama onada dikkat edin K Khvekokusu20 seninde iki ilişki oldu sanırım içime kız doğuyo bu yüzden inşallah yanılırım
Yok canim biz okadar detayli soru soramadim yetersiz ingilizceden dolayi ama kadin baktikca malesef erkek penisi goremefim dediAnladım canım senin boş olunca söylemiş, bana bacak arası boş demedi ayak arasından kıza benzetiyorum dedi. Sonra yandan kız diyorum çizgi paralel dedi nub gibi konuştu benle
Yok canim biz okadar detayli soru soramadim yetersiz ingilizceden dolayi ama kadin baktikca malesef erkek penisi goremefim dedi
Hatta bende donrakinin zamanindan bile aldik iyice emin olmadi isredi ve sonunda kiz dedi eminmisiniz diye sordum hicbirzaman yuzde yuz diyemeyiz dedi Hanoi seninki celiskili konusmus bu oyle degildi
Ben rastgele iki ilişki denemedim 2 yumurtam vardi benim doktor kontrolünde ona göre ayarlama yaptım iki üç ilişki ile oglu olan da cok tek ilişkiyle kızı olanda nasipten ötesi yokGuzellerim sakın öyle düşünme üzülme sakın Rabbim evlatla sınamasın sağlık versin güzel kızlarına biraz şok oluyo ama insan alışıyo E Elif eylul hira seninki hayırlısıyla erkek gibi Havalianne__ seninki kız canım bebekleriniz benziyo ama seninkinin anlı düz elifinki anlı çıkık hem de nub dik Prensesim2016 sen nasılsın sonuç ne oldu bakıyorum ama kaçırdımmı
Ben rastgele iki ilişki denemedim 2 yumurtam vardi benim doktor kontrolünde ona göre ayarlama yaptım iki üç ilişki ile oglu olan da cok tek ilişkiyle kızı olanda nasipten ötesi yok
Guzellerim sakın öyle düşünme üzülme sakın Rabbim evlatla sınamasın sağlık versin güzel kızlarına biraz şok oluyo ama insan alışıyo E Elif eylul hira seninki hayırlısıyla erkek gibi Havalianne__ seninki kız canım bebekleriniz benziyo ama seninkinin anlı düz elifinki anlı çıkık hem de nub dik Prensesim2016 sen nasılsın sonuç ne oldu bakıyorum ama kaçırdımmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?