Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canım o kadar haklısın ki
Bende o kadar ay uğraştım yöntem deneyeceğim diye olmadı
Şartlar gereği pikken denemek zorunda kaldım, perhizde yoktu ama nasipte varmış oldu
Yöntem denemezsem asla olmayacak diye düşünüyordum hep insan elinde olmadan o hale geliyor
Bence gerçekten nasipte varsa her türlü oluyor

Bak skul teorisi böyle
Canım bence de seninki kız
Çünkü senin yaşadıklarının aynısını yaşayan bi arkadaşım vardı her gittiğinde bebeğin pozisyonu uygun değildi öğrenemiyordu
Hatta sana yine doktor hiç erkek demedi ona senin haftalarındayken bi çıkıntı görüyorum erkek için küçük ama emin değilim yine de kız diyeceğim demişti ama erkek de olabilir demişti
Sonuç kızı oluyor
Erkek olunca yandan da olsa görüyorlar yani paralelliği görecek kadar gördüyse pipiyi de görürdü
Ama inşAllah ben yanılırım ve üç kızının yanına bi de yakışıklı oğlun olur
Allah herkesi bu topikten kurtarsın oğluşlar vererek

Öyle olsa derdi ama canım yandan erkek organı göremiyorum falan diye, bana paralel çizgiye bakarak yorum yaptı

Pazartesi gideceğim inşallah saat 10da,Ogün netleşir inşallah

Canım nasılsın
Epeydir girmiyorum buraya yeni hali biraz karışık geldi
Denemek için yazıyorum
Napiyorsun nasılsın, birkaç sayfa okudum tanıdık kimse yok
Cikoo nasılsın canım kaç aylık oldun nasıl gidiyor hamileliğin
Suuuus canım sen nasılsın ,hamile kalabildinmi
Kizlarinannecigi canimcim sende doğum yapmissindir inşallah hayırlısıyla
Hepiniz iyisinizdir umarım
Bende iyiyim :))) hepinizi Allah'a emanet ediyorum
Ara ara gelir bakarım napiyonuz diye
Sitenin yeni haline alışmam lazım :)

Canım bi dua var onu hamile kalınca bebek kırk günlük olmadan eşin elini karnına koyup okuyor, bende yaptım geçen hafta doktor kıza benzetti yarın kontrol var teyit edelim dedi
Onu da biliyorum bir de ilişkiye girmeden baba ihlas suresini okuyor ardından “Allah’ım bana hayırlı bir erkek evlat verirsen adını Muhammed koyacağım” diye dua ediyor.. bunu internetten araştırıp bulmuştum sonra bir arkadaşım da söyledi teyzelerinin hep bu dua ile erkek olmuş. Ama tabi çocuğun adını Muhammed ya da Peygamber efendimizin isimlerinden birini koyuyorsun.. bir nevi adak gibi

Iyiyim tesekur ederim cnm sonuc ne bende bilmiyorum 9 nisandan beridir ne test yaptim nede kan verdim sen nasilsin masallah yolun yarisina gelmissin sende saglikla tamamlarsin insalah

Iyiyim tessekur ederim ablacim yok daha kalamadim biz bu isi beceremiyoz galiba allah sana ve cocuklarina saglik sihhat versin ins

Tamam hem öyle var, birde eşin o duayı hamileyken de okuyor adını Muhammet koyacağım diye, bende nasip olursa Muhammet koyacağım olursa eğer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…