- 30 Aralık 2012
- 2.549
- 4.387
- 333
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #62.281
Canım o kadar haklısın kiSagol canim haklisin Allah saglik derdi vermesin insallh bende alisirim canim umarim burdaki bekliyen arkadaslarimiz umdugunu bulurlar ama artik inanmiyorum yontemlere felan cunku ben hersryi denedim diet,Takviye,karbonatli dus, ov testleri aklima gelmiyen daha neler demekki kismette ne varsa o oluyo bide bakiyorym son donemler hamile arkadaslarimizin cogu kiz ciktiiwashereonce haric zaten rastgele iliskilerde bile sans yuzde elli oluyo demem o ki deniycek arkadaslara eger imkaniniz varsa doktor kontrolunde getirin isinizi sansa birakmayin.
Aynen herşey nasip kimi sık ilişki oluyor yine oğlu oluyor
Canım bence de seninki kızBak skul teorisi böyle
Canım bence de seninki kız
Çünkü senin yaşadıklarının aynısını yaşayan bi arkadaşım vardı her gittiğinde bebeğin pozisyonu uygun değildi öğrenemiyordu
Hatta sana yine doktor hiç erkek demedi ona senin haftalarındayken bi çıkıntı görüyorum erkek için küçük ama emin değilim yine de kız diyeceğim demişti ama erkek de olabilir demişti
Sonuç kızı oluyor
Erkek olunca yandan da olsa görüyorlar yani paralelliği görecek kadar gördüyse pipiyi de görürdü
Ama inşAllah ben yanılırım ve üç kızının yanına bi de yakışıklı oğlun olur
Allah herkesi bu topikten kurtarsın oğluşlar vererek
Canım bence de seninki kız
Çünkü senin yaşadıklarının aynısını yaşayan bi arkadaşım vardı her gittiğinde bebeğin pozisyonu uygun değildi öğrenemiyordu
Hatta sana yine doktor hiç erkek demedi ona senin haftalarındayken bi çıkıntı görüyorum erkek için küçük ama emin değilim yine de kız diyeceğim demişti ama erkek de olabilir demişti
Sonuç kızı oluyor
Erkek olunca yandan da olsa görüyorlar yani paralelliği görecek kadar gördüyse pipiyi de görürdü
Ama inşAllah ben yanılırım ve üç kızının yanına bi de yakışıklı oğlun olur
Allah herkesi bu topikten kurtarsın oğluşlar vererek
.Canım zaten anlı düz olunca erkek deniliyor genelde, benim küçük kızda falan anlı çıkıktı.
Canım nasılsın@nurecrin canım çok sevindim sağlıkla güzel günlerde büyüt oğlunudarısı tüm hamile arkadaşlara ve bana olsun vakti gelince ve sağlıkla
@Guzellerim canım dualarım seninle inşAllah sağlıkla gönlündekini duyarsın
Allah hepinizin hayırlısıyla gönlünüze göre versin kızlar bu bekleyişler, hamile kalma çabaları, test takipleri zor ama inşAllah hepinizin emeklerine değer ve gönlünüzdekini duyarsınız
Benimde kizm kucukken biraz erkeğe benziyodu bandanasiz gören arkası erkek diyoduKızlar kızımın burnunun kenarında mor damar belli büyükler ikinci erkek olur diyor doğrumu bu
Kızlar başım çok ağrıyor hangi Ağrı kesicileri içebiliyoruz?
İçtimde hiç bir işe yaramadı çatlıyor yaParol içebilirsin canım ama doktora yada eczacıya sor
Erkek bebek duası var ilişkiye girmeden baba okuyor bilginiz var mı hanımlar ?
Onu da biliyorum bir de ilişkiye girmeden baba ihlas suresini okuyor ardından “Allah’ım bana hayırlı bir erkek evlat verirsen adını Muhammed koyacağım” diye dua ediyor.. bunu internetten araştırıp bulmuştum sonra bir arkadaşım da söyledi teyzelerinin hep bu dua ile erkek olmuş. Ama tabi çocuğun adını Muhammed ya da Peygamber efendimizin isimlerinden birini koyuyorsun.. bir nevi adak gibiCanım bi dua var onu hamile kalınca bebek kırk günlük olmadan eşin elini karnına koyup okuyor, bende yaptım geçen hafta doktor kıza benzetti yarın kontrol var teyit edelim dedi
Iyiyim tesekur ederim cnm sonuc ne bende bilmiyorum 9 nisandan beridir ne test yaptim nede kan verdim sen nasilsin masallah yolun yarisina gelmissin sende saglikla tamamlarsin insalah@Guzellerim sakın öyle düşünme üzülme sakın Rabbim evlatla sınamasın sağlık versin güzel kızlarına biraz şok oluyo ama insan alışıyo @Elif eylul hira seninki hayırlısıyla erkek gibiHavalianne__ seninki kız canım bebekleriniz benziyo ama seninkinin anlı düz elifinki anlı çıkık hem de nub dik Prensesim2016 sen nasılsın sonuç ne oldu bakıyorum ama kaçırdımmı
Bu arada bu sene kız senesi arkadaşlar rastgele deneme yapmayın tek ilişki doktor kontrolünde olmasına dikkat edin diyet konusunda emin değilim ama onada dikkat edin K Khvekokusu20 seninde iki ilişki oldu sanırım içime kız doğuyo bu yüzden inşallah yanılırım
Iyiyim tessekur ederim ablacim yok daha kalamadim biz bu isi beceremiyoz galibaCanım nasılsın
Epeydir girmiyorum buraya yeni hali biraz karışık geldi
Denemek için yazıyorum
Napiyorsun nasılsın, birkaç sayfa okudum tanıdık kimse yok
Cikoo nasılsın canım kaç aylık oldun nasıl gidiyor hamileliğin
Suuuus canım sen nasılsın ,hamile kalabildinmi
Kizlarinannecigi canimcim sende doğum yapmissindir inşallah hayırlısıyla
Hepiniz iyisinizdir umarım
Bende iyiyim :))) hepinizi Allah'a emanet ediyorum
Ara ara gelir bakarım napiyonuz diye
Sitenin yeni haline alışmam lazım :)
Onu da biliyorum bir de ilişkiye girmeden baba ihlas suresini okuyor ardından “Allah’ım bana hayırlı bir erkek evlat verirsen adını Muhammed koyacağım” diye dua ediyor.. bunu internetten araştırıp bulmuştum sonra bir arkadaşım da söyledi teyzelerinin hep bu dua ile erkek olmuş. Ama tabi çocuğun adını Muhammed ya da Peygamber efendimizin isimlerinden birini koyuyorsun.. bir nevi adak gibi
Benim eşim okudu bakalım canımErkek bebek duası var ilişkiye girmeden baba okuyor bilginiz var mı hanımlar ?
İnşallah canım bu sefer pek hevesli gitmiyorumHavalianne__ yarın bekliyoruz haberlerini inşallah gönlündekini duyarsın netleşir cinsiyeti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?