- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #62.241
Gönlünden geçen olsun inşallahPazartesi gideceğim insallah belli olur canm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gönlünden geçen olsun inşallahPazartesi gideceğim insallah belli olur canm![]()
Rabbim gonlundekini hakkında hayırlı eylesin inşallahYok canım belli değil doktora gittim bugün ikili test için
Banada eekek gibi gwldi inseAllah
Pazartesi gideceğim insallah belli olur canm![]()
Turkiye saati ile 12:30 da canimGuzellerim randevun kacta
2 saat kalmış :) heyecan doruktaTurkiye saati ile 12:30 da canim
Kac haftalıksın canımTurkiye saati ile 12:30 da canim
Ayy hic sorma cok stretsli ve cok heyecanliyim 16+3 deyim canim. Cikolata yemeye basladik biz teyzeler bir saate yola cikariz dua dua lutfen2 saat kalmış :) heyecan dorukta ♥
Ayy hadi inşallah erkekmiş haberini bekliyoruz hemen buraya yaz meraklandırma bizi :)Ayy hic sorma cok stretsli ve cok heyecanliyim 16+3 deyim canim. Cikolata yemeye basladik biz teyzeler bir saate yola cikariz dua dua lutfen
Cikar cikmaz yazicam canimAyy hadi inşallah erkekmiş haberini bekliyoruz hemen buraya yaz meraklandırma bizi :)
Ayy hic sorma cok stretsli ve cok heyecanliyim 16+3 deyim canim. Cikolata yemeye basladik biz teyzeler bir saate yola cikariz dua dua lutfen
[/QUOTE
Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruzzzz heycanlaaaaaaaa
erkek gibi canım yani ben oyle tahmin ediyorum
Kizlar sabahki telastan telefonumu evde unutmusum daha yeni Eve geldim kizlar cok uzgunum malesef gonlumdekini duyamadim bebegim kizmis napalim kismet degilmis tabiki oda benim canim cigerim basimin ustunde yeri var ama keske bide oglum olsaydi
Kizlar sabahki telastan telefonumu evde unutmusum daha yeni Eve geldim kizlar cok uzgunum malesef gonlumdekini duyamadim bebegim kizmis napalim kismet degilmis tabiki oda benim canim cigerim basimin ustunde yeri var ama keske bide oglum olsaydi