Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
İnşallah canım bu sefer pek hevesli gitmiyorum ne zaman heveslenip gitsem benim bebek göstermiyor kendini
Canim ben aktif sayilmam
Arada girip mesajlari okuyorum. Yarin cinsiyet icin gidiceksin. Rabbim ins gonlundekini duymayi nasip eder. Muminin mumine ettigi kabul olurmus ins. Rabbim sana ve istiyen herkese hayirli erkek evlat versin. Benimde senin gibi 3 tane kizim var. Cok iyi anliyorum seni.
Butun kabimle dua ediyorum senin icin. Allah im yarin mujdeli haberi almayi nasip etsin.

Amin canım benim Allah razı olsun ☺ öp kuzucukları benim için

Hamile misin canım
Yok değilim. Bugün yumurtlama günüm ilk defa cuma ve bugün korunmasız ilişki yaşadık duasını da okuduk. Bir de rahimim tersmiş 6 ay önce ilk defa doktor söyledi daha önce böyle biley yoktu. Duasını da okuduk hayırlısı hakkımızda. Ama bi ümitliyim çünkü kızlarımda kolay hamile kaldım sıkıntı yaşamadım çok şükür inşallah yine yaşamam

Testle mi takip ettin. Catladıktan sonra mı oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…