- 6 Mart 2019
- 2.909
- 5.140
- 88
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #62.301
Canim ben aktif sayilmamİnşallah canım bu sefer pek hevesli gitmiyorumne zaman heveslenip gitsem benim bebek göstermiyor kendini
Görsem de olur görmesem de kafasıyla git. Görürsün ozamanİnşallah canım bu sefer pek hevesli gitmiyorumne zaman heveslenip gitsem benim bebek göstermiyor kendini
Amin canım benim Allah razı olsun ☺ öp kuzucukları benim içinCanim ben aktif sayilmam
Arada girip mesajlari okuyorum. Yarin cinsiyet icin gidiceksin. Rabbim ins gonlundekini duymayi nasip eder. Muminin mumine ettigi kabul olurmus ins. Rabbim sana ve istiyen herkese hayirli erkek evlat versin. Benimde senin gibi 3 tane kizim var. Cok iyi anliyorum seni.
Butun kabimle dua ediyorum senin icin. Allah im yarin mujdeli haberi almayi nasip etsin.
G
Görsem de olur görmesem de kafasıyla git. Görürsün ozamangöremezsen de direk Fuat hocaya yada Fatma Cetiner e git
Allah senden de razi olsunAmin canım benim Allah razı olsun ☺ öp kuzucukları benim için
Sen ne tarafta oturyosun canımİşte canım yer olarak onlarda çok ters bana, evde üç çocuk kayınvalide bakacak oda yaşlı fazla oyalanamıyorum
Sen ne tarafta oturyosun canım
Anladım canım tersmiş sana bayaBuhara tarafında canım
Hamile misin canımBana da dua edin hanımlar benimde iki kızım var hayırlısıyla inşallah bir de oğlum olur Rabbim tüm isteyenlerin gönlündekini versin amin
Iyi cnm nasil olsun idare ediyom iste şükür şişkinlik ve mide ağrisi var biraz gecse uyumaya calisacamdaPrensesim2016 canım nasılsın
Allah gonlune gore versin cnmBana da dua edin hanımlar benimde iki kızım var hayırlısıyla inşallah bir de oğlum olur Rabbim tüm isteyenlerin gönlündekini versin amin
Yok değilim. Bugün yumurtlama günüm ilk defa cuma ve bugün korunmasız ilişki yaşadık duasını da okuduk. Bir de rahimim tersmiş 6 ay önce ilk defa doktor söyledi daha önce böyle biley yoktu. Duasını da okuduk hayırlısı hakkımızda. Ama bi ümitliyim çünkü kızlarımda kolay hamile kaldım sıkıntı yaşamadım çok şükür inşallah yine yaşamamHamile misin canım
Testle mi takip ettin. Catladıktan sonra mı olduYok değilim. Bugün yumurtlama günüm ilk defa cuma ve bugün korunmasız ilişki yaşadık duasını da okuduk. Bir de rahimim tersmiş 6 ay önce ilk defa doktor söyledi daha önce böyle biley yoktu. Duasını da okuduk hayırlısı hakkımızda. Ama bi ümitliyim çünkü kızlarımda kolay hamile kaldım sıkıntı yaşamadım çok şükür inşallah yine yaşamam
Adet oldun mu canımIyi cnm nasil olsun idare ediyom iste şükür şişkinlik ve mide ağrisi var biraz gecse uyumaya calisacamda
Test hiç yapmadım tahminen adetimin 13-14 günü bugün alt karın bölgemde yoğunluk ağrı vardı genelde yumurtlama döneminde oluyor sanırım her ay oluyor çünküTestle mi takip ettin. Catladıktan sonra mı oldu
Yok cnmAdet oldun mu canım
Benim kzim oldu cnm ovulasyon testi cinsel perhiz bir coj şey yaptım sonuç kzim oldu1 12ha @Kizlarinin annecigi sizinde cinsiyetler belli olsun duzenleyelim listeyi ilk sayfayi.. eskilerden bi kac ornek yazariz gerisi yeniler olur ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?