- 1 Şubat 2019
- 348
- 456
- 23
- 40
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #62.441
Hayirlisi Canim ama icimdeki ses seninki kesin erkek diyo insallh oyledirPazartesi kan sonuçlarıni göstermeye gideceğim inşallah söyler devlette pek erken soylemiyo ama
İnşallah canım ya cinsiyeti öğrenene kadar gecen süre çok zor benim için çok dua ediyorum hayırlısı inşallahHayirlisi Canim ama icimdeki ses seninki kesin erkek diyo insallh oyledir
Aynen valla ben bi rahatladimki ogun bugundur hic ruya gormuyorum vucudumu dinlemiyorum insanlardan tahminler yorumlar almiyorum kahve icince fincani bile ters cevirmiyorumBende çok verginin aslında hep birlikte sinirlilik hali ogrensemde rahatlasam
Benim stresten bütün vücudum ağrıyor inanır mısın bende öyle rahatlamak istiyorumAynen valla ben bi rahatladimki ogun bugundur hic ruya gormuyorum vucudumu dinlemiyorum insanlardan tahminler yorumlar almiyorum kahve icince fincani bile ters cevirmiyorum
Pik olduktan hafif acilmayla olmuştuCanım sen ovulasın testi nasılken denemiştin pik mi silinmeye başlayınca mı? Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bizimki bir ümit rabbim ne nasip ederse o oluyor işte.
Siz prenseslerinizle gurur duyun sadece, diğerleri de "hepsi sizin mi" deyip gıptayla baksın size. İnsan uğraşsa 4 kızım (4oğlum) olsun diye 1/16 şansı var. Size nasip olmuş. Gözünüzün aydınlığı olsun yavrularınız.Bana ne diyecekler kim bilir, umrumda değil
Duan icin amin canimda o kadarda degil kizRabbim hepimizin gönlündeki verir inşallah prensese kubraya da ikiz üçüz nasip eder inşallah
Insallah canmKızlar yarın kandil gecesi birbirimizi unutmayalım dualarda ♥♥
Siz prenseslerinizle gurur duyun sadece, diğerleri de "hepsi sizin mi" deyip gıptayla baksın size. İnsan uğraşsa 4 kızım (4oğlum) olsun diye 1/16 şansı var. Size nasip olmuş. Gözünüzün aydınlığı olsun yavrularınız.
Günaydın arkadaşlarHerkese hayırlı kandiller diliyorum . Rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine, peygamber efendimizin yüzü suyu hürmetine, silsileyi aliyenin yüzü suyu hürmetine bütün dualarımızı kabul edip gönlümüzdekilerini nasip etsin inşallahhh
CanimSen nezaman ogreniceksin canim
Gene duramadın banlandın dmi kızKızlar selam naber ne var ne yok. 2 haftadan fazladır giremiyorum aklım kaldı burda bi iki sayfa okudum da herşey aynı gibi. Varmı gelişme varmı bi müjdeli haber
Kız hele sen anlat varmı dedikodu valla internetim az edemiyom sayfa saufa okuyayım bildirim de gelmemiş ama baya sayfa yazılmışGene duramadın banlandın dmi kız
Canım bişey yok elif eylul hira nın bebek büyük ihtimal erkek burda öyle yorumladık güzellerim e doktor kız demiş slvester hala net ögrenemediKız hele sen anlat varmı dedikodu valla internetim az edemiyom sayfa saufa okuyayım bildirim de gelmemiş ama baya sayfa yazılmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?