Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Bana ne diyecekler kim bilir, umrumda değil
Siz prenseslerinizle gurur duyun sadece, diğerleri de "hepsi sizin mi" deyip gıptayla baksın size. İnsan uğraşsa 4 kızım (4oğlum) olsun diye 1/16 şansı var. Size nasip olmuş. Gözünüzün aydınlığı olsun yavrularınız.

Rabbim hepimizin gönlündeki verir inşallah prensese kubraya da ikiz üçüz nasip eder inşallah
Duan icin amin canimda o kadarda degil kiz ma sen ne yaptin çogul gebeliklerin riski cok tm ikiz seviyom olmasinida isterim ama ben kaldiramam onlari tek olsun saglikli olsun onemli olan o bnm icjn allah verecegi hayirli zamana bizden daha iyi biliyor canm acelem yok hepinize hayirli kandiller dualarda bulusmak dilegiyle insallah

İnşallah canım benim amin

Sen nezaman ogreniceksin canim
Canim Guzellerim her Sey Nasip Kismet. Gereckten insan iki Cimsin de anneligini Tatmak istiyor ama ama bazen olmuyor. Olmayınca da bende takmamak ve yola devam etmek gerekiyor. Cevreye takmadan kızlarına sevgi ver, onları iyi yetiştir okusunlar eğitimli meslek sahibi kızlar olsunlar. Bence önemli olan bu. Bizim burda bir kadın bana üstünlük sağlamaya çalıştı neymiş iki oğlu varmış. Toplum içinde iki de bir nasip kısmet yanı benim iki oğlum var diyip durdu ben hiçbir şey demedim ama oradaki kadınlar söyledi keşke senin oğlanlar bu kadının kızları gibi olsaydi diye. Bir oğlu kafası çalışmıyor özel bir yere sürekli götürüyorlar. İkinci oğlu ise yine sorunlu. Sağlıklı ve düzgün eğitimli terbiyeli çocuk olsun. Ben de çok istedim ama eşim istemiyor. Ama kızlarımı iyi yetiştirmek istiyorum. Bu bence en büyük cevap olacaktır. Ablamın uc oğlu var. Büyüğü evlendi uc çocuğu var ve eşinin ailesi onun ailesi oldu. Ablam hep der keşke ucu de kız olsaydi. Böyle iste üzülme boşver

Kızlar selam naber ne var ne yok. 2 haftadan fazladır giremiyorum aklım kaldı burda bi iki sayfa okudum da herşey aynı gibi. Varmı gelişme varmı bi müjdeli haber

Kız hele sen anlat varmı dedikodu valla internetim az edemiyom sayfa saufa okuyayım bildirim de gelmemiş ama baya sayfa yazılmış
Canım bişey yok elif eylul hira nın bebek büyük ihtimal erkek burda öyle yorumladık güzellerim e doktor kız demiş slvester hala net ögrenemedi kubra oruc sonu teraviye baslayacak bende de Bi degişiklik yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…