Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canim sonuna kadar katiliyorum sana tabiki kizlar daha yufka yurekli daha hayirli bunuda herkes cok iyi biliyor ama amac can sıkmak iste kizlarim var diye degil keske o sorupta sonradan caktirmadan siritanlari olsun hayirlisi diyenleri erkekmis diyip susturabilseydim isyanim oyuzden

Ben herseyi denedim canim iki ay peynir sut urunleri yemedim hergun karbonatli sular limonlu sular daha neler neler ph yuksetmek icin ama sonuc kiz kismet bacim kismet
Demekki kaderde nasipte ne varsa o geliyo tek care dua bol boll dua etmek ve tevekkul etmek Rabbim ins seninde gonlundekini versin senin butun yorumlari okudum Rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun

Ben herseyi denedim canim iki ay peynir sut urunleri yemedim hergun karbonatli sular limonlu sular daha neler neler ph yuksetmek icin ama sonuc kiz kismet bacim kismet
Cnm ben peynir yiyrm ve 4 aylik kizim var bu kaza sonici oldu smdi bu kiz mi oluyr bende erkek istyrdm ama

QUOTE="Guzellerim, post: 59664752, member: 928226"]
[/QUOTE]
Cnm ben peynir yiyrm ve 4 aylik kizim var bu kaza sonici oldu smdi bu kiz mi oluyr bende erkek istyrdm ama

Bende onu belirtmrye calistim yorumumda canim yani demek istedigim bence yeme icmeyle alakasi yok cunku ben erkek bebek icin yememistim ama kismet olmadi
He anladm cnm bende sasrdm zaten onlarla belirlenmesne rabbimin takdiri ben kaza sonucu kaldm korunurken kaldm ne zaman oldu blmyrm anlcn tahmnde yapamyrm

Kazayla nasil oldu ben bilerek yapiyorum olmuyor birde kazayla deniyelim ozel bi yontemi varmi cunky isteyerek olmuyo bide oyle deniyelim bu ara kaza olaylarini cok duyar oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…