- 1 Şubat 2019
- 348
- 456
- 23
- 40
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #62.461
Canim sonuna kadar katiliyorum sana tabiki kizlar daha yufka yurekli daha hayirli bunuda herkes cok iyi biliyor ama amac can sıkmak iste kizlarim var diye degil keske o sorupta sonradan caktirmadan siritanlari olsun hayirlisi diyenleri erkekmis diyip susturabilseydim isyanim oyuzdenCanimGuzellerim her Sey Nasip Kismet. Gereckten insan iki Cimsin de anneligini Tatmak istiyor ama ama bazen olmuyor. Olmayınca da bende takmamak ve yola devam etmek gerekiyor. Cevreye takmadan kızlarına sevgi ver, onları iyi yetiştir okusunlar eğitimli meslek sahibi kızlar olsunlar. Bence önemli olan bu. Bizim burda bir kadın bana üstünlük sağlamaya çalıştı neymiş iki oğlu varmış. Toplum içinde iki de bir nasip kısmet yanı benim iki oğlum var diyip durdu ben hiçbir şey demedim ama oradaki kadınlar söyledi keşke senin oğlanlar bu kadının kızları gibi olsaydi diye. Bir oğlu kafası çalışmıyor özel bir yere sürekli götürüyorlar. İkinci oğlu ise yine sorunlu. Sağlıklı ve düzgün eğitimli terbiyeli çocuk olsun. Ben de çok istedim ama eşim istemiyor. Ama kızlarımı iyi yetiştirmek istiyorum. Bu bence en büyük cevap olacaktır. Ablamın uc oğlu var. Büyüğü evlendi uc çocuğu var ve eşinin ailesi onun ailesi oldu. Ablam hep der keşke ucu de kız olsaydi. Böyle iste üzülme boşver
n hamilesin dua et bizlere canımKızlar hem cumamız hem de kandilimiz mübarek olsun
Rabbim herkese gönlündekini hayırlısıyla versin
Öğrenince kesin yazarım herkese hayırlı kandiller arkadaşlar birbirimize dua edelimE Elif eylul hira canım cinsiyeti öğrenince bizleri haberdar etmeyi unutma
Rabbim önce hayırlı, sağlıklı sonrada bi erkek evlat nasip etsin
Siz diet felan yaptinizmi mesala peynir gibi karbonatlu su felan ictinizmi acabaÖğrenince kesin yazarım herkese hayırlı kandiller arkadaşlar birbirimize dua edelim
Ben herseyi denedim canim iki ay peynir sut urunleri yemedim hergun karbonatli sular limonlu sular daha neler neler ph yuksetmek icin ama sonuc kiz kismet bacim kismetSiz diet felan yaptinizmi mesala peynir gibi karbonatlu su felan ictinizmi acaba
Demekki kaderde nasipte ne varsa o geliyo tek care dua bol boll dua etmek ve tevekkul etmek Rabbim ins seninde gonlundekini versin senin butun yorumlari okudum Rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsunBen herseyi denedim canim iki ay peynir sut urunleri yemedim hergun karbonatli sular limonlu sular daha neler neler ph yuksetmek icin ama sonuc kiz kismet bacim kismet
Sağlıkla kucağına al canım canını sıkanlarada cevap verme senin perhiz kaç gündüPazartesi gideceğim inşallah saat 10da,Ogün netleşir inşallah ☺
Sağlıkla kucağına al canım bebeğini sizler için dün dua ettimBen herseyi denedim canim iki ay peynir sut urunleri yemedim hergun karbonatli sular limonlu sular daha neler neler ph yuksetmek icin ama sonuc kiz kismet bacim kismet
Sen nasılsın canım senin perhiz kaç gündü tek ilişkiydi sanırım biraz bilgi verirmisinÖğrenince kesin yazarım herkese hayırlı kandiller arkadaşlar birbirimize dua edelim
Canım yanlış hatırlamıyorsam eşin takviye ilaç almıştı yoksa başka arkadaşlamı karıştırdımBen herseyi denedim canim iki ay peynir sut urunleri yemedim hergun karbonatli sular limonlu sular daha neler neler ph yuksetmek icin ama sonuc kiz kismet bacim kismet
Cnm ben peynir yiyrm ve 4 aylik kizim var bu kaza sonici oldu smdi bu kiz mi oluyr bende erkek istyrdm amaBen herseyi denedim canim iki ay peynir sut urunleri yemedim hergun karbonatli sular limonlu sular daha neler neler ph yuksetmek icin ama sonuc kiz kismet bacim kismet
Sağlıkla kucağına al canım canını sıkanlarada cevap verme senin perhiz kaç gündü
Ewt Canim dogru Esim ve ben tskviyeler almistikCanım yanlış hatırlamıyorsam eşin takviye ilaç almıştı yoksa başka arkadaşlamı karıştırdım
Bende onu belirtmrye calistim yorumumda canim yani demek istedigim bence yeme icmeyle alakasi yok cunku ben erkek bebek icin yememistim ama kismet olmadiCnm ben peynir yiyrm ve 4 aylik kizim var bu kaza sonici oldu smdi bu kiz mi oluyr bende erkek istyrdm ama
He anladm cnm bende sasrdm zaten onlarla belirlenmesne rabbimin takdiri ben kaza sonucu kaldm korunurken kaldm ne zaman oldu blmyrm anlcn tahmnde yapamyrmBende onu belirtmrye calistim yorumumda canim yani demek istedigim bence yeme icmeyle alakasi yok cunku ben erkek bebek icin yememistim ama kismet olmadi
Kazayla nasil oldu ben bilerek yapiyorum olmuyor birde kazayla deniyelim ozel bi yontemi varmi cunky isteyerek olmuyo bide oyle deniyelim bu ara kaza olaylarini cok duyar oldumCnm ben peynir yiyrm ve 4 aylik kizim var bu kaza sonici oldu smdi bu kiz mi oluyr bende erkek istyrdm ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?