Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Oyle derler sonrada sağlıklı olsunda ewlat ewlattir derler dalga gecer gibi alayci konuşmalar her yerde bu tur insanlar var ne yazik ki rabbim görsün duysun bizi merhamet etsin bizlere gonlumuzden geçeni nasip etsin
Oyle derler sonrada sağlıklı olsunda ewlat ewlattir derler dalga gecer gibi alayci konuşmalar her yerde bu tur insanlar var ne yazik ki rabbim görsün duysun bizi merhamet etsin bizlere gonlumuzden geçeni nasip etsin
ewt canim amac morel bozmak tabi sonrasindada olsun canim hayirlisi kiz evlat daha hayirli Anne babaya derler ama nedense Boyle cahillerinde diz boyu oglu olur

Selam kızlar nasılsınız.
Iyiyim cnm nasil olalim bu ayda husran oldu benim yuzum ne zaman gulecek ya cok sansizim cok bugun adetin 3. Gunu eger esim dun gece onay verseydi ben bugun asilama icin ozele gidicektim ramazanda geliyor oructan once halletmis olurduk ama izin vermedi bekleyelim dedi nereye kadar daha bekliyecez en sonki dusugun uzerinden 8 ay gecti iste benim umutlar kaldi artik bayramdan sonraya yani 2 ay sonraya zaten bu zaman. Silimindede olmazsa artik kesin kafayi yicem bennn

Hayırlısı olsun canım belki bayramdan sonra olması senin için daha hayırlıdır duanı et Allah bir kapı açar elbet.. Çocuğun var mı ilk mi

Hayırlısı olsun canım belki bayramdan sonra olması senin için daha hayırlıdır duanı et Allah bir kapı açar elbet.. Çocuğun var mı ilk mi
Benim icin hayirlisi olan ne artik bende bilmiyorum canm bi kizim var 3 dusuk yaptim 2 bucuk yildir istiyorum ne zsman bitecek bu hasret vazgectigim andami ama bnm icin vazgecilmesi cok cok zor olacak

Benim icin hayirlisi olan ne artik bende bilmiyorum canm bi kizim var 3 dusuk yaptim 2 bucuk yildir istiyorum ne zsman bitecek bu hasret vazgectigim andami ama bnm icin vazgecilmesi cok cok zor olacak
Allahtan ümit kesilmez canım çevremde ne düşükler yapan senelerce uğraşan şimdi çoluklu çocuklu kadınlar var Allah imtihan eder ama daraltıp bunaltmaz Senin de olur inşallah şükret ki kızın var benim de iki kızım var dünyalara bedel..

Tabiki oyle sukrediyom cnm illaki oglum da olsun demiyom yeterki bi evladim dahaa olsun istiyorum allahim nasip ederse zaten ben 5.ye kadar dusunuyorum ama istiyorumki cocuklarimin arasindada cokk yas farki olmasin kizim 2 ay sonra 4 yasina girecek ama benim 2. Cocugum daha ne zaman olacak bellli degil allah ne zaman nasip edecek bilmiyirum herseyin hayirlisi olsun herseyin basi saglik olsun oncelikle

Esimle abisinin arasinda 7 yil var benimle erkek kardesimin arasinda 7 yil var acaba bendemi bole olacam benim annemde cok dusuk yapmisti o 7 senede 6 7 dusuk yapmisti simdi kucuk kiz kardesimle aramizda 13 yil var kaynanam teyzem oluyor yani kan bagida var ortada bende onlarami cekmisim bilmiyom Yagmurmina

O belli olmaz canım da zaten iki çocuk arası 4 yaş en güzeli benim kuzlarımın arası 2 yaş tek başıma büyüttüm ama çok zorlandım şimdi keşke diyorum 4 yaş arayla olsaymış ama çok şükür olmuş yine de.. küçüğüm 6 yaşında bu ay ilk defa denedik eğer olursa araları hemen hemen 7 yaş olacak. Sen kendini çok strese sokma olmasa hiç olmazdı çocuğun çok şükür olmuş yine olur stres zaten baş düşman

Bana ne diyecekler kim bilir, umrumda değil

Kızlar üstteki indim yaptım alttakini bugün .adetimin15.gunu adet dongume göre 4 gün var ovulasyona yumurtam çatlamış mi oluyor şimdi

Aynrn oyle cnmn yapacak biseyy yok kendimi artik raaht burkip buna alistirmam gerekiyo benim aralarinda bi yas bile olsaydi bakardim ben kaynanam yani aslinda kaynana kelimesini cok kullanmiyom tetzem sagolsun cok yardimci oluyor bana kizim hic benimde yanimda durmuyo hep onun yaninda buda benm hesabima gelmiyor degil ama bolw olunca ben sikiliyom keske bitane daha olsaydi onunlada ben ilgilenirdim ama yok olmuyor iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…