- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #62.481
Canım bişey merak ettim ilişki öncesi vajinal duş yaptın mı pekiBende onu belirtmrye calistim yorumumda canim yani demek istedigim bence yeme icmeyle alakasi yok cunku ben erkek bebek icin yememistim ama kismet olmadi
Evet onuda yaptimCanım bişey merak ettim ilişki öncesi vajinal duş yaptın mı peki
Cnm benm bebegm var 4 aylik ondn kaza sonucu doyorum normal korunuyrdk oldu rabbimin takdiri gercekten bende ilk kizimda cabaladm ugrstk bndaysa haberm yokken geldi rabbimin takdiri anlcnKazayla nasil oldu ben bilerek yapiyorum olmuyor birde kazayla deniyelim ozel bi yontemi varmi cunky isteyerek olmuyo bide oyle deniyelim bu ara kaza olaylarini cok duyar oldum
Allah bagislasin kismeti varmis demekki olmus saglikla al kucagina insCnm benm bebegm var 4 aylik ondn kaza sonucu doyorum normal korunuyrdk oldu rabbimin takdiri gercekten bende ilk kizimda cabaladm ugrstk bndaysa haberm yokken geldi rabbimin takdiri anlcn
Bende yapmıştım ama olmadı peki canım eşin hangi takviyeleri aldı birde sen galiba fitilde kullanmıştınEvet onuda yaptim
Cinsel perhiz kaç gündüNe perhizi canım
Cinsel perhiz kaç gündü
Ah canım keşke sadece ona kalsaydı olayKızlar merhaba bir şey sormak istiyorum bebek bekleyen annelere .
Şimdi şöyle bi durum var ilişki esnasında önce kim boşalırsa cinsiyet o yönde oluyormuş .
Yani ilk erkek boşalırsa kız
İlk kadın boşalırsa erkek bebek oluyormuş .
Şu an hamile bayanlar kendi durumlarından örnek verebilir mi ?
Teşekkür ederim :)
Ama vajinal duşu yapıp oğlu olanda çok. Kısmetten öte yol yok anlayacağımız.Guzellerim vajinal duşu bazı arkadaşlar ortamın yapısını bozduğu için önermiyodu demekki doğruymuş o yüzden sordum canım cevabın için teşekkürler
Canım sen neler yaptın? Testin nasıllen ilişki oldu?Bende yapmıştım ama olmadı peki canım eşin hangi takviyeleri aldı birde sen galiba fitilde kullanmıştın
Evet bende ovulasyon gunu felan degilde bu vajinal dusa cok guveniyirdum ama olmadi bende sasirdimAma vajinal duşu yapıp oğlu olanda çok. Kısmetten öte yol yok anlayacağımız.
Hakkında hayırlısı böyleymiş canım ne diyelim sen elinden geleni yaptın şu da şöyle olsaymış belki olurdu diyebileceğimiz bişey yokEvet bende ovulasyon gunu felan degilde bu vajinal dusa cok guveniyirdum ama olmadi bende sasirdim
Yumurtlama günü ertesi kızım oldu Allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallahbenim gibi erkek bir bebek isteyen varmı ?
Yurmurtlama..gününün ertesi günü...ilişkiye girmek ....erkek olma ihtimalini yükseltiyormuş....dogrumu...acaba..bilen varmı
Yok canım artık değişmez 18 haftada organ artık oluşmuş oluyor benzetme yapmıyor doktor pipiyi görerek söylüyor. Bir yol izlemiş miydin?Mrb kizlar ben 18 haftaligim dun erkek dedi doktor kesin dedi buhaftadan sonra degisme olurmu 12 haftada kiza benziyo demisti radyolog bende oledir ozaman demistim buzamana kadar sasirdim
Canim ilk bebegim biz sadece olsun diye ugrasiyorduk adetimin 12 14 16 18 günleri 2 gun arayla degerlendirdik 13 aralikti adetim 24 aralikta basladik ohaftayi degerlendirdim allah nasip etti coksukur bebisYok canım artık değişmez 18 haftada organ artık oluşmuş oluyor benzetme yapmıyor doktor pipiyi görerek söylüyor. Bir yol izlemiş miydin?
Sağlıkla doğsun büyüsün inşallah canım. Adet döngün kaç gün acaba ?Canim ilk bebegim biz sadece olsun diye ugrasiyorduk adetimin 12 14 16 18 günleri 2 gun arayla degerlendirdik 13 aralikti adetim 24 aralikta basladik ohaftayi degerlendirdim allah nasip etti coksukur bebis
28 cnmSağlıkla doğsun büyüsün inşallah canım. Adet döngün kaç gün acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?