Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kazayla nasil oldu ben bilerek yapiyorum olmuyor birde kazayla deniyelim ozel bi yontemi varmi cunky isteyerek olmuyo bide oyle deniyelim bu ara kaza olaylarini cok duyar oldum
Cnm benm bebegm var 4 aylik ondn kaza sonucu doyorum normal korunuyrdk oldu rabbimin takdiri gercekten bende ilk kizimda cabaladm ugrstk bndaysa haberm yokken geldi rabbimin takdiri anlcn

Kızlar merhaba bir şey sormak istiyorum bebek bekleyen annelere .
Şimdi şöyle bi durum var ilişki esnasında önce kim boşalırsa cinsiyet o yönde oluyormuş .
Yani ilk erkek boşalırsa kız
İlk kadın boşalırsa erkek bebek oluyormuş .
Şu an hamile bayanlar kendi durumlarından örnek verebilir mi ?
Teşekkür ederim :)

Ah canım keşke sadece ona kalsaydı olay sadece şansı artıran olay ama maalesef tek başına yeterli değil. Ortamın pH’ını artırdığı için kadın önce boşalırsa erkek bebek ihtimali arttığı söyleniyor. Önce erkek boşalırsa ortam zaten asidik olduğu için kız ihtimali artıyor. Ama en önemli şey doğru zamanlama. Ki onda bile tutmayanlar oluyor. Şahsen ilk kızımda da ben önce boşalmıştım ama kızım var.

Mrb kizlar ben 18 haftaligim dun erkek dedi doktor kesin dedi buhaftadan sonra degisme olurmu 12 haftada kiza benziyo demisti radyolog bende oledir ozaman demistim buzamana kadar sasirdim

Mrb kizlar ben 18 haftaligim dun erkek dedi doktor kesin dedi buhaftadan sonra degisme olurmu 12 haftada kiza benziyo demisti radyolog bende oledir ozaman demistim buzamana kadar sasirdim
Yok canım artık değişmez 18 haftada organ artık oluşmuş oluyor benzetme yapmıyor doktor pipiyi görerek söylüyor. Bir yol izlemiş miydin?

Yok canım artık değişmez 18 haftada organ artık oluşmuş oluyor benzetme yapmıyor doktor pipiyi görerek söylüyor. Bir yol izlemiş miydin?
Canim ilk bebegim biz sadece olsun diye ugrasiyorduk adetimin 12 14 16 18 günleri 2 gun arayla degerlendirdik 13 aralikti adetim 24 aralikta basladik ohaftayi degerlendirdim allah nasip etti coksukur bebis

Canim ilk bebegim biz sadece olsun diye ugrasiyorduk adetimin 12 14 16 18 günleri 2 gun arayla degerlendirdik 13 aralikti adetim 24 aralikta basladik ohaftayi degerlendirdim allah nasip etti coksukur bebis
Sağlıkla doğsun büyüsün inşallah canım. Adet döngün kaç gün acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…