- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #62.601
ben kadın baskınsa kızBenim bir kizim var ikincimi erkek istiyorum insAllah ve adet sonrasi tek iliski denemek istiyorum ondan sordum yani adet sonrasi tek iliskimiydi diye
Strese girmeden yapmaya dewam et koyulasmaya basliyor dewami koyu olacak diye sart yok bu tonlarin bi anlamida yok zaten dikkatli sekilde yapmaya dewam et yumurtlamaya yardimci incir ye istersen catlamada olsun diye havucEki Görüntüle 2262739 arkadaslar bugun 3. Testimi yaptim ama ilk gunku bu ikisinden daha koyu niye boyle oluyor ya yaklasik 2 3 saat sivida almiyorum hergun ayni saatte yapiuorum ama test gittikce siliklesiyor koyulasacaği yerde
Istemedigin kadar cok var canmmerhaba kızlar
tabıkı sağlıklı bır sekılde kucağıma almak ıstıyorum ama ilk cocugumu genç kızlığımdan beri hep erkek istiyordum.
şimdı 11 haftalık hamıleyim. nub teorisi ve çin takvımınde kız çıkıyor. böyle olupta yine tam tersi çıkan oldumu etrafınızda ...benım doktorum yüzde yuz bellı olmadan solemeyecegım dedı ...
Tamam canmStrese girmeden yapmaya dewam et koyulasmaya basliyor dewami koyu olacak diye sart yok bu tonlarin bi anlamida yok zaten dikkatli sekilde yapmaya dewam et yumurtlamaya yardimci incir ye istersen catlamada olsun diye havuc
Bayatlamamis yumurta derken aciklarmisin tam anlamadimben kadın baskınsa kız
erkek baskınsa erkek olur diye duydum birde bayatlamamış yumurta erkek oluyormuş
bizdede bu ilişkilerin hiç birinde ben baskın değildim öylesine yapıldı
bakalım eşim erkek diyor.
hesaplamadan plansız yaptık nasibimizi görücez inş. sağlıklı hayırlı bir erkek evlat olur inş.
Sabah mı yapıyorsun canımEki Görüntüle 2262739 arkadaslar bugun 3. Testimi yaptim ama ilk gunku bu ikisinden daha koyu niye boyle oluyor ya yaklasik 2 3 saat sivida almiyorum hergun ayni saatte yapiuorum ama test gittikce siliklesiyor koyulasacaği yerde
Kızlar nasılsınız yok mu deneme yapan
Sen gene de gunu denk getir duanı et denemeni yap gerisini Rabbime bırak canım :) gönlünden geceni nasip etsin Rabbim inşallahTakipteyim canım :) günü bi tutturabilirsem inşallah denicem. Bazen de koyver gitsin diyorum Rabbim hangisini verirse o olucak zaten kız veya erkek. Ne bileyim herseyi özenle yapıp kızı olan da çok duamı edip salayim gitsin :) bu ara git gellerim çok
İnşallah canım olsun ama Rabbim gönlümüzden geçeni de hakkımızda hayırlı eylesinSen gene de gunu denk getir duanı et denemeni yap gerisini Rabbime bırak canım :) gönlünden geceni nasip etsin Rabbim inşallah
Benim cin takvimi kiz diyo ama erkek bende tutmadi cnmmerhaba kızlar
tabıkı sağlıklı bır sekılde kucağıma almak ıstıyorum ama ilk cocugumu genç kızlığımdan beri hep erkek istiyordum.
şimdı 11 haftalık hamıleyim. nub teorisi ve çin takvımınde kız çıkıyor. böyle olupta yine tam tersi çıkan oldumu etrafınızda ...benım doktorum yüzde yuz bellı olmadan solemeyecegım dedı ...
İnşallah canım aminİnşallah canım olsun ama Rabbim gönlümüzden geçeni de hakkımızda hayırlı eylesin
Canim sen neler denemiştin test kullandin miBenim cin takvimi kiz diyo ama erkek bende tutmadi cnm
Yok kullanmadim cnm ovulasyon hesaplayicidan yumurtlama tariheme baktim 27 aralikti biz olsun diye ugrasiyorduk malum 24 27 30 gunleri degerlendirdik cnm tuttu adetimde 28 gunde bir oluyorduCanim sen neler denemiştin test kullandin mi
Yok cnm netteki bayan testlerinizi ogleden once yapmayin dedi saat 12 ile 5 arasi yapilir dedi bende 3 gundur saat 2 30da surekli yapiyorum 12den sonra sivi alimini kesiyorumSabah mı yapıyorsun canım
Ah canim umarim emeklerin bosa gitmezYok cnm netteki bayan testlerinizi ogleden once yapmayin dedi saat 12 ile 5 arasi yapilir dedi bende 3 gundur saat 2 30da surekli yapiyorum 12den sonra sivi alimini kesiyorum
Canım ne desem de teselli etsem bilemiyorum...Kizlar benim yine hamilelik hormonlari tavan yapti duygusligim ustumde haala inanamiyorum dusunuyorumda ben nerde hata yaptim herseyi dort dortluk uyguladim fazlasiyla Hemde birinden biri tutmazmi ya cok umutlanmistim oysaki neden allahim bana bi erkek bebegi cok gordu tabiki kizlarim dunyaya bedel ama bide oglum olsaydida o duyguyuda tadip oglu olan arkadaslarimi gordukce icim burkulmasaydi.oysaki ben Ona vefat eden abimin adini koyucaktim
İnşaAllah düşündüğünüz gibi olmuşturevet düzenli regl oluyorum
ama sanki bu bebek adetten hemen sonra tuttu sanki 16 17 si gibi geliyor bana ama 21 yumurtlama diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?