Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Benim bir kizim var ikincimi erkek istiyorum insAllah ve adet sonrasi tek iliski denemek istiyorum ondan sordum yani adet sonrasi tek iliskimiydi diye
ben kadın baskınsa kız
erkek baskınsa erkek olur diye duydum birde bayatlamamış yumurta erkek oluyormuş
bizdede bu ilişkilerin hiç birinde ben baskın değildim öylesine yapıldı
bakalım eşim erkek diyor.
hesaplamadan plansız yaptık nasibimizi görücez inş. sağlıklı hayırlı bir erkek evlat olur inş.

merhaba kızlar
tabıkı sağlıklı bır sekılde kucağıma almak ıstıyorum ama ilk cocugumu genç kızlığımdan beri hep erkek istiyordum.
şimdı 11 haftalık hamıleyim. nub teorisi ve çin takvımınde kız çıkıyor. böyle olupta yine tam tersi çıkan oldumu etrafınızda ...benım doktorum yüzde yuz bellı olmadan solemeyecegım dedı ...

arkadaslar bugun 3. Testimi yaptim ama ilk gunku bu ikisinden daha koyu niye boyle oluyor ya yaklasik 2 3 saat sivida almiyorum hergun ayni saatte yapiuorum ama test gittikce siliklesiyor koyulasacaği yerde

Eki Görüntüle 2262739 arkadaslar bugun 3. Testimi yaptim ama ilk gunku bu ikisinden daha koyu niye boyle oluyor ya yaklasik 2 3 saat sivida almiyorum hergun ayni saatte yapiuorum ama test gittikce siliklesiyor koyulasacaği yerde
Strese girmeden yapmaya dewam et koyulasmaya basliyor dewami koyu olacak diye sart yok bu tonlarin bi anlamida yok zaten dikkatli sekilde yapmaya dewam et yumurtlamaya yardimci incir ye istersen catlamada olsun diye havuc

Istemedigin kadar cok var canm onlar sadece tahmin ama bende cin takvime uycam gebelikde kismet belki tutar

Bayatlamamis yumurta derken aciklarmisin tam anlamadim

Sen gene de gunu denk getir duanı et denemeni yap gerisini Rabbime bırak canım :) gönlünden geceni nasip etsin Rabbim inşallah

Benim cin takvimi kiz diyo ama erkek bende tutmadi cnm

Kizlar benim yine hamilelik hormonlari tavan yapti duygusligim ustumde haala inanamiyorum dusunuyorumda ben nerde hata yaptim herseyi dort dortluk uyguladim fazlasiyla Hemde birinden biri tutmazmi ya cok umutlanmistim oysaki neden allahim bana bi erkek bebegi cok gordu tabiki kizlarim dunyaya bedel ama bide oglum olsaydida o duyguyuda tadip oglu olan arkadaslarimi gordukce icim burkulmasaydi.oysaki ben Ona vefat eden abimin adini koyucaktim

Canım ne desem de teselli etsem bilemiyorum...
Sadece benim sende tek fark ettiğim seni testin yanıltmıştı
Açılır gibi olunca denemiştin ama 8 saat sonrasında tekrar baktığında tekrar çok koyuydu testin
Sonrasını bilemiyoruz tam olarak ne zaman çatladı yumurtan ama ilerde birgün denersen hem iyi marka ve kaset tipi test kullan hemde sıvı almadan sıkı takip yap
Aslında hepsi bahane ama bence senin zamanlamadan kaynaklı oldu
Senin için ve diğer herkes için dua edeceğim doğum esnasında inşAllah
Benim eşimde 3 kızdan sonra kazayla olmuş inşAllah testlere gerek kalmadan kazayla oğlunuza hamile kalırsınız tüm kız anneleri
Oğlu olanlarda kazayla kızlarına hamile kalsınlar inş Keşke diyecek birşeyim olsa eminim kucağına alınca böyle hissetmeyeceksin ama işte zaman zaman zaman...
Yaz buraya duygularını paylaş içinde yaşama
Dualarım seninle canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…