- 5 Nisan 2017
- 6.442
- 11.324
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #62.641
İstiyor istemez olur mu bende istiyorum ama benim için çok zor olacak biliyorum ama yinede eşim için sene sonu düşünyürıum yada sene başıIyi cok sukur sen nasilsin cocuk isini ne yaptiniz esin hala istiyomu
Laboquik canimTestin markası ne canım
Yorucu düğün sezonunu açtıkKız napıyon nasılsın nasıl gidiyor
Canım labaquick bazen dalgalanma yapıyor ya sıvı alımı ve beklemiş idrar olmasına dikkat ediyorsun degil miLaboquik canim
Evet canim dikkat ediyorum. Aslinda istagramda bi bayan var ona da yolluyorum testleriCanım labaquick bazen dalgalanma yapıyor ya sıvı alımı ve beklemiş idrar olmasına dikkat ediyorsun degil mi
Canim evet benimde boyle 17. Gun bitti benimBenimde oyle oluyo 2 3 saat sivi almiyorum ama testlerim boyle Eki Görüntüle 2263067 bugun 12. Gunum sen kacinci gundesin senin testlerde boylemi
Bu ay takibe devam et bence canım kendini tanı deneme önümüzdeki aya kalsınEvet canim dikkat ediyorum. Aslinda istagramda bi bayan var ona da yolluyorum testleri
O 1 saat oncesinden sivi alma
Idrara sıkışık olmana gerek yok dedi.
Her iki turlu de denedim yakalayamadim bi turlu
Bugun 17. Gundu bakalim artik.
Bide bisey sorucam hani artik diger adete yaklastimya yapmasammi ki acaba test diger ay mi takip etsem acaba
Tamam canim dogru soyluyosun. Peki yakalarsam deneme yapmiyayim miBu ay takibe devam et bence canım kendini tanı deneme önümüzdeki aya kalsın
Zamanlamayı istedigin gibi yakalarsan dene canım hazır hissediyorsan kendiniTamam canim dogru soyluyosun. Peki yakalarsam deneme yapmiyayim mi
Tamam canim sagol buZamanlamayı istedigin gibi yakalarsan dene canım hazır hissediyorsan kendini
benim ilk kızımınki yukarı ikincide kız oldu onunki de aşağı ama ben üçüncüye cesaret edemiyorumKızlar göbek deliğine göre bı sonraki bebeğin cinsiyeti belli oluomus ya ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında tutan var mı ilk çocuk için değil de ikinci üçüncü için bilinio ilk çocuğun göbek deliği yukarı bakarsa bı sonraki bebiş kız aşağı bakarsa erkek deniliyo hiç baktınız mı çocuklarınıza tuttu mu merak ettim
Hayirlisi olsun cnmİstiyor istemez olur mu bende istiyorum ama benim için çok zor olacak biliyorum ama yinede eşim için sene sonu düşünyürıum yada sene başı
Geç yumurtlayacaz demekkiCanim evet benimde boyle 17. Gun bitti benim
Eger kacirmadiysak oyle gorunuyoGeç yumurtlayacaz demekki
İyi valla ne olsun iki tane cadıyla geçiyor zamanımYorucu düğün sezonunu açtıksen nasılsın canım ☺
Iyi aksamlar kizlar. Resim yuklemeyi beceremiyorum bi turlu. Nasil yapmam lazim
Rabbim kolaylıklar versin canımİyi valla ne olsun iki tane cadıyla geçiyor zamanım
Canım pik mi ki testin uzak cekmişsinKızlar bu sefer yakaladım. Bu geceyi mi değerlendireyim sadece yoksa 2 3 gün üst işte değerlendireyim mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?