- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #62.621
Bence sen sabah yapYok cnm netteki bayan testlerinizi ogleden once yapmayin dedi saat 12 ile 5 arasi yapilir dedi bende 3 gundur saat 2 30da surekli yapiyorum 12den sonra sivi alimini kesiyorum
Ne guzel darisi bizlere ınsallhYok kullanmadim cnm ovulasyon hesaplayicidan yumurtlama tariheme baktim 27 aralikti biz olsun diye ugrasiyorduk malum 24 27 30 gunleri degerlendirdik cnm tuttu adetimde 28 gunde bir oluyordu
Insallah cnm varmi bebis yoksa ikincini istiyorsun benim ilkbebisNe guzel darisi bizlere ınsallh
Insallah cnm varmi bebis yoksa ikincini istiyorsun benim ilkbebisNe guzel darisi bizlere ınsallh
Benimde ilk olacak temmuzda deneme yapcamInsallah cnm varmi bebis yoksa ikincini istiyorsun benim ilkbebis
Canim cok sagol dualarin icin benimde aklima senin dedigin gibi zamanlamanin erken oldugu geliyo ama sonrada diyorumki bu son zamanlar sen haric diger arkadaslarimda kiz cikti onlar zamanlamayi dogru yaptida noldu deyip isi kadere bagliuorum. Canim bidahaki sefere hem o riski goze alamam hemde dort cocuk cok olur diye dusunuyorum. Aslinda bundada keske isi sansa birakmasaydimda kibrisa gitseydim kibristaki tedavi sureci beni tedirgin etmisti ve bu yonteme cok guveniyordum oyuzden gitmedim ama napalim kismet degilmisCanım ne desem de teselli etsem bilemiyorum...
Sadece benim sende tek fark ettiğim seni testin yanıltmıştı
Açılır gibi olunca denemiştin ama 8 saat sonrasında tekrar baktığında tekrar çok koyuydu testin
Sonrasını bilemiyoruz tam olarak ne zaman çatladı yumurtan ama ilerde birgün denersen hem iyi marka ve kaset tipi test kullan hemde sıvı almadan sıkı takip yap
Aslında hepsi bahane ama bence senin zamanlamadan kaynaklı oldu
Senin için ve diğer herkes için dua edeceğim doğum esnasında inşAllah
Benim eşimde 3 kızdan sonra kazayla olmuş inşAllah testlere gerek kalmadan kazayla oğlunuza hamile kalırsınız tüm kız anneleri
Oğlu olanlarda kazayla kızlarına hamile kalsınlar inş Keşke diyecek birşeyim olsa eminim kucağına alınca böyle hissetmeyeceksin ama işte zaman zaman zaman...
Yaz buraya duygularını paylaş içinde yaşama
Dualarım seninle canım
Amin cnm ins simdiye kadar yaptiklarim hepsi bosa gitti insalh bu gitmez bu sefer tuturabilirizAh canim umarim emeklerin bosa gitmez
Ocak ayinda sabah yaptigim testlerin hicbirinde yumurtlamayi goremedim bunuda bu ay boyle deniyim cnmBence sen sabah yap
Rabbim hakkinda böyle hayırlı gormustur Canım dort çok degil bence inşaallah ogluna da kazara kalirsin ne guzel olurCanim cok sagol dualarin icin benimde aklima senin dedigin gibi zamanlamanin erken oldugu geliyo ama sonrada diyorumki bu son zamanlar sen haric diger arkadaslarimda kiz cikti onlar zamanlamayi dogru yaptida noldu deyip isi kadere bagliuorum. Canim bidahaki sefere hem o riski goze alamam hemde dort cocuk cok olur diye dusunuyorum. Aslinda bundada keske isi sansa birakmasaydimda kibrisa gitseydim kibristaki tedavi sureci beni tedirgin etmisti ve bu yonteme cok guveniyordum oyuzden gitmedim ama napalim kismet degilmis
inşaallah bu hayırlısı ile sonuç alirsin canımOcak ayinda sabah yaptigim testlerin hicbirinde yumurtlamayi goremedim bunuda bu ay boyle deniyim cnm
Ins canm.allah razi olsinşaallah bu hayırlısı ile sonuç alirsin canım
Bana ozelden yazarmisin prensesimmGuzellerim canm kizini hayirla saglikla kucagina al insallah ama 4 cocuk gercekten cok degil bence bana kalsaydi ben 4 yillik evliyim suan eger olsaydi 3. Cocugumu dinyaya getirmis olacaktim ama bana simdilik bi turlu nasip olmuyir vaktini zamanini bekloyir olmasi icin belki ama eger birgun olacak olursada sezeryan oldugum halde son olarak 5. Ye kadar dusunuyorum allah nasip ederse saglikla hAlbuki bunun 3 yil oncesine bakarsan ben tövbe etmistim bidaha cocuk dogurmayacam diye sezeryan acisindan agridan duramiyodum ameliyattan ciktihimda sanki baska bi dunyadaydim darmadagindim esime diyodumki hepsi senin yuzunden oldu bunu sen yaptin falan filan iste bidaha dogurmayacam diyodum ama simdi bak hasretini cekiyorum o gunleri ozledim ama cok sukur guzeller guzelli bi kizim var nasipte varsa olur yoksada olmasin varacagi yere kadar her sey nasipp cnm uzme kendini sende hersey olacağina varir
Benimde oyle oluyo 2 3 saat sivi almiyorum ama testlerim boyleKizlar ovulasyon testim bi turlu tam kirmizi olmadi. Bi koyulasiyo bi siliklesiyo. Bugun seffaf uzayan akintimda var. Test yine silik. Sivi alimina dikkat ediyorum. Neden oluyo ki acaba
Tamam canımOcak ayinda sabah yaptigim testlerin hicbirinde yumurtlamayi goremedim bunuda bu ay boyle deniyim cnm
Testin markası ne canımKizlar ovulasyon testim bi turlu tam kirmizi olmadi. Bi koyulasiyo bi siliklesiyo. Bugun seffaf uzayan akintimda var. Test yine silik. Sivi alimina dikkat ediyorum. Neden oluyo ki acaba
Iyi cok sukur sen nasilsin cocuk isini ne yaptiniz esin hala istiyomuKızlar nasılsınız nasıl gidiyor bana bildirim gelmiyor ya nie öyle oldu bu kk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?