Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canim cok sagol dualarin icin benimde aklima senin dedigin gibi zamanlamanin erken oldugu geliyo ama sonrada diyorumki bu son zamanlar sen haric diger arkadaslarimda kiz cikti onlar zamanlamayi dogru yaptida noldu deyip isi kadere bagliuorum. Canim bidahaki sefere hem o riski goze alamam hemde dort cocuk cok olur diye dusunuyorum. Aslinda bundada keske isi sansa birakmasaydimda kibrisa gitseydim kibristaki tedavi sureci beni tedirgin etmisti ve bu yonteme cok guveniyordum oyuzden gitmedim ama napalim kismet degilmis

Rabbim hakkinda böyle hayırlı gormustur Canım dort çok degil bence inşaallah ogluna da kazara kalirsin ne guzel olur
bi bakmissin oglun kucaginda

Guzellerim canm kizini hayirla saglikla kucagina al insallah ama 4 cocuk gercekten cok degil bence bana kalsaydi ben 4 yillik evliyim suan eger olsaydi 3. Cocugumu dinyaya getirmis olacaktim ama bana simdilik bi turlu nasip olmuyir vaktini zamanini bekloyir olmasi icin belki ama eger birgun olacak olursada sezeryan oldugum halde son olarak 5. Ye kadar dusunuyorum allah nasip ederse saglikla hAlbuki bunun 3 yil oncesine bakarsan ben tövbe etmistim bidaha cocuk dogurmayacam diye sezeryan acisindan agridan duramiyodum ameliyattan ciktihimda sanki baska bi dunyadaydim darmadagindim esime diyodumki hepsi senin yuzunden oldu bunu sen yaptin falan filan iste bidaha dogurmayacam diyodum ama simdi bak hasretini cekiyorum o gunleri ozledim ama cok sukur guzeller guzelli bi kizim var nasipte varsa olur yoksada olmasin varacagi yere kadar her sey nasipp cnm uzme kendini sende hersey olacağina varir

Bana ozelden yazarmisin prensesimm

Kizlar ovulasyon testim bi turlu tam kirmizi olmadi. Bi koyulasiyo bi siliklesiyo. Bugun seffaf uzayan akintimda var. Test yine silik. Sivi alimina dikkat ediyorum. Neden oluyo ki acaba

Kizlar ovulasyon testim bi turlu tam kirmizi olmadi. Bi koyulasiyo bi siliklesiyo. Bugun seffaf uzayan akintimda var. Test yine silik. Sivi alimina dikkat ediyorum. Neden oluyo ki acaba
Benimde oyle oluyo 2 3 saat sivi almiyorum ama testlerim boyle bugun 12. Gunum sen kacinci gundesin senin testlerde boylemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…