- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #62.581
canım yüzükde mi erkek diyorduBen daha çok heyecanlıydım üç kızım var, buna ne diyecek acaba diye çok merak ediyordum umutluydum da aslında. Kese konumu, Nub, kafa yapısı, yüzük testi, çoğu belirtiler hep Erkekti. Ne bileyim yine içimde bi umut var, bacak arasını görüp demedi ya
canım yüzükde mi erkek diyordu
güya o hiç şaşmıyormuş bacağını açana kadar tatlı yiyip tekrar dönseydin dr a
ya çok enteresan sen üstüne gittikçe inatlaşıyor sıpa :)Yüzükde erkek diyordu canım, ayrıntılıya gdnce belli olur artık. Benim bebek çok inatçı kaç seferdir pozisyon uygun olmadı. 15 haftalıkkrn devletteki doktorum göremedi, sonraki hafta özele gittim çok uğraştı yandan kız çizgi paralel dedi. Haftaya teyit edelim dedi, gittim yine yandan kız dedi çizgi mi paralel dedim kafa salladı. Bacak arası boş mu dedim, o pozisyona gelmiyor gelse bakacam dedi. Yok kız bu dedi
Çok yedim canım neler yedimya çok enteresan sen üstüne gittikçe inatlaşıyor sıpa :)
dilerim gönlündeki olur inş.sağlıkla hayırla
bol tatlı yesene gitmeden coşsun çocuk
alem bi bebek desene benimkide tam 20 haftada görstermişti kız benimdeÇok yedim canım neler yedim
alem bi bebek desene benimkide tam 20 haftada görstermişti kız benimde
bunu bende merak ediyorum
Canim senin iliski ne zaman olmustualem bi bebek desene benimkide tam 20 haftada görstermişti kız benimde
bunu bende merak ediyorum
Hayirlisi olsun cnmDaha belli değil canım ikili test yaptırmıcam direk cinsiyet ögrenmeye gidicem
Canım kafa yapısını erkeğe benzettim dilerim oğlun olurBenim üç kizdada ikili teste gidince söylemişlerdi ya bu sefer ki gıcıklık yaptı gıcık işte ne olacak sen benim bebisin resmini baktın mı neye benzetti canim
Canim senin iliski ne zaman olmustu
Cevapladigin icin tesekkur ederim canim. InsAllah gönlündeki olur.8 şubat sat
15-16-17-22 şubat hangisinde geldi bizimki bilmiyoruz :) 22 si yumurtlama günümün ertesi.
inşallah neden sordun :)Cevapladigin icin tesekkur ederim canim. InsAllah gönlündeki olur.
Benim bir kizim var ikincimi erkek istiyorum insAllah ve adet sonrasi tek iliski denemek istiyorum ondan sordum yani adet sonrasi tek iliskimiydi diyeinşallah neden sordun :)
Merhaba 21 şubatın yumurtlama gününüz olduğundan kesin emin misiniz?8 şubat sat
15-16-17-22 şubat hangisinde geldi bizimki bilmiyoruz :) 22 si yumurtlama günümün ertesi.
Ben ovulasyon takibi yapiyorum ins yakalayabilirsem deme yapicamKızlar nasılsınız yok mu deneme yapan
Hadi inşallah Rabbim rast getirsin canımBen ovulasyon takibi yapiyorum ins yakalayabilirsem deme yapicam
Amin Allah razi olsun. Isteyen herkese nasip olsun beraberinde bizlerede insHadi inşallah Rabbim rast getirsin canım
evet düzenli regl oluyorumMerhaba 21 şubatın yumurtlama gününüz olduğundan kesin emin misiniz?
kuzum daha cinsiyeti belli deilki benim :)))Benim bir kizim var ikincimi erkek istiyorum insAllah ve adet sonrasi tek iliski denemek istiyorum ondan sordum yani adet sonrasi tek iliskimiydi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?