Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Eki Görüntüle 2265458 ama kizlar ya niye bu boyle oldu simdi 3 saat hic sivi almadan yaptim
Bnce sen bu ay dur bazi bayanları dinle bundan sonrada test yapma hayırlisi adetin bitsin gelenay başla ama baska marka alarak basla enfeksiyondan dolayida catlamaya bilir bu yuzden sabret biliyorum zor beklemek ama hakkinda hayirli olan erkekse bu ay vermesede gelen ay verir mutlak allaha tevekkül et gerisine karisma derim

Ben sabah 11 de çok koyuydu gece 23 gibi degerlendirdik sabah cok silikti ben simdi sizleri takip ettikce cok bilincli yapmadigimi anladim nezaman catladi bilemiyorum 15.ayda hamile kaldim çok dikkat etmedim erkek olsundan çok hamile kalmaya odaklandim galiba nerdeyse 2 testtin arasi 24 saat 2 gunde pik sürdu nasip diyorum sizinki gece çatlamistir büyuk bi ihtimal insallah gönlünüzdeki olur

ne yapacagima sasirmis durumdayim suan kimi dinliyim ne yapim bilmiyom ama takibi de yumurtlamayi gormek icin yapiyirum deneme olsun veya olmasin bu ay yumurtlama ne zaman kacinci gun olacak bilmek ve gormek istiyorum bu yuzden devam edecegim cnm

Amin Allah razi olsun.

Benim cevremde gordugum erkek cocugu olanlarin hepsinde yerlesme kanamasi oldu. Senin bebegin erkek doguyo benim icime o yuzden sordum.
Benim 3 kizimda olmadi yerlesme kanamasi. Bence senin ki erkek ins.
Benimde iki kizimda olmadi ama bunda oldu yerlesme kanamasi bende cok duymustum erkeklerde olur diye ama olmadi demekki alakasi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…