Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Bu akıntı gerçekten karisik ben de yumurtlama döneminde genelde kuru oluyorum. Yumurta çatladiktan sonra oluyomuş akıntı ben öncesinde de oluyomu diye merak ediyordum. Çatlaktan sonrası da bize uygun degil sanırım yani erkek bebek isteyenlere. Doktor bana uzayan akıntıyı gördüğün zamanları o birkac günü iyi degerlendir demişti ama cinsiyet için değil gebelik için

Şimdi gördüm canım. Selam kızlar hepinize Allahtan sağlıklı hayırlı erkek evlat dilerim ben dahil gerçi bana genital nub kız dediler yine de umudumu kesmiyorum dualarınızı beklerim
Banada hep attigim sayfalarda kese konumu nub kız demislerdi bebegim erkek gönlünüzdeki hayirlisiyla olsun insallah

Banada hep attigim sayfalarda kese konumu nub kız demislerdi bebegim erkek gönlünüzdeki hayirlisiyla olsun insallah
Canim senin tarif ettigin sekilde uygulamaya calistim. Bugun 4 gun oldu.
Bisey sorucam sen 2. Gun test yaptiginda koyuydu demistin , aksam tekrar test yapmadin di mi? Yani yumurtan o gun icerisinde de catlamis olabilir mi?

Ben aksam 10 da test yaptim t cizgisi bariz koyuydu. Sabah 7 de test yaptim acilma vardi degerlendirdim. Sence kac gibi catlamis olabilir benim yumurtam.

Yerlesme kanaması oldu canım bir kere. Ayaklarım da soguk genel anlamda ama benim hamilelikten öncede üşürdü canım pek ısınmaz ayagım
Benim cevremde gordugum erkek cocugu olanlarin hepsinde yerlesme kanamasi oldu. Senin bebegin erkek doguyo benim icime o yuzden sordum.
Benim 3 kizimda olmadi yerlesme kanamasi. Bence senin ki erkek ins.

Benim cevremde gordugum erkek cocugu olanlarin hepsinde yerlesme kanamasi oldu. Senin bebegin erkek doguyo benim icime o yuzden sordum.
Benim 3 kizimda olmadi yerlesme kanamasi. Bence senin ki erkek ins.
İnşallah canım Allah razı olsun ama burda yerlesme kanaması yasayıp kızı olan ayakları üşüyüp kızı olan arkadaslarda oldu o yuzden pek ümitlenmiyorum kızımda yerlesme kanaması benimde olmadı bunda adete 2, 3 kala bir sefer oldu baska hic olmadı ama akıntı var hic kesilmedi

Rabbim gonlune gore versin ins. sen takip yapmismiydin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…