- 17 Mayıs 2017
- 4.309
- 6.500
- 108
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #63.161
insallah cnmYok cnm daha deil inşallah yarına kadar en geç olur
aynen ama akinti hic yokkYok canim daha olmamis. 10 dk sonraki sonuc gecersiz diye biliyorum. Yakindir ama pik gormen
Ben akinti olayindan hic anlamıyorum canim ya benim surekli var.aynen ama akinti hic yokk
bende anlamiyorum cnm her ay degisiyo bazen cok var bazen azBen akinti olayindan hic anlamıyorum canim ya benim surekli var.
Senin yoksa, daha var zamani heralde
Şimdi gördüm canım. Selam kızlar hepinize Allahtan sağlıklı hayırlı erkek evlat dilerim ben dahilsazoom buraya bak canım
Evet hamilelik plandigi zamanNasıl canım. Hamile kalmadan mı bakıyoruz kaldıktan sonra da bakılıyor mu
Rabbim gonlune gore versin insŞimdi gördüm canım. Selam kızlar hepinize Allahtan sağlıklı hayırlı erkek evlat dilerim ben dahilgerçi bana genital nub kız dediler yine de umudumu kesmiyorum dualarınızı beklerim
Banada hep attigim sayfalarda kese konumu nub kız demislerdi bebegim erkek gönlünüzdeki hayirlisiyla olsun insallahŞimdi gördüm canım. Selam kızlar hepinize Allahtan sağlıklı hayırlı erkek evlat dilerim ben dahilgerçi bana genital nub kız dediler yine de umudumu kesmiyorum dualarınızı beklerim
Banada hep attigim sayfalarda kese konumu nub kız demislerdi bebegim erkek gönlünüzdeki hayirlisiyla olsun insallah
Amin hepimizinRabbim gonlune gore versin ins
yaa inşallah öyledir yanılırlar sağlıkla gelsin evladınızBanada hep attigim sayfalarda kese konumu nub kız demislerdi bebegim erkek gönlünüzdeki hayirlisiyla olsun insallah
Evet canım umudum artıyor ama bi yanım hayır kızdır diyor garip bi duygu
Canim senin tarif ettigin sekilde uygulamaya calistim. Bugun 4 gun oldu.Banada hep attigim sayfalarda kese konumu nub kız demislerdi bebegim erkek gönlünüzdeki hayirlisiyla olsun insallah
Canım ikisine de hazır olmaya calıs biliyorum zor ama beklenti insanı yorarAmin hepimizin
yaa inşallah öyledir yanılırlar sağlıkla gelsin evladınız♥
Evet canım umudum artıyor ama bi yanım hayır kızdır diyor garip bi duygu
Öyleyim zaten canım yapacak bi şey yok nasipCanım ikisine de hazır olmaya calıs biliyorum zor ama beklenti insanı yorar
İnşallah vardır nasibimizdeÖyleyim zaten canım yapacak bi şey yok nasip
Canim senin yerlesme kanaman olmusmuydu. Bide ayaklarin usuyo muİnşallah vardır nasibimizde
Yerlesme kanaması oldu canım bir kere. Ayaklarım da soguk genel anlamda ama benim hamilelikten öncede üşürdü canım pek ısınmaz ayagımCanim senin yerlesme kanaman olmusmuydu. Bide ayaklarin usuyo mu
Benim cevremde gordugum erkek cocugu olanlarin hepsinde yerlesme kanamasi oldu. Senin bebegin erkek doguyo benim icime o yuzden sordum.Yerlesme kanaması oldu canım bir kere. Ayaklarım da soguk genel anlamda ama benim hamilelikten öncede üşürdü canım pek ısınmaz ayagım
İnşallah canım Allah razı olsunBenim cevremde gordugum erkek cocugu olanlarin hepsinde yerlesme kanamasi oldu. Senin bebegin erkek doguyo benim icime o yuzden sordum.
Benim 3 kizimda olmadi yerlesme kanamasi. Bence senin ki erkek ins.
Rabbim gonlune gore versin ins.İnşallah canım Allah razı olsun ♥ama burda yerlesme kanaması yasayıp kızı olan ayakları üşüyüp kızı olan arkadaslarda oldu o yuzden pek ümitlenmiyorumkızımda yerlesme kanaması benimde olmadı bunda adete 2, 3 kala bir sefer oldu baska hic olmadı ama akıntı var hic kesilmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?