Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Benim ilk kızım da yerleşme kanaması oldu 2. Sinde olmadı ilk inde karnım dan kız olduğu belliydi 2. Ye herkes erkek dedi ilkinden göğüs uçlarım pembeydi 2. Sinde kahve yüzük testi ilkinde kız 2. Sinde erkek gösteiyordu Çin takvimi ilkinde koz 2. Sinde erkek gösteriyordu ilk kızımda değil mide bulantısı aşereni bile olmadı 2. Sinde istifadan hastanede yattım ilkinde lahana testinde morumsu mavi renk 2. Sinde pembemsi bir renk ti açıkçası inanmayın öyle şeylere bünyeden bünyeye değişiyor ( yanlız 2 is de sık ilişki ve yumurtlama öncesi)
Olay annenin vücudunun alkali olmasında erkek spermi ne kadar hızlıda olsa cinsiyeti belirleyen spermi yumurta kanala girer girmez milyonlarca sperm içinden kendi seçiyor.. İnanan tüm arkadaşlara hayırlı Ramazanlar iftarlar ve sahurlar..

Hayırlı ramazanlar arkadaşlar Rabbim gonlununuzdekileri hakkınızda hayırlı eylesin duam sizlerle Prensesim2016 sim kübra K Khvekokusu20 busra ve diğerleri
çok sagol canm hayirli ramazanlar olsun insallah su mubarek gunlerin gecelerin hatrina sana hayirli saglikli saliha bi kiz evlat nasip eyler cnm dualarim seninle olAcak kiz isteyenlere kiz erkek isteyenlere erkek rabbim herkese hayirli evlat nasib eylesin insallah cnm

Allah razı olsun canim hayırlı gönlümüzden geçenleri kucaklamak nasip etsin Rabbim sen hep duamdasin zaten güzel haberlerini duyalım bayram olsun eviniz

Gogus uclari kararanlar erkek dediler bende oldu tutmadi sabah bulantisi olmayip gece bulantisi olursa erkek dediler aynen oyleydim oda tutmadi Eli ayagin usurse vucudun cok kuruyorsa erkek dediler onlarda tutmadi kanama olursa da erkek dediler cin takvimide erkek dedi yine tutmadi e anam birinden biri hicmi tutmaz ya insaf yani

Çok güzel anlatmışsın canım, nasipte varsa oluyor yoksa ne yaparsan yap olmuyor. Benim üç kızım var, şuan hamileyim bundada kız dediler. Demekki hayırlısı buymuş, çok üstelememek lazım

Aynılarını bende yaşadım şaşkınım yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…