- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #63.221
Hayirli olsun canm rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin .nasil yol izlemiştin cok konusma olunca unutuluyor biraz bahsedrr misinve az önce öğrendik biz yüksek ihtimal erkek dedi ve pipiyide gördük :)
birdaha ki ay kesin söylerim dedi ama 2 hafta sonra gideceğim.
insalh cnm allah sendende razi olsun dualarimizin geri cevrilmeyecegi birgun olsun insalahAllah razı olsun canim hayırlı gönlümüzden geçenleri kucaklamak nasip etsin Rabbim sen hep duamdasin zaten güzel haberlerini duyalım bayram olsun eviniz
canım ben erkek baskın olursa erkek olduğunu duymuştum o ay 4 kez oldu 3ü reglyden hemen sonra bir tane yumurtlamanın ertesi günü. birde yumurtladığın gün hemen ilişkiden kalırsan olurmuş demişlerdi. bizdede baba baskındı harici hiçbir yaptığım birşey yoktu.Hayirli olsun canm rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin .nasil yol izlemiştin cok konusma olunca unutuluyor biraz bahsedrr misin
Erkek baskin derken bende erkegin daha istekli oldugu zmn erkek olur diye duymuştum ayni seyden mi soz ediyoruzcanım ben erkek baskın olursa erkek olduğunu duymuştum o ay 4 kez oldu 3ü reglyden hemen sonra bir tane yumurtlamanın ertesi günü. birde yumurtladığın gün hemen ilişkiden kalırsan olurmuş demişlerdi. bizdede baba baskındı harici hiçbir yaptığım birşey yoktu.
tamamen bitane kardeşi olsun kızımın diye yaptık
aslında nasip kısmet diyorum ben plan yoktu yani
evet kadın hiçbirşey anlamayacak erkek yaşayacak geçecekErkek baskin derken bende erkegin daha istekli oldugu zmn erkek olur diye duymuştum ayni seyden mi soz ediyoruz
evet kadın hiçbirşey anlamayacak erkek yaşayacak geçecek
bizim öyleydi.
Gozunuz aydin gule gule saglikla alin kucaginiza kacinci bebeginizve az önce öğrendik biz yüksek ihtimal erkek dedi ve pipiyide gördük :)
2 ilki kız 4 yaşındaGozunuz aydin gule gule saglikla alin kucaginiza kacinci bebeginiz
bilmem çok duydum ben ondan denedik oldu.ayy kimi yerde de once kadin inzal olmali diyor kadin yorgun olmali falan simdi dusununce zaten inzal olunca yorgunluk oluyor ne kadar dogrudur
bende buna katiliyorum canım bizde de ayni oldu kendimizde denedim cunkievet kadın hiçbirşey anlamayacak erkek yaşayacak geçecek
bizim öyleydi.
bende buna inanıyorum.bende buna katiliyorum canım bizde de ayni oldu kendimizde denedim cunki
kizimda ovulasyonla takip etmistim
ve ben çok ....
bundada yani oglumda da eşim
seninde erkek değil mi ve kaçıncı hafta öğrendin?bende buna katiliyorum canım bizde de ayni oldu kendimizde denedim cunki
kizimda ovulasyonla takip etmistim
ve ben çok ....
bundada yani oglumda da eşim
canım ben erkek baskın olursa erkek olduğunu duymuştum o ay 4 kez oldu 3ü reglyden hemen sonra bir tane yumurtlamanın ertesi günü. birde yumurtladığın gün hemen ilişkiden kalırsan olurmuş demişlerdi. bizdede baba baskındı harici hiçbir yaptığım birşey yoktu.
tamamen bitane kardeşi olsun kızımın diye yaptık
aslında nasip kısmet diyorum ben plan yoktu yani
bilmiyorum ki bitti ertesi gün ve soraki 2 gün oldu birde tam yumutlamadan ertesi gün oldu. hangisi bilmiyorumHayirla gelsin paşan canım regl den sonra dediğin adet bitimi hamile kalmış olabilirmi sin?
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağınıza alın inşAllahve az önce öğrendik biz yüksek ihtimal erkek dedi ve pipiyide gördük :)
Canım bizde ikisinde de bende hiçbirşey olmadıErkek baskin derken bende erkegin daha istekli oldugu zmn erkek olur diye duymuştum ayni seyden mi soz ediyoruz
Ya ama bnm bende bunun tam tersi olduğunu biliyorum hangisi doğru ki şimdi. Kadın önce inzal olmalı diye biliyorum hatta hadis de varmş. 3 kuzenim de onu deneyerek erkek çocukları olmuş. Bende kendimi ona inandırmıştm sen nie öyle yapıyosunbende buna inanıyorum.
ve şuan olmuş gibi bakalım bide kızlar pipiyi görüyorum dedi dr yanılırmı ya bu haftada emin konuştu ama bayram öncesi kesin söylicem dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?