- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #64.701
Merhaba canım kardeşinin içinde olduğu durum çok kotu cehaletin hala olduğu yer galiba valla canım ben birşeyler yaptim da henüz çok yeniyiz benim de 3 kızım var bu ne olacak bilmiyorum ama yum gününün önemli olduğunu bütün doktorlar söylüyor kardeşin yum günümü takip etsin hayırlısı olsun inşallah bir oğlu olur da gözlerine sokar onların cahil insanlar neolacakMerhaba arkadaşlar burayı takip ediyorum yeni doğum yaptim bir oğlum var nasıl oldu derseniz hiç bilmiyorum neyse ben kardeşim için yazıyorum 4 tane kızı var
Eşinin ailesi çok sorun çıkarıyor
Boşanma lafları konuşuluyor
Test kullanicaz neler yapması gerek lütfen yazar misiniz çok onemli
Merhaba arkadaşlar burayı takip ediyorum yeni doğum yaptim bir oğlum var nasıl oldu derseniz hiç bilmiyorum neyse ben kardeşim için yazıyorum 4 tane kızı var
Eşinin ailesi çok sorun çıkarıyor
Boşanma lafları konuşuluyor
Test kullanicaz neler yapması gerek lütfen yazar misiniz çok onemli
[/QU
alkali beslenme uygulasın, hayat tarzını değiştirsin. victoria beckham 3 erkek cocuktan sonra kız cocuk için özel diyet uygulamış. 3 kızda denemiştir ovulasyon günü, çin takvimi, rus takvimi..tutmadıysa elde kalan diyet
Canim herkesde silik cikinca gebelik olmayabiliyor ben 2 kere denedim siliklesti tek iliski ama sonuc yok bu sefer pikken denicem rabbim nasip eder insallhovulasyon testleri aldım temmuz-ağustos gibi gebelik düşünüyorum. şimdi yumurtlama günü test en koyu 2 çizgi çıkınca mı? silik çıktıktan sonra mı ilişk?
Rus çok sacma ya ne zmn baksam kiz kiz diyip duruyor sinirimi bozuyor yasimi buyuteyim kuculteyim hep kiz diyorbir de çin takvimi rus takvimi deneyen yok mu?
Canim banada bakarmisin esim 09.06.1987 benim dogum tarihim 18.04.1988 Bu ay regl tarihim degismezse tabii 13 haziran. Bu ay erkek bebek icin deneme yapmak istiyorumCanım kız çıkıyor
15 subat 1995,, 4 subat 2019 da kaldım bak bakalım ne cıkıyor :)Bu reglden sonra çalışmalara başlayacaksan kız çıkıyor gelecek ay yine kız ama ağustos erkek çıkıyor bugün bir arkadaşımın ki belli olacak onun da kız cıktı bu teste göre bakalim onda doğru çıkarsa doğruluğu kanıtlanır tabi herşey eğlence olsun diye ama yine de merak ediyoruz
Canim banada bakarmisin esim 09.06.1987 benim dogum tarihim 18.04.1988 Bu ay regl tarihim degismezse tabii 13 haziran. Bu ay erkek bebek icin deneme yapmak istiyorum
95limisin15 subat 1995,, 4 subat 2019 da kaldım bak bakalım ne cıkıyor :)
Benimkine de bakarmisin 7 aralik 2018di son reglim hamile kaldigimda (gerci simdi degilim.kaybettim ama cinsiyeti netlesmedi o yuzden soruyorum) 17.07.1995 ben esim 12.04.1993Bu reglden sonra çalışmalara başlayacaksan kız çıkıyor gelecek ay yine kız ama ağustos erkek çıkıyor bugün bir arkadaşımın ki belli olacak onun da kız cıktı bu teste göre bakalim onda doğru çıkarsa doğruluğu kanıtlanır tabi herşey eğlence olsun diye ama yine de merak ediyoruz
Ben aceleci davrandım canım, 24 yaşa göre daha cocugun olmaması normal,, Rabbim en kısa zamanda saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah95limisinbende 95liyim aradaki farka bak sende 2 cocuk ben 0
Amin canim bende istiyordum cok ama askerlik ayri ev derken kaldi 19 yasimda evlendim aslinda 5 yilli evliyimBen aceleci davrandım canım, 24 yaşa göre daha cocugun olmaması normal,, Rabbim en kısa zamanda saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah ♥
En kısa zamanda olur inşallah canımAmin canim bende istiyordum cok ama askerlik ayri ev derken kaldi 19 yasimda evlendim aslinda 5 yilli evliyim
Amin canim cumlemize nasip etsin isteyen herkeseEn kısa zamanda olur inşallah canım
Erkek çıkıyor verdiğin tarih regl değil de yum günün se erkek çıkıyor15 subat 1995,, 4 subat 2019 da kaldım bak bakalım ne cıkıyor :)
Erkek çıkıyor verdiğin tarih regl değil de yum günün se erkek çıkıyor15 subat 1995,, 4 subat 2019 da kaldım bak bakalım ne cıkıyor :)
Regl tarihi verdim,, yumurtlama tarihi 18 subatErkek çıkıyor verdiğin tarih regl değil de yum günün se erkek çıkıyor
Regl tarihi verdim,, yumurtlama tarihi 18 subat
[/QUOTEtamam canım bu testte yum günü önemli ama erkek çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?