Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Merhaba canım kardeşinin içinde olduğu durum çok kotu cehaletin hala olduğu yer galiba valla canım ben birşeyler yaptim da henüz çok yeniyiz benim de 3 kızım var bu ne olacak bilmiyorum ama yum gününün önemli olduğunu bütün doktorlar söylüyor kardeşin yum günümü takip etsin hayırlısı olsun inşallah bir oğlu olur da gözlerine sokar onların cahil insanlar neolacak

ovulasyon testleri aldım temmuz-ağustos gibi gebelik düşünüyorum. şimdi yumurtlama günü test en koyu 2 çizgi çıkınca mı? silik çıktıktan sonra mı ilişk?

ovulasyon testleri aldım temmuz-ağustos gibi gebelik düşünüyorum. şimdi yumurtlama günü test en koyu 2 çizgi çıkınca mı? silik çıktıktan sonra mı ilişk?
Canim herkesde silik cikinca gebelik olmayabiliyor ben 2 kere denedim siliklesti tek iliski ama sonuc yok bu sefer pikken denicem rabbim nasip eder insallh

15 subat 1995,, 4 subat 2019 da kaldım bak bakalım ne cıkıyor :)

Canim banada bakarmisin esim 09.06.1987 benim dogum tarihim 18.04.1988 Bu ay regl tarihim degismezse tabii 13 haziran. Bu ay erkek bebek icin deneme yapmak istiyorum

kadın doğum yılına 3 ekleyerek, erkek doğum yılına 4 ekleyerek ilerliyorsun, en son kimin tarihi yeniyse onun kanı yenilenmiş oluyor ve bebek onun cinsiyetinde oluyor

Benimkine de bakarmisin 7 aralik 2018di son reglim hamile kaldigimda (gerci simdi degilim.kaybettim ama cinsiyeti netlesmedi o yuzden soruyorum) 17.07.1995 ben esim 12.04.1993

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…