Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canim birine ekim 2008 de hamile kaldim cok eminim. Cunku yeni evliydim hemen kaldim.
Digeride ocak 2012 de kaldim
Canım bak son adet tarihin değil yum günü önemli burda mesela doktorlar o zaman kızlarına ayın kaçında doğar demişti onları ver bana ordan bulayım tam doğru sonucu çünkü yanılmalar öyle cikiyor

Amin inş canım senin de oğlunun gelir inş

Canim 2009 dogumlu olana 27 temmuz dogar dedi. Gec oldu
4 agustosta oldu.
Digeri 2012 li olanda eylul sonu dediler. O da ekim 4 te dogdu gec oldu oda hatta kakasini falan yapmisti ordan eminim gec olduguna

merhaba
ben de bir kız annesiyim, kızıma gebe kalırken tesadüfen rus takvimi de çin takvimi de kız gösteriyordu..planlamamıştım sağlıklı olsun yeter dedim.şimdi 2. gebelik düşünüyorum. erkek olursa fena olmaz. yine çim takvimi rus takvimi bakayım dedim...teyit amaçlı internette ingilizce arattığımda bizim çin takviminden farklı çıkıyor takvim.hatta çince arattım çin takviminin orjinali bizimkinden farklı..şimdi kafam karıştı? hangisi doğru..

E Ela deniz cnm benim biri 2017 doğumlu doktor şubatın 6 sında doğar dedi ocak 26 da doğdu. Diğeri 2018 doktor ocak 20 lerinde doğar dedi 7 ocakta doğdu. İlkinde son adet tarihin 2 mayıstı ikincisi 18 nisandı

Merhaba arkadaşlar burayı takip ediyorum yeni doğum yaptim bir oğlum var nasıl oldu derseniz hiç bilmiyorum neyse ben kardeşim için yazıyorum 4 tane kızı var
Eşinin ailesi çok sorun çıkarıyor
Boşanma lafları konuşuluyor
Test kullanicaz neler yapması gerek lütfen yazar misiniz çok onemli

Cnm adetten hemen sonra düzenli test yapsın en az 2 3 ay test yapsın yumurtlama ne zmn oluyor kaç gün sürüyor bu önemli çünkü. Vücudunu tanıması açısından önemli. bu süre içinde eşine de bol bol keçi boynuzu yedirsn. Deneme yapacağı ay yumurtası çatladığı gibi deneme olsun inş Rabbim onada bizede nasip eder

Kardeşinizin eşinin ailesi çok cahilmş. Cinsiyetin kardeşinizden kaynaklandığını düşünüyorlar galiba. eski zihniyet işte çok kötü bi durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…