- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #64.681
Doğdukları ayı ve hangi senede hamile kaldınız tek tek yazın ben hesap yapayimBen simdi diger kizlarimi hesapladim buyuklerin ikisi tek rakam cikiyo.
Allah size bağışlasın kızınızı sağlıcakla kucağınıza almışsınızAslında kızım Eylül 20 fln gibi doğacaktı ama 30 haftalık doğdu teyzesi 15 temmuz 2014 doğumlu oldu erken doğduğu için
Canim birine ekim 2008 de hamile kaldim cok eminim. Cunku yeni evliydim hemen kaldim.Doğdukları ayı ve hangi senede hamile kaldınız tek tek yazın ben hesap yapayim
Teşekkür ederim, çok şükür ediyorum sıkıntı yaşamadan atlattığımız için çok küçük doğmuştuAllah size bağışlasın kızınızı sağlıcakla kucağınıza almışsınız
Canım bak son adet tarihin değil yum günü önemli burda mesela doktorlar o zaman kızlarına ayın kaçında doğar demişti onları ver bana ordan bulayım tam doğru sonucu çünkü yanılmalar öyle cikiyorCanim birine ekim 2008 de hamile kaldim cok eminim. Cunku yeni evliydim hemen kaldim.
Digeride ocak 2012 de kaldim
Amin inş canım senin de oğlunun gelir inşO zaman yumurtlama olmamış çünkü benim o akıntı baya coktuve hiç kopmadı birbirinden ben onu görünce test yaptim pozitif cıktı 12 saat civarıydı galiba tam 12 saat değildi öyle ilişki oldu artik hayırlısı olsun birde ben o akıntıyı gördükten bir 5 saat sonra kasiklarimda şiddetli bir ağrı oldu belimde de sanki adet sancısı gibi bu geçen ay bunları çok net görebildim yumu iyice gözlemledim inşallah bu defa tutmuştur oglusu
Ağzın bal yesin inşallah canım çiçeklerine bir böceğim olsun hayırlı ve sağlıklaAmin inş canım senin de oğlunun gelir inş
Canim 2009 dogumlu olana 27 temmuz dogar dedi. Gec olduCanım bak son adet tarihin değil yum günü önemli burda mesela doktorlar o zaman kızlarına ayın kaçında doğar demişti onları ver bana ordan bulayım tam doğru sonucu çünkü yanılmalar öyle cikiyor
Canım kız çıkıyorlarCanim birine ekim 2008 de hamile kaldim cok eminim. Cunku yeni evliydim hemen kaldim.
Digeride ocak 2012 de kaldim
Dogrudur ozaman. Sagol zaman ayirdigin icinCanım kız çıkıyorlar
Inşallah bu karnındaki erkektir bunlar sadece eglence amaclı sağlıcakla kucağınıza alın inşallah birde böceğin tadına bakın olmayan herkes baksınDogrudur ozaman. Sagol zaman ayirdigin icin
Amin canim ins. Rabbim gonul muradimizi versin ins.Inşallah bu karnındaki erkektir bunlar sadece eglence amaclı sağlıcakla kucağınıza alın inşallah birde böceğin tadına bakın olmayan herkes baksın
bence yok, erkek bebek için uyguladığınız bir yöntem var mıKızlar 16. Hafta içerisindeyim kesin erkek dendi yanılma payı var mıdır sizce
Yok canım ilk gebeliğimdi zaten benim farketmezdi kesin mi oluyor diye meraktan sordumbence yok, erkek bebek için uyguladığınız bir yöntem var mı
Cnm adetten hemen sonra düzenli test yapsın en az 2 3 ay test yapsın yumurtlama ne zmn oluyor kaç gün sürüyor bu önemli çünkü. Vücudunu tanıması açısından önemli. bu süre içinde eşine de bol bol keçi boynuzu yedirsn. Deneme yapacağı ay yumurtası çatladığı gibi deneme olsun inş Rabbim onada bizede nasip ederMerhaba arkadaşlar burayı takip ediyorum yeni doğum yaptim bir oğlum var nasıl oldu derseniz hiç bilmiyorum neyse ben kardeşim için yazıyorum 4 tane kızı var
Eşinin ailesi çok sorun çıkarıyor
Boşanma lafları konuşuluyor
Test kullanicaz neler yapması gerek lütfen u önemli yazar misiniz çok onemli
Kardeşinizin eşinin ailesi çok cahilmş. Cinsiyetin kardeşinizden kaynaklandığını düşünüyorlar galiba. eski zihniyet işte çok kötü bi durumMerhaba arkadaşlar burayı takip ediyorum yeni doğum yaptim bir oğlum var nasıl oldu derseniz hiç bilmiyorum neyse ben kardeşim için yazıyorum 4 tane kızı var
Eşinin ailesi çok sorun çıkarıyor
Boşanma lafları konuşuluyor
Test kullanicaz neler yapması gerek lütfen yazar misiniz çok onemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?