Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kahve içmek ve eşin zevk alması sonucundamı 2 oğlun oldu
2 kızdan sonra haliyle bende erkek istedim yaptığım şeyleri tek tek anlatacam yumurtlama gününe yakın kahve içtim bende eşimde içtik sonra isteksiz ilişkiye oldu tek taraflı yani onun sonrasında tek yumurta ikizlerine hamile kaldım 21 haftalık karnimda öldüler ve erkektiler ondan sonra yine aynı şey yaptım bu arada eşim 3 gün cinsel perhiz yaptı bu defa sağlıkla oğlumu kucağıma aldim eşim 2 kız var oğlana bi arkadaş istedi yine aynı metod su an 2. Oğluma hamileyim

Allah sağlıkla kucağına almayı nasil etsin canım darısı başıma inşallah. Benimde bi kızım var gebeliğim çok kötü geçiyor pıhtılaşma var bende hergün iğne oluyorum hamileliğimde o yüzden bende oğlum olsun istiyenlerdenim. Ben ovulasyon testine başladım bu 3. Gün sen Başka neler yaptın canım

Canım kırmızı et tükettim başkada hiç bir şey yapmadım sürümü içtim peynirimi yedim ovulasyon testi hep para tuzağı boşuna kullanma dedi doktorum sadece adet bitiminden 4 gün sonra ilişki oldu ben 20 günde bir adet olan biri olduğum için erken yumurtlama oluyordu kahve ve isteksiz ilişki başkada hiç bir şey Allah a dua et sadece o istemese amudada kalksan vermez bizimki umut sadece başkada hiç bir şey yapmadım allah herkese her 2 meyveyide tattirsin çocuğu olmayanlarinda kucağını tez zamanda doldursun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…