- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #65.061
Sagol canım, ilk doz bide ikinci de napcam bilmem o daha da agrılı oluyorAyy evet ya o cok agri yapiyo bir kac gün. Allah yardimcin olsun.
Kahve iç ve ilişki tek taraflı olsun yani sen değil eşin zevk alsınerkeklerde sperm hareketliliği için Kahve içme konusunda neler düşünüyorsunuz arkadaşlar
Bu durumda sonuç ne olur canımIyi ge
Kahve iç ve ilişki tek taraflı olsun yani sen değil eşin zevk alsın
Benim ilk 2 çocuğum kız bu şekilde ondan sonra 2 oğlum olduBu durumda sonuç ne olur canım
Gecmis olsun canimm ❤❤❤Bende tetanoz aşısı oldum ay olmaz olaydım ölüyorum kolumun agrısından canım
Ben de cok cektim ondan. Kacisimda yoktu. Saglik ocagindaki ebe yaptirmak istemedigimi bildigi icin kontrol diye arayip cagirdi. Kandirdi beni kacamadimSagol canım, ilk doz bide ikinci de napcam bilmem o daha da agrılı oluyor
Kahve içmek ve eşin zevk alması sonucundamı 2 oğlun olduBenim ilk 2 çocuğum kız bu şekilde ondan sonra 2 oğlum oldu
Kahve içmenin sıklığı nasıl oldu yani düzenli içmek mi ve ya sadece ilişki öncesi miIyi ge
Kahve iç ve ilişki tek taraflı olsun yani sen değil eşin zevk alsın
eltimde gecenlerde oldu oda oyleydi bikac gune gecer ins cnmBende tetanoz aşısı oldum ay olmaz olaydım ölüyorum kolumun agrısından canım
2 kızdan sonra haliyle bende erkek istedim yaptığım şeyleri tek tek anlatacam yumurtlama gününe yakın kahve içtim bende eşimde içtik sonra isteksiz ilişkiye oldu tek taraflı yani onun sonrasında tek yumurta ikizlerine hamile kaldım 21 haftalık karnimda öldüler ve erkektiler ondan sonra yine aynı şey yaptım bu arada eşim 3 gün cinsel perhiz yaptı bu defa sağlıkla oğlumu kucağıma aldim eşim 2 kız var oğlana bi arkadaş istedi yine aynı metod su an 2. Oğluma hamileyimKahve içmek ve eşin zevk alması sonucundamı 2 oğlun oldu
ya oylemi hayirlisi testte yapmadinmi tekrar cok sukur daha iyiyim ben cnmYok canim gidemedim.
Sen nasilsin nasil oldun?
1 hafta her akşam 1 kahve ama biraz ağır olacak yaptığım tek şey bu umarım faydası olurKahve içmenin sıklığı nasıl oldu yani düzenli içmek mi ve ya sadece ilişki öncesi mi
Allah sağlıkla kucağına almayı nasil etsin canım darısı başıma inşallah. Benimde bi kızım var gebeliğim çok kötü geçiyor pıhtılaşma var bende hergün iğne oluyorum hamileliğimde o yüzden bende oğlum olsun istiyenlerdenim. Ben ovulasyon testine başladım bu 3. Gün sen Başka neler yaptın canım2 kızdan sonra haliyle bende erkek istedim yaptığım şeyleri tek tek anlatacam yumurtlama gününe yakın kahve içtim bende eşimde içtik sonra isteksiz ilişkiye oldu tek taraflı yani onun sonrasında tek yumurta ikizlerine hamile kaldım 21 haftalık karnimda öldüler ve erkektiler ondan sonra yine aynı şey yaptım bu arada eşim 3 gün cinsel perhiz yaptı bu defa sağlıkla oğlumu kucağıma aldim eşim 2 kız var oğlana bi arkadaş istedi yine aynı metod su an 2. Oğluma hamileyim
Hangi tür kahve canım. İkinizde mi içtiniz1 hafta her akşam 1 kahve ama biraz ağır olacak yaptığım tek şey bu umarım faydası olur
Canım kırmızı et tükettim başkada hiç bir şey yapmadım sürümü içtim peynirimi yedim ovulasyon testi hep para tuzağı boşuna kullanma dedi doktorum sadece adet bitiminden 4 gün sonra ilişki oldu ben 20 günde bir adet olan biri olduğum için erken yumurtlama oluyordu kahve ve isteksiz ilişki başkada hiç bir şey Allah a dua et sadece o istemese amudada kalksan vermez bizimki umut sadece başkada hiç bir şey yapmadım allah herkese her 2 meyveyide tattirsin çocuğu olmayanlarinda kucağını tez zamanda doldursun inşallahAllah sağlıkla kucağına almayı nasil etsin canım darısı başıma inşallah. Benimde bi kızım var gebeliğim çok kötü geçiyor pıhtılaşma var bende hergün iğne oluyorum hamileliğimde o yüzden bende oğlum olsun istiyenlerdenim. Ben ovulasyon testine başladım bu 3. Gün sen Başka neler yaptın canım
Caniiim cok merak ettim benim icin de bakabilir misin sadece dogum tarihimizi mi verioruz 20.12.1989Ilk çocuk erkek çıkıyor ikinciyi de temmuz düşünüyorsanız o da erkek çıkıyor ağustos kız çıkıyor ama
Türk kahvesi canım evet birlikte içtik ağır yapıyordum biraz yani telveyi bol koydum hep günde 1 fincan içtim eşim iş yerinde arada 2 fincan fazladan içiyorduHangi tür kahve canım. İkinizde mi içtiniz
İnşallah canımeltimde gecenlerde oldu oda oyleydi bikac gune gecer ins cnm
6 haziran demiştim canım bakabildin miBu ayın kaçında oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?