- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #65.101
19 bazen 20 günde bir adet oluyorum ve 7 gün sürüyor yani 19 gün temiz kalıyorum 7 gün adetliAdetin kac gunde bir oluyor kac gun suruyor canım
Ozaman tam yumurta catladıgı zamanlar da olmus canım. Diyelim ki 1 haziran adet oldun yumurtlaman 10. Gun olur yani 11 haziranda,,, senin adet 7 gun suruyorsa 7 haziran da biter tam doktorun dedigi gibi 4 gun sonra yani 11 hazıran da catlar yumurta19 bazen 20 günde bir adet oluyorum ve 7 gün sürüyor yani 19 gün temiz kalıyorum 7 gün adetli
Hayır canım test ile hiç hamile kalmadım ikizlerim doğal yolla oldu ama en riskli ikiz gebelik tek kese tek plesantaydi . Evet canim eşim zevk aldı ben istekli olmadım daha açık olayım direk ilişki oldu öncesinde canım istemesin diye ön herhangi bir şey olmadıKaybettiğin bebeklerine test ile mi hamile kaldın canım, eger testle kaldıysan testin ne durumdaydı, birde ikizmiş ya hani yumurta geliştirici ilac falan almış mıydın yoksa dogal mı oldu,, son soru iki gebelikte de tek ilişki mi oldu canım
Peki eşinin beslenmesi nasıldır canım, sen fitil yada karbonatlı su falan kullandın mıHayır canım test ile hiç hamile kalmadım ikizlerim doğal yolla oldu ama en riskli ikiz gebelik tek kese tek plesantaydi . Evet canim eşim zevk aldı ben istekli olmadım daha açık olayım direk ilişki oldu öncesinde canım istemesin diye ön herhangi bir şey olmadı
Bak aynen en son 1 martta adet oldum 10 martı 11 marta bağlayan gece ilişki olduOzaman tam yumurta catladıgı zamanlar da olmus canım. Diyelim ki 1 haziran adet oldun yumurtlaman 10. Gun olur yani 11 haziranda,,, senin adet 7 gun suruyorsa 7 haziran da biter tam doktorun dedigi gibi 4 gun sonra yani 11 hazıran da catlar yumurta
Canım sagdan mı yumurtladın soldan mı biliyor musunBak aynen en son 1 martta adet oldum 10 martı 11 marta bağlayan gece ilişki oldu
Hayır canım tek beslenme ikimizinde kırmızı et ve kahve ağırlıklı onun dışında hiç bir şey yapmadım süt içtim peynir meyve her şey yedim karbonatlı su hiç kullanmadım. Fakat kesinlikle erkek bebek istiyorsanız rahminizde iltihap olmamalı onun için gebelikten önce kadın doğum uzmanına görünün sağlıklı rahim yumurta erkek spermin çabuk ölmesini engelliyor bunu bilinPeki eşinin beslenmesi nasıldır canım, sen fitil yada karbonatlı su falan kullandın mı
Canım akıntın ne durumdaydı deneme yaptıgında,, denemeden sonra saga yatma sola yatma ayaklarını havaya kaldırma vb bişeyler yaptın mı,, bir de önerebileceğin dua var mı bunu özellikle yaptım faydasını gördüm dedigin bunlar da son sorularımdıHayır canım test ile hiç hamile kalmadım ikizlerim doğal yolla oldu ama en riskli ikiz gebelik tek kese tek plesantaydi . Evet canim eşim zevk aldı ben istekli olmadım daha açık olayım direk ilişki oldu öncesinde canım istemesin diye ön herhangi bir şey olmadı
Inanın onu bilmiyorum sadece ilişkiden sonra sağa yattımCanım sagdan mı yumurtladın soldan mı biliyor musun
Evet canım doktora gidip duruma göre ilac fitil kullanmak lazımHayır canım tek beslenme ikimizinde kırmızı et ve kahve ağırlıklı onun dışında hiç bir şey yapmadım süt içtim peynir meyve her şey yedim karbonatlı su hiç kullanmadım. Fakat kesinlikle erkek bebek istiyorsanız rahminizde iltihap olmamalı onun için gebelikten önce kadın doğum uzmanına görünün sağlıklı rahim yumurta erkek spermin çabuk ölmesini engelliyor bunu bilin
Agrın ne tarafta olmustu hatırlıyor musun canımInanın onu bilmiyorum sadece ilişkiden sonra sağa yattım
Benim akintim şeffaf su gibi iltihapsiz olunca dikkat edin berrak bi akıntı oluyor dua sadece allah tan istedim özellikle ettiğim bir dua ismi yoktu ilişkiden sonra sağa yattım birde eşim nasıl desem derine boşaldıCanım akıntın ne durumdaydı deneme yaptıgında,, denemeden sonra saga yatma sola yatma ayaklarını havaya kaldırma vb bişeyler yaptın mı,, bir de önerebileceğin dua var mı bunu özellikle yaptım faydasını gördüm dedigin bunlar da son sorularımdı
Benim genelde belim ağrıyor kasıklarım zaten her adette nedendir bilmem ama sol tarifim hep ağrır bunun yumurtlama ile ilgili olduğunu sanmıyorumAgrın ne tarafta olmustu hatırlıyor musun canım
Sağol canm eksik olma takipdeyim merak etme durma dewam et sorularinaKız sizin için bilgi topluyorum bakın siz hic didiklemiyorsunuzbenim gibi sorularla bunaltacaksınız
Haha inşallah yardımım dokunurKız sizin için bilgi topluyorum bakın siz hic didiklemiyorsunuzbenim gibi sorularla bunaltacaksınız
Anladım canım hep sol agrıyorsa bişey diyemem ben genelde agrıdan anlardım nerden yumurta oldugunu doktora gidip teyit ederdim.. Bir de canım takvimlere falan baktın mıBenim genelde belim ağrıyor kasıklarım zaten her adette nedendir bilmem ama sol tarifim hep ağrır bunun yumurtlama ile ilgili olduğunu sanmıyorum
Yok ya onlar hepsi yalan tutan takvimde hep tesadüf mesela çin takvimine göre şimdiki bebeğim kızAnladım canım hep sol agrıyorsa bişey diyemem ben genelde agrıdan anlardım nerden yumurta oldugunu doktora gidip teyit ederdim.. Bir de canım takvimlere falan baktın mı
Simdi çin takvimi diyince ben dayanamiyomYok ya onlar hepsi yalan tutan takvimde hep tesadüf mesela çin takvimine göre şimdiki bebeğim kız
Canım anladığım kadarıyla bu dördüncü bebegin baktın mı hepsine bize bi istatistik yapsanaYok ya onlar hepsi yalan tutan takvimde hep tesadüf mesela çin takvimine göre şimdiki bebeğim kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?