- 6 Mart 2019
- 2.909
- 5.140
- 88
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #65.081
Iyi masallah iyi olmana sevindim.ya oylemi hayirlisi testte yapmadinmi tekrar cok sukur daha iyiyim ben cnm
Doğum tarihi birde yum günü önemli çünkü o gün hamile kalacağın için bunları verirsen hesaplarımCaniiim cok merak ettim benim icin de bakabilir misin sadece dogum tarihimizi mi verioruz 20.12.1989
Canım değişiyor bazen sapsarı bazen açık sarı bazen bulanık ben kestiremedim ne olduğunu ama geneli açık renkteHamile arkadaslar idrar renginiz nasil?
Canım sen bana bilgilerini tekrardan yaz valla kafam karıştı ben sana ne için bakacaktım bu dolunaya birlikte mi hesap yapacaktım bilgilerini yeniden yaz yum günü doğum tarihi hepsini bi yazar mısın6 haziran demiştim canım bakabildin mi
Sabah ilk idrar acik ve parlak sariysa erkek bebek diyolar o yuzden sordum. Ben hamile oldugum bile tam belli degil. Sabah ilk idrarim acik parlak sari ve kopuklu oluyo bardaga yapinca.Canım değişiyor bazen sapsarı bazen açık sarı bazen bulanık ben kestiremedim ne olduğunu ama geneli açık renkte
Yok benim değişiyor bulanık olmayan güzel bir sarı öyle köyü da değil ama sarı yani ben hamileyim kesin valla idrar rengi diğerlerini hatırlamıyorum bunu da bakıyorum her telden çalıyor işteSabah ilk idrar acik ve parlak sariysa erkek bebek diyolar o yuzden sordum. Ben hamile oldugum bile tam belli degil. Sabah ilk idrarim acik parlak sari ve kopuklu oluyo bardaga yapinca.
Umut fakirin ekmegi
Yok değildi normal olana baktım bu dolunay olan öyle her ay denk gelmiyoruz yılın bazı aylarında denk gelirse ne alâCanim bana baktigin dolunayli testmiydi bu grupta gun gun birseyler ogreniyorum
Rabbim hayirli saglikli bi pasa nasip etsin ins.Yok benim değişiyor bulanık olmayan güzel bir sarı öyle köyü da değil ama sarı yani ben hamileyim kesin valla idrar rengi diğerlerini hatırlamıyorum bunu da bakıyorum her telden çalıyor işte
Inan benim de tesadüf oldu ve benim de dolunaya denk geldi neler denk gelmedi ki bu yaptığım takvimi hamile olduktan sonra öğrendim yani bilerek o aya denk getirmedim erkek ayın da oldu eşim erkek yaşına denk geldi daha neler diyim valla allahım inşallah birinden biri tutar da bu defa oğlanı yakalayalımCanım ayın halleri varya ay dolunayda iken deneme yapıldığında erkek bebek sansı artarmış eskiden böyle bir muhabbet dönmüştü ama neye dayanıyor bende bilmiyorum sacma geldigi için arastırmadım, bu arada tesadüfen benim de dolunayda oldu deneme
Anladım canım banada bakarmisin bu deneme yapacağım inş adetim bitince 28 aralık 86 yumurtlamasa muhtemelen perşembe cuma cumartesi olacak gibiYok değildi normal olana baktım bu dolunay olan öyle her ay denk gelmiyoruz yılın bazı aylarında denk gelirse ne alâ
D. T. 04.03.1989 27 günde bir adet yumurtlama takibi hiç yamadımCanım sen bana bilgilerini tekrardan yaz valla kafam karıştı ben sana ne için bakacaktım bu dolunaya birlikte mi hesap yapacaktım bilgilerini yeniden yaz yum günü doğum tarihi hepsini bi yazar mısın
erkek çocuğum olsun diyeCanım sen bana bilgilerini tekrardan yaz valla kafam karıştı ben sana ne için bakacaktım bu dolunaya birlikte mi hesap yapacaktım bilgilerini yeniden yaz yum günü doğum tarihi hepsini bi yazar mısın
Allah gönlüne göre verir inşallahInan benim de tesadüf oldu ve benim de dolunaya denk geldi neler denk gelmedi ki bu yaptığım takvimi hamile olduktan sonra öğrendim yani bilerek o aya denk getirmedim erkek ayın da oldu eşim erkek yaşına denk geldi daha neler diyim valla allahım inşallah birinden biri tutar da bu defa oğlanı yakalayalım
Canım yumurtlamaya yakın derken zamanlamayı biraz daha acıklayıcı yazar mısınCanım kırmızı et tükettim başkada hiç bir şey yapmadım sürümü içtim peynirimi yedim ovulasyon testi hep para tuzağı boşuna kullanma dedi doktorum sadece adet bitiminden 4 gün sonra ilişki oldu ben 20 günde bir adet olan biri olduğum için erken yumurtlama oluyordu kahve ve isteksiz ilişki başkada hiç bir şey Allah a dua et sadece o istemese amudada kalksan vermez bizimki umut sadece başkada hiç bir şey yapmadım allah herkese her 2 meyveyide tattirsin çocuğu olmayanlarinda kucağını tez zamanda doldursun inşallah
Acık sarı canımHamile arkadaslar idrar renginiz nasil?
Canım ben erken adet gördüğüm için adet bitiminden 4 gün sonra doktorum yumurtlama zamanım olabileceğini söyledi. Ovulasyon te sti kullandim öncesinde 3 ay boyunca hamile kalmadım doktorum onların para tuzağı oldugunu boşuna kullanmamami söyledi. Çünkü ben daha önce ikiz bebek kaybettim bu yüzden bir an önce bebeğim olsun istiyordum ovulasyon testini ondan kullandim cinsiyetini belirlemek için değil adetten sonra 4. ve 8. gün arasını iyi degerlendir dedi zaten ölen bebeklerimdede adet bitiminden 4 gün sonra ilişki oldu onlarda erkekti zaten farkındaysanız adet bittikten birkaç gün sonra bel ağrısı oluyor o zaman yumurtlama donemim olduğunu anlıyorum canımCanım yumurtlamaya yakın derken zamanlamayı biraz daha acıklayıcı yazar mısın
Adetin kac gunde bir oluyor kac gun suruyor canımCanım ben erken adet gördüğüm için adet bitiminden 4 gün sonra doktorum yumurtlama zamanım olabileceğini söyledi. Ovulasyon te sti kullandim öncesinde 3 ay boyunca hamile kalmadım doktorum onların para tuzağı oldugunu boşuna kullanmamami söyledi. Çünkü ben daha önce ikiz bebek kaybettim bu yüzden bir an önce bebeğim olsun istiyordum ovulasyon testini ondan kullandim cinsiyetini belirlemek için değil adetten sonra 4. ve 8. gün arasını iyi degerlendir dedi zaten ölen bebeklerimdede adet bitiminden 4 gün sonra ilişki oldu onlarda erkekti zaten farkındaysanız adet bittikten birkaç gün sonra bel ağrısı oluyor o zaman yumurtlama donemim olduğunu anlıyorum canım
Başlarda bulanık sarıydı şuan daha berrakHamile arkadaslar idrar renginiz nasil?
Kaybettiğin bebeklerine test ile mi hamile kaldın canım, eger testle kaldıysan testin ne durumdaydı, birde ikizmiş ya hani yumurta geliştirici ilac falan almış mıydın yoksa dogal mı oldu,, son soru iki gebelikte de tek ilişki mi oldu canımCanım ben erken adet gördüğüm için adet bitiminden 4 gün sonra doktorum yumurtlama zamanım olabileceğini söyledi. Ovulasyon te sti kullandim öncesinde 3 ay boyunca hamile kalmadım doktorum onların para tuzağı oldugunu boşuna kullanmamami söyledi. Çünkü ben daha önce ikiz bebek kaybettim bu yüzden bir an önce bebeğim olsun istiyordum ovulasyon testini ondan kullandim cinsiyetini belirlemek için değil adetten sonra 4. ve 8. gün arasını iyi degerlendir dedi zaten ölen bebeklerimdede adet bitiminden 4 gün sonra ilişki oldu onlarda erkekti zaten farkındaysanız adet bittikten birkaç gün sonra bel ağrısı oluyor o zaman yumurtlama donemim olduğunu anlıyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?