Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canım değişiyor bazen sapsarı bazen açık sarı bazen bulanık ben kestiremedim ne olduğunu ama geneli açık renkte
Sabah ilk idrar acik ve parlak sariysa erkek bebek diyolar o yuzden sordum. Ben hamile oldugum bile tam belli degil. Sabah ilk idrarim acik parlak sari ve kopuklu oluyo bardaga yapinca.
Umut fakirin ekmegi

Sabah ilk idrar acik ve parlak sariysa erkek bebek diyolar o yuzden sordum. Ben hamile oldugum bile tam belli degil. Sabah ilk idrarim acik parlak sari ve kopuklu oluyo bardaga yapinca.
Umut fakirin ekmegi
Yok benim değişiyor bulanık olmayan güzel bir sarı öyle köyü da değil ama sarı yani ben hamileyim kesin valla idrar rengi diğerlerini hatırlamıyorum bunu da bakıyorum her telden çalıyor işte

Inan benim de tesadüf oldu ve benim de dolunaya denk geldi neler denk gelmedi ki bu yaptığım takvimi hamile olduktan sonra öğrendim yani bilerek o aya denk getirmedim erkek ayın da oldu eşim erkek yaşına denk geldi daha neler diyim valla allahım inşallah birinden biri tutar da bu defa oğlanı yakalayalım

Yok değildi normal olana baktım bu dolunay olan öyle her ay denk gelmiyoruz yılın bazı aylarında denk gelirse ne alâ
Anladım canım banada bakarmisin bu deneme yapacağım inş adetim bitince 28 aralık 86 yumurtlamasa muhtemelen perşembe cuma cumartesi olacak gibi

Canım sen bana bilgilerini tekrardan yaz valla kafam karıştı ben sana ne için bakacaktım bu dolunaya birlikte mi hesap yapacaktım bilgilerini yeniden yaz yum günü doğum tarihi hepsini bi yazar mısın
D. T. 04.03.1989 27 günde bir adet yumurtlama takibi hiç yamadım

Allah gönlüne göre verir inşallah

Canım yumurtlamaya yakın derken zamanlamayı biraz daha acıklayıcı yazar mısın

Canım yumurtlamaya yakın derken zamanlamayı biraz daha acıklayıcı yazar mısın
Canım ben erken adet gördüğüm için adet bitiminden 4 gün sonra doktorum yumurtlama zamanım olabileceğini söyledi. Ovulasyon te sti kullandim öncesinde 3 ay boyunca hamile kalmadım doktorum onların para tuzağı oldugunu boşuna kullanmamami söyledi. Çünkü ben daha önce ikiz bebek kaybettim bu yüzden bir an önce bebeğim olsun istiyordum ovulasyon testini ondan kullandim cinsiyetini belirlemek için değil adetten sonra 4. ve 8. gün arasını iyi degerlendir dedi zaten ölen bebeklerimdede adet bitiminden 4 gün sonra ilişki oldu onlarda erkekti zaten farkındaysanız adet bittikten birkaç gün sonra bel ağrısı oluyor o zaman yumurtlama donemim olduğunu anlıyorum canım

Adetin kac gunde bir oluyor kac gun suruyor canım

Kaybettiğin bebeklerine test ile mi hamile kaldın canım, eger testle kaldıysan testin ne durumdaydı, birde ikizmiş ya hani yumurta geliştirici ilac falan almış mıydın yoksa dogal mı oldu,, son soru iki gebelikte de tek ilişki mi oldu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…