- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #65.261
Dewam canm iki gune falan pik olur
Canim az kalmis. Bir kac gune pik yapar.
[/QUOTE inşallah
Akıntının geldiği gün yumurtanın çatlamış olma belirtisi olur. Çatlamadan önce ilişki olduysa kız olma ihtimali var. Ama çatlama zamanında da ilişki oldu diyorsun erkek te olabilirKızlar 28 günde bir döngüm 12. Gün ilişki 14. Gün yumurtlama akıntım geldi ve ilişki oldu erkek bebek istiyorum sizce 12. Günden kalan spermler olmuşmudur ilk o mu döllenmiştir
Bikarbonatli su birazda limon katiyorum ve muz avocada yiyorum ama ben daha deneme asamasindayimVucüdu alkali yapmak için neler yaptınız
O akıntıyı zaten çok hissettim ilişki oldu hemen ama 2 gün önceki ilişkiden şüpeleniyorum orda kalan olduysa çatlat çatlamaz o döllenmiş olur kız olasılığı yüksek o yüzden ama çatladığı günkü tuttuysa erkek olasılığıda yüksek 48 saat yaşıyabiliyomuş hayırlısı herkez kız diyo ama daha çok erken rüyalarıma bile giriyo doktor kız diyo sonra erkek diyo falanAkıntının geldiği gün yumurtanın çatlamış olma belirtisi olur. Çatlamadan önce ilişki olduysa kız olma ihtimali var. Ama çatlama zamanında da ilişki oldu diyorsun erkek te olabilir
3 gün yeterli ondan sonrası sperm kalitesini düşürüyor erkek spermleri hareketlendirmek için eşin bol kafein tüketsin. Allah gönlünden geçeni versinKizlar erkek bebek icin kac gün cinsel perhiz gereklidir? 2-3 gün?
Amin sagol canim3 gün yeterli ondan sonrası sperm kalitesini düşürüyor erkek spermleri hareketlendirmek için eşin bol kafein tüketsin. Allah gönlünden geçeni versin
Tüh ya bundan sonra gebe kalınsa kız senesine denk gelecek.. ilk kızımda da kız senesiydi, ben de temmuzda gebelik planlıyordum ertelesemmi ki..
Ölçü olarak nasıl kullanıyorsun canımBikarbonatli su birazda limon katiyorum ve muz avocada yiyorum ama ben daha deneme asamasindayim
İlk gebeliğin miO akıntıyı zaten çok hissettim ilişki oldu hemen ama 2 gün önceki ilişkiden şüpeleniyorum orda kalan olduysa çatlat çatlamaz o döllenmiş olur kız olasılığı yüksek o yüzden ama çatladığı günkü tuttuysa erkek olasılığıda yüksek 48 saat yaşıyabiliyomuş hayırlısı herkez kız diyo ama daha çok erken rüyalarıma bile giriyo doktor kız diyo sonra erkek diyo falan
Evet ilk gebeliğimİlk gebeliğin mi
Ben yarim litre suya bir cay kasigi kullaniyorum karbonati ama nette 1 litreye 1 cay kasigi diyo istege baglida limonÖlçü olarak nasıl kullanıyorsun canım
Cubuk kraker ve leblebiMide bulantısı için hangi ilacı kulllanıuorusnuz kızlar yada besin olarak
4 gun once olan iliskiden de tutma ihtimali var mi kizlar?Kızlar 28 günde bir döngüm 12. Gün ilişki 14. Gün yumurtlama akıntım geldi ve ilişki oldu erkek bebek istiyorum sizce 12. Günden kalan spermler olmuşmudur ilk o mu döllenmiştir
Onu bilmiyorum ki bende 2 gün öncesinden şüpeleniyorum4 gun once olan iliskiden de tutma ihtimali var mi kizlar?
Hayirlisiyla olsa keske
Nasipte varsa o sene 1 tane erkek cocuk olacaksa o senin olur canım
Mide bulantısı için hangi ilacı kulllanıuorusnuz kızlar yada besin olarak
Kızına hangi yıl hangi ay da hamile kaldın kac yasında hamile kaldın canımDoğru tabii, nasip kısmet.. kızımda hiç dikkat etmemiştim farketmez diye.. takvimler olsun, yıl olsun hep kızı gösteriyordu.. şimdi de oğlan da olsun diye şansı arttırmak için her ayrıntıya dikkat ediyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?