Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kızlar 28 günde bir döngüm 12. Gün ilişki 14. Gün yumurtlama akıntım geldi ve ilişki oldu erkek bebek istiyorum sizce 12. Günden kalan spermler olmuşmudur ilk o mu döllenmiştir

Kızlar 28 günde bir döngüm 12. Gün ilişki 14. Gün yumurtlama akıntım geldi ve ilişki oldu erkek bebek istiyorum sizce 12. Günden kalan spermler olmuşmudur ilk o mu döllenmiştir
Akıntının geldiği gün yumurtanın çatlamış olma belirtisi olur. Çatlamadan önce ilişki olduysa kız olma ihtimali var. Ama çatlama zamanında da ilişki oldu diyorsun erkek te olabilir

Akıntının geldiği gün yumurtanın çatlamış olma belirtisi olur. Çatlamadan önce ilişki olduysa kız olma ihtimali var. Ama çatlama zamanında da ilişki oldu diyorsun erkek te olabilir
O akıntıyı zaten çok hissettim ilişki oldu hemen ama 2 gün önceki ilişkiden şüpeleniyorum orda kalan olduysa çatlat çatlamaz o döllenmiş olur kız olasılığı yüksek o yüzden ama çatladığı günkü tuttuysa erkek olasılığıda yüksek 48 saat yaşıyabiliyomuş hayırlısı herkez kız diyo ama daha çok erken rüyalarıma bile giriyo doktor kız diyo sonra erkek diyo falan

İlk gebeliğin mi

Nasipte varsa o sene 1 tane erkek cocuk olacaksa o senin olur canım

Doğru tabii, nasip kısmet.. kızımda hiç dikkat etmemiştim farketmez diye.. takvimler olsun, yıl olsun hep kızı gösteriyordu.. şimdi de oğlan da olsun diye şansı arttırmak için her ayrıntıya dikkat ediyorum:)

Kızına hangi yıl hangi ay da hamile kaldın kac yasında hamile kaldın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…