Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Iyi aksamlar kizlar. Aksam gidip kan verdim. Simdi aradim sonuc 0. 79 negatif yani.
Anlamadigim benim goguslerim buyudu. 2 gun agrim da vardi. Hic olmaz normalde. Niye boyle oldu ki acaba.
hakkinda hayirlisi neyse o olsun ins bidahiki aya guzel haberler aliriz

Son düzenleme:
Ustume hic vazife diil bacim ama neden emin diilsin ki
Sorun degil canim
Teyzem 88 dogumlusun diyo. Dugununde kucakta bebekmisim ekim de evlenmis.
Annem 14 subat ta dogdun diyo seneden emin degil
Kimlikte 87 eylul yaziyo.
Bi kuzenim var 86 li ondan 6 ay kucukmusum.
Karisik yani

Aynen sabir dua ve tevekkul.
Simdi de hasta olmayi beklicem. Umutlar bi dahaki aya.
Canim kacininci denemen bu yumutlama testi ile bizim isimizde zor valla testi al yumurtlamayi yakala vucudu alkali yap sonra erkek ayini yakala dolunayi tutdurr perhiz yap diyetler uygula okadar susuz kal stres yap valla bazen erkek annelerine madalya veresim geliyo o kadar emek Rabbim hepimizin eminigin karsiligini veririr ins tez zamanda

Testle ikinci denememdi. Gecen ay catlayinca deneme oldu. Tutmadi. Bu ay pik gordugum iki gunu degerlendirdim yine olmadi.
Aslinda bunlar hep bahane Rabbim ol diyecek.
Mesela babannem 7 erkek 1 kiz dogurmus hepsine dikkat mi etti yok. Bence genlerle alakali. Ama yine de biz elimizden geleni yapalim diyoruz. Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin. Bizede o duyguyu nasip etsin ins.

Tüh ya bundan sonra gebe kalınsa kız senesine denk gelecek.. ilk kızımda da kız senesiydi, ben de temmuzda gebelik planlıyordum ertelesemmi ki..
Canim bence boyle seylere fazla takma. Benim kizim 2017 dogumlu inan o sene kizda cok dogdu erkekte. Yani diyecegim 2020 de hic erkek dogmayacak mi. Ama tabii sen kendin bilirsan canim.

Masallah rabbim bagaslasin. Hayirli saglikli bi sekilde dogsun pasan.
aminn canim insallah sagol nazli çıktı benim pasa göstermeyince 20 hafta kiz diye bekliyorduk hep hatta karnimi kizim diye seviyordum artik ayrıntılı ultrosanda ben bile gördüm ama o kadar büyümüş ki aaa erkek dedim doktorumda %100 erkek dedi bi sok olduk yani ters kose yaptı

Masallah
Olsun annesi sonu guzl olmus. Rabbim hayirli dogumlar nasip etsin.
Canim peki sen ozel bisey yaptin mi erkek olmasi icin. Dikkat ettigin seyler oldu mu?

Masallah
Olsun annesi sonu guzl olmus. Rabbim hayirli dogumlar nasip etsin.
Canim peki sen ozel bisey yaptin mi erkek olmasi icin. Dikkat ettigin seyler oldu mu?
Yok canim ilk bebegim daha zaten benim kiz erkek fark etmezdi aksine gonlumden kiz diye geçiriyordu ama nasip pasaymis yani canim özel bir şey denemedim oyle denk geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…