- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #65.221
Ustume hic vazife diil bacim ama neden emin diilsin kiYa 31 yada 32 emin degilim
Tüh ya bundan sonra gebe kalınsa kız senesine denk gelecek.. ilk kızımda da kız senesiydi, ben de temmuzda gebelik planlıyordum ertelesemmi ki..Canım öncede yazdım bu bence bölgeden bölgeye degişiyor bana kalırsa 2019 da dogan bebekler genelde erkek olacak, 2020 kız olacak
ım
sagol cnm hadi hayirlisi insalhIyi masallah iyi olmana sevindim.
Yok canim yarin sabah yapicam
hakkinda hayirlisi neyse o olsun ins bidahiki aya guzel haberler alirizIyi aksamlar kizlar. Aksam gidip kan verdim. Simdi aradim sonuc 0. 79 negatif yani.
Anlamadigim benim goguslerim buyudu. 2 gun agrim da vardi. Hic olmaz normalde. Niye boyle oldu ki acaba.
Sorun degil canimUstume hic vazife diil bacim ama neden emin diilsin ki
Amin canim ins.hakkinda hayirlisi neyse o olsun ins bidahiki aya guzel haberler aliriz
Canim kacininci denemen bu yumutlama testi ile bizim isimizde zor valla testi al yumurtlamayi yakala vucudu alkali yap sonra erkek ayini yakala dolunayi tutdurr perhiz yap diyetler uygula okadar susuz kal stres yap valla bazen erkek annelerine madalya veresim geliyo o kadar emek Rabbim hepimizin eminigin karsiligini veririr ins tez zamandaAynen sabir dua ve tevekkul.
Simdi de hasta olmayi beklicem. Umutlar bi dahaki aya.
Testle ikinci denememdi. Gecen ay catlayinca deneme oldu. Tutmadi. Bu ay pik gordugum iki gunu degerlendirdim yine olmadi.Canim kacininci denemen bu yumutlama testi ile bizim isimizde zor valla testi al yumurtlamayi yakala vucudu alkali yap sonra erkek ayini yakala dolunayi tutdurr perhiz yap diyetler uygula okadar susuz kal stres yap valla bazen erkek annelerine madalya veresim geliyo o kadar emek Rabbim hepimizin eminigin karsiligini veririr ins tez zamanda
Masallah rabbim bagaslasin. Hayirli saglikli bi sekilde dogsun pasan.Arkadaşlar geçtiğimiz pazartesi bebegimin cinsiyetini öğrendim nasipse bir oğlum olucak
Canim bence boyle seylere fazla takma. Benim kizim 2017 dogumlu inan o sene kizda cok dogdu erkekte. Yani diyecegim 2020 de hic erkek dogmayacak mi. Ama tabii sen kendin bilirsan canim.Tüh ya bundan sonra gebe kalınsa kız senesine denk gelecek.. ilk kızımda da kız senesiydi, ben de temmuzda gebelik planlıyordum ertelesemmi ki..
aminn canim insallah sagol nazli çıktı benim pasa göstermeyince 20 hafta kiz diye bekliyorduk hep hatta karnimi kizim diye seviyordum artikMasallah rabbim bagaslasin. Hayirli saglikli bi sekilde dogsun pasan.
Hayirli olsun canim. Sag salim alirsin kucagina insAllah. Neler yaptin yazabilirmisin canimArkadaşlar geçtiğimiz pazartesi bebegimin cinsiyetini öğrendim nasipse bir oğlum olucak
Masallahaminn canim insallah sagol nazli çıktı benim pasa göstermeyince 20 hafta kiz diye bekliyorduk hep hatta karnimi kizim diye seviyordum artikayrıntılı ultrosanda ben bile gördüm ama o kadar büyümüş ki aaa erkek dedim doktorumda %100 erkek dedi bi sok olduk yani ters kose yaptı
amin canim insallahHayirli olsun canim. Sag salim alirsin kucagina insAllah. Neler yaptin yazabilirmisin canim
Yok canim ilk bebegim daha zaten benim kiz erkek fark etmezdi aksine gonlumden kiz diye geçiriyordu ama nasip pasaymisMasallah
Olsun annesi sonu guzl olmus. Rabbim hayirli dogumlar nasip etsin.
Canim peki sen ozel bisey yaptin mi erkek olmasi icin. Dikkat ettigin seyler oldu mu?
MasallahYok canim ilk bebegim daha zaten benim kiz erkek fark etmezdi aksine gonlumden kiz diye geçiriyordu ama nasip pasaymisyani canim özel bir şey denemedim oyle denk geldi
Her şeyde bi hayır vardır belki böylesi senin için daha iyi.. birde bakmışsın paşan karnına konuvermiş hayırlı zamanda hayırlı bir erkek evladın olsun inşallah.Aksam kan verip sabah adet olmak
Amin canim ins. Allah razi olsun.Her şeyde bi hayır vardır belki böylesi senin için daha iyi.. birde bakmışsın paşan karnına konuvermiş hayırlı zamanda hayırlı bir erkek evladın olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?