Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
35 yaşındayım tam tarifledin , ağıstosta kalmayı planlıyodum bu yıl

Aksam kan verip sabah adet olmak
boyledi benimde bssima az gelmedi hatta agrilar cekip belirti sanarak gidip test aliyodum tam testi yapacakken adet oluyodum ya sonra icine o burukluk dusuyorya elin ayagin buz kesiliyor ins en kisa zamanda nasip olur diledigimizi gormek

Şimdi geçen sefer eylülde(9) son adetti yumurtlama ekimdeydi (10) .. yani tek aylara denk gelen yumurtlamada mı gebe kalayım

boyledi benimde bssima az gelmedi hatta agrilar cekip belirti sanarak gidip test aliyodum tam testi yapacakken adet oluyodum ya sonra icine o burukluk dusuyorya elin ayagin buz kesiliyor ins en kisa zamanda nasip olur diledigimizi gormek
Canim ben sevindim ne yalan soylim olsa bile gec dollenme olacaktiboda kiz olma ihtimalini yukseltecekti.
Benim uzuldugum bosa gidip kan verdim. Igneden nefret ederim.
Ama seni cok iyi anliyorum senin icin cinsiyet farketmedigi icin yeter ki olsun modundasin. O yuzden sen daha cok etkilenirsin. Rabbim en kisa surede kucagini doldursun ins.

Tamam bu yıl dedigim ayları dene canım, takvime inanıyorsan adetin olur olmaz otomatige bak onu da denkgetir
Temmuz ağustos çin takviminde erkek gösteriyor, ovulasyon testleri de aldım, her gün 2 maden suyu içmeye başladım (diyetimde yapabildiğim tek fark bu) , inşallah olur da ben de burada her ayrıntıyı yazarım..

aynen cnm 3 tane sagliksizdan sonra artik cinsiyet farketmez yeterki saglikli olsun diyorum bakalim ins gonlumuzden gecen nasip olur

O zaman bizim daha once martta dogum yapanlara mi bakmamiz gerek canim
Canım ben tüm aylara baktım, hatta şöyle yapardım kendimce mesela mart ayına 2014 ten itibaren bakardım bi sene kız cok cıkardı bi sene erkek cok cıkardı bazı aylarda kendimce tahmin ederdim demekki bu sene kız olacak yada erkek olacak bu ayda doganlar diye. Bu durumu küçümsemeyin bunun hesabını yapan doktorlar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…