- 25 Ocak 2019
- 1.402
- 2.261
- 63
- 36
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #65.301
Arkdsimda kasimda hamile oldu onunda erkekBak bu bizim Kasım anneleri herkes cinsiyeti ögrendi erkek cogunlukta mesela
Haha aynenKafam cok karisacak gibi oldu kactim ben o gruplardan
35 yaşındayım tam tarifledin , ağıstosta kalmayı planlıyodum bu yılBu sefer tekli yılda (2019,2021,2023 gibi),, adetin çiftli ayda (haziran, agustos, Ekim gibi) hamile kal tersini uygula, yaş olarak çiftli rakammıs yaşın tekli yas da kal 31, 33,35 gibi.. Suan kac yasındasın bilmiyorum tabi ama ben bu şekilde yaptım
boyledi benimde bssima az gelmedi hatta agrilar cekip belirti sanarak gidip test aliyodum tam testi yapacakken adet oluyodum ya sonra icine o burukluk dusuyorya elin ayagin buz kesiliyor ins en kisa zamanda nasip olur diledigimizi gormekAksam kan verip sabah adet olmak
Bunlar hamile kaldıkları ay degil dogum yapacakları ay canım. Bu attıklarım kasımda doguracakArkdsimda kasimda hamile oldu onunda erkek
Tamam bu yıl dedigim ayları dene canım, takvime inanıyorsan adetin olur olmaz otomatige bak onu da denkgetir35 yaşındayım tam tarifledin , ağıstosta kalmayı planlıyodum bu yıl
Şimdi geçen sefer eylülde(9) son adetti yumurtlama ekimdeydi (10) .. yani tek aylara denk gelen yumurtlamada mı gebe kalayımBu sefer tekli yılda (2019,2021,2023 gibi),, adetin çiftli ayda (haziran, agustos, Ekim gibi) hamile kal tersini uygula, yaş olarak çiftli rakammıs yaşın tekli yas da kal 31, 33,35 gibi.. Suan kac yasındasın bilmiyorum tabi ama ben bu şekilde yaptım
Bunlar hamile kaldıkları ay degil dogum yapacakları ay canım. Bu attıklarım kasımda doguracak
Alkali diyete basla hemen, eşine de takviye kullandır, su ve fitili de unutma kendin için,, catlamaya 3,4 saat kala yada catlamadan 3,4 saat sonra dene35 yaşındayım tam tarifledin , ağıstosta kalmayı planlıyodum bu yıl
Canim ben sevindim ne yalan soylim olsa bile gec dollenme olacaktiboda kiz olma ihtimalini yukseltecekti.boyledi benimde bssima az gelmedi hatta agrilar cekip belirti sanarak gidip test aliyodum tam testi yapacakken adet oluyodum ya sonra icine o burukluk dusuyorya elin ayagin buz kesiliyor ins en kisa zamanda nasip olur diledigimizi gormek
9 Eylül son adet tarihin miydi canım yumurtlama ekimde nasıl oldu adetin 9 unda olduysaŞimdi geçen sefer eylülde(9) son adetti yumurtlama ekimdeydi (10) .. yani tek aylara denk gelen yumurtlamada mı gebe kalayım
O zaman bizim daha once martta dogum yapanlara mi bakmamiz gerek canimBunlar hamile kaldıkları ay degil dogum yapacakları ay canım. Bu attıklarım kasımda doguracak
Temmuz ağustos çin takviminde erkek gösteriyor, ovulasyon testleri de aldım, her gün 2 maden suyu içmeye başladım (diyetimde yapabildiğim tek fark bu) , inşallah olur da ben de burada her ayrıntıyı yazarım..Tamam bu yıl dedigim ayları dene canım, takvime inanıyorsan adetin olur olmaz otomatige bak onu da denkgetir
25 eylülde son adet.. 9 derken ayı kastetmiştim çok pardon9 Eylül son adet tarihin miydi canım yumurtlama ekimde nasıl oldu adetin 9 unda olduysa
aynen cnm 3 tane sagliksizdan sonra artik cinsiyet farketmez yeterki saglikli olsun diyorum bakalim ins gonlumuzden gecen nasip olurCanim ben sevindim ne yalan soylim olsa bile gec dollenme olacaktiboda kiz olma ihtimalini yukseltecekti.
Benim uzuldugum bosa gidip kan verdim. Igneden nefret ederim.
Ama seni cok iyi anliyorum senin icin cinsiyet farketmedigi icin yeter ki olsun modundasin. O yuzden sen daha cok etkilenirsin. Rabbim en kisa surede kucagini doldursun ins.
Canım ben tüm aylara baktım, hatta şöyle yapardım kendimce mesela mart ayına 2014 ten itibaren bakardım bi sene kız cok cıkardı bi sene erkek cok cıkardı bazı aylarda kendimce tahmin ederdim demekki bu sene kız olacak yada erkek olacak bu ayda doganlar diye. Bu durumu küçümsemeyin bunun hesabını yapan doktorlar varO zaman bizim daha once martta dogum yapanlara mi bakmamiz gerek canim
Tersini yap adetin ciftli aya yumurtlaman tekli aya denkgelsin. Mesela agustosta adet ol ama ekime denkgelsin yumurtlama25 eylülde son adet.. 9 derken ayı kastetmiştim çok pardon
Canim fitil hangisini kullandin bide ne zaman baslamistin.Alkali diyete basla hemen, eşine de takviye kullandır, su ve fitili de unutma kendin için,, catlamaya 3,4 saat kala yada catlamadan 3,4 saat sonra dene
Anket falan bulamadim mart analarinda sen naptin canm bi sonuca vardin miO zaman bizim daha once martta dogum yapanlara mi bakmamiz gerek canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?