Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Bak temmuzda benim hepsi denk geliyo. Yani galiba sanirsam.
2019
Haziran adet
Temmuz yumurtlama
Yaş biraz sıkınti ama galiba o da denk geliyodur ins.

Hadi bakalim guzel haberlerini beklicem.
12 haziran yumurta cat oldu sanirim bugun 17 bakalim bu ay enfeksiyon vardi antibiyotik kullandim siki takip yapmadim yani sadece 1 gunluk olan agriyla testi koyu gordum devam ettim adetin 8. gunu basladm 12. gunu enfksn olduktan sonra birakmistim yani bu ay oyle kulak ardi ettim pek ustunde durmadim iki gundur sol kasikta bacagima dogru inen sanci ve kasilmalar var ama ne yalan soylim bu aydanda hic umudum yok

Testin iki gun koyu arada acilip tekrar koyu olmus sanki ya cift yumurtlama olma ihtimali var midir
bilmiyorum cnm olabilirde olmayabilirde bu ay gelisi guzel denemeler oldu yani oyle sık sık denemler olmadi zaten enfksn ve yanma yuzunden ruhumdan acizdim

Stressiz gecmistir o zmn ınsallh umudun yokken gercegin olur hamileyim dersin bize

Hic belli olmaz canim. Umudumuz herzaman olmali ki istedigimiz olsun ins. Ben inaniyorum sana olucak bu ay olmazsa diger ay. Sonucta daha once de olmus. Kotu dusunme nolur.

Stressiz gecmistir o zmn ınsallh umudun yokken gercegin olur hamileyim dersin bize
Aynen stres yoktu hic cnm sadece sirf bu ayda yumurtlama ne zamn olck diye meragimdan yaptim bu ayda gecen ayki gibi 21. gun oldu gecen aya ayni sekilde 20 21 arasi yumurtlama olmustu adetlerim de 35 36 gun arasi oluyr yani 20 25 haziran arasi adet olmam gerekiyo en gec 26 hazirana kadar bekliycm ins gcerde diledigimiz gercek olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…