- 6 Mart 2019
- 2.909
- 5.140
- 88
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #65.321
Amin canim ins. Bu arada yumurtlama 9 ve 10. da olmus gibiaynen cnm 3 tane sagliksizdan sonra artik cinsiyet farketmez yeterki saglikli olsun diyorum bakalim ins gonlumuzden gecen nasip olur
Yok kiz yoktu iste bende bulamadimAnket falan bulamadim mart analarinda sen naptin canm bi sonuca vardin mi
yani bnm adetimin 20. 21. gun arasina denk gelmis oluyorAmin canim ins. Bu arada yumurtlama 9 ve 10. da olmus gibi
Onlar i beklemicez galiba onlar ogrenene kadar... temmuz da grupta patlama yasanacak ins2019 Aralık annelerinde erkekte yükseliş olmuş, 2020 ocak anneleri 10-11. Haftada bakalım ne çıkacak sonuçlar
Dogrudur pik 2 gun surmus. Ins iyi degerlendirmissindir.yani bnm adetimin 20. 21. gun arasina denk gelmis oluyor
Her ay da anket var sanki kasitli martta yokYok kiz yoktu iste bende bulamadim
He kiz ayni seyi bende dusundum.Her ay da anket var sanki kasitli martta yok
orasi belli degil cnm bakalim ins supriz olur eger olursa odaDogrudur pik 2 gun surmus. Ins iyi degerlendirmissindir.
Hadi bakalim guzel haberlerini beklicem.orasi belli degil cnm bakalim ins supriz olur eger olursa oda
Testin iki gun koyu arada acilip tekrar koyu olmus sanki ya cift yumurtlama olma ihtimali var midirorasi belli degil cnm bakalim ins supriz olur eger olursa oda
Inşallah ınşallahOnlar i beklemicez galiba onlar ogrenene kadar... temmuz da grupta patlama yasanacak ins
Bak temmuzda benim hepsi denk geliyo. Yani galiba sanirsam.Bu sefer tekli yılda (2019,2021,2023 gibi),, adetin çiftli ayda (haziran, agustos, Ekim gibi) hamile kal tersini uygula, yaş olarak çiftli rakammıs yaşın tekli yas da kal 31, 33,35 gibi.. Suan kac yasındasın bilmiyorum tabi ama ben bu şekilde yaptım
12 haziran yumurta cat oldu sanirim bugun 17 bakalim bu ay enfeksiyon vardi antibiyotik kullandim siki takip yapmadim yani sadece 1 gunluk olan agriyla testi koyu gordum devam ettim adetin 8. gunu basladm 12. gunu enfksn olduktan sonra birakmistim yani bu ay oyle kulak ardi ettim pek ustunde durmadim iki gundur sol kasikta bacagima dogru inen sanci ve kasilmalar var ama ne yalan soylim bu aydanda hic umudum yokHadi bakalim guzel haberlerini beklicem.
bilmiyorum cnm olabilirde olmayabilirde bu ay gelisi guzel denemeler oldu yani oyle sık sık denemler olmadi zaten enfksn ve yanma yuzunden ruhumdan acizdimTestin iki gun koyu arada acilip tekrar koyu olmus sanki ya cift yumurtlama olma ihtimali var midir
Stressiz gecmistir o zmn ınsallh umudun yokken gercegin olur hamileyim dersin bize12 haziran yumurta cat oldu sanirim bugun 17 bakalim bu ay enfeksiyon vardi antibiyotik kullandim siki takip yapmadim yani sadece 1 gunluk olan agriyla testi koyu gordum devam ettim adetin 8. gunu basladm 12. gunu enfksn olduktan sonra birakmistim yani bu ay oyle kulak ardi ettim pek ustunde durmadim iki gundur sol kasikta bacagima dogru inen sanci ve kasilmalar var ama ne yalan soylim bu aydanda hic umudum yok
Hic belli olmaz canim. Umudumuz herzaman olmali ki istedigimiz olsun ins. Ben inaniyorum sana olucak bu ay olmazsa diger ay. Sonucta daha once de olmus. Kotu dusunme nolur.12 haziran yumurta cat oldu sanirim bugun 17 bakalim bu ay enfeksiyon vardi antibiyotik kullandim siki takip yapmadim yani sadece 1 gunluk olan agriyla testi koyu gordum devam ettim adetin 8. gunu basladm 12. gunu enfksn olduktan sonra birakmistim yani bu ay oyle kulak ardi ettim pek ustunde durmadim iki gundur sol kasikta bacagima dogru inen sanci ve kasilmalar var ama ne yalan soylim bu aydanda hic umudum yok
Aynen stres yoktu hic cnm sadece sirf bu ayda yumurtlama ne zamn olck diye meragimdan yaptim bu ayda gecen ayki gibi 21. gun oldu gecen aya ayni sekilde 20 21 arasi yumurtlama olmustu adetlerim de 35 36 gun arasi oluyr yani 20 25 haziran arasi adet olmam gerekiyo en gec 26 hazirana kadar bekliycm ins gcerde diledigimiz gercek olurStressiz gecmistir o zmn ınsallh umudun yokken gercegin olur hamileyim dersin bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?