- 17 Mayıs 2017
- 4.309
- 6.500
- 108
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #65.341
kotu dusunce yok cnm ama bi burukluk var bu yuzden umut yok gibime geliyo sankinolsada hemen yine dusecek gibime geliyor allah korusun allah hakkimizda hayirli olani nasip etsin insHic belli olmaz canim. Umudumuz herzaman olmali ki istedigimiz olsun ins. Ben inaniyorum sana olucak bu ay olmazsa diger ay. Sonucta daha once de olmus. Kotu dusunme nolur.
Canım yazdım sandım. Biokadın kullandım 14 tane vardı içindeK Khvekokusu20 canim kullandigin fitili sormustum. Gozunden mi kacti acaba?
Amin canim. Guzel dusun guzel olsun ins.kotu dusunce yok cnm ama bi burukluk var bu yuzden umut yok gibime geliyo sankinolsada hemen yine dusecek gibime geliyor allah korusun allah hakkimizda hayirli olani nasip etsin ins
Kac yasındasın suanBak temmuzda benim hepsi denk geliyo. Yani galiba sanirsam.
2019
Haziran adet
Temmuz yumurtlama
Yaş biraz sıkınti ama galiba o da denk geliyodur ins.
Inşallah canm icini ferah tut senAynen stres yoktu hic cnm sadece sirf bu ayda yumurtlama ne zamn olck diye meragimdan yaptim bu ayda gecen ayki gibi 21. gun oldu gecen aya ayni sekilde 20 21 arasi yumurtlama olmustu adetlerim de 35 36 gun arasi oluyr yani 20 25 haziran arasi adet olmam gerekiyo en gec 26 hazirana kadar bekliycm ins gcerde diledigimiz gercek olur
Canim ne zaman baslamam lazim bugun adet oldum.Canım yazdım sandım. Biokadın kullandım 14 tane vardı içinde
Kuzum emin degilim ki ya 31 ya 32Kac yasındasın suan ☺
Adetin bitince basla canım, 7 Tane kullanmaya calıs en azından,, ben kanama bitip lekelenme seklinde olmaya basladıgında kullanıyordum gece koy iyice içeri ittir ama dısarda kalmasın, ped koyarsın bide. Asidikseniz yara mantar enfeksiyon varsa cok yanma yapar. Bunlar gectikce yanmada geciyor hissetmiyorsun bile fitilin varlığınıCanim ne zaman baslamam lazim bugun adet oldum.
O kadar önemli degil canım ozaman digerleri denkgeliyrsaKuzum emin degilim ki ya 31 ya 32
Anladim canim cok cok cooook sagol. Allah razi olsun senden ins.Adetin bitince basla canım, 7 Tane kullanmaya calıs en azından,, ben kanama bitip lekelenme seklinde olmaya basladıgında kullanıyordum gece koy iyice içeri ittir ama dısarda kalmasın, ped koyarsın bide. Asidikseniz yara mantar enfeksiyon varsa cok yanma yapar. Bunlar gectikce yanmada geciyor hissetmiyorsun bile fitilin varlığını
Cümlemizden canımAnladim canim cok cok cooook sagol. Allah razi olsun senden ins.
Canım net degil ya ilk cocuk sezeryan mıydıBen de çok meraktayım erkek mi kız mı... Plansız gebelik olduğu için erkek olsun diye bir şey yapamadık artık nasip.
Geçen cuma 7+5 tik bu da ultrason
insalh cnmInşallah canm icini ferah tut sen
bende genelde adet oncesi cok olur gblk belirtsi saniym ama sonra adet oluyrmKizlar ben adet oldugum zaman cok akintim oluyo. Aferdersiniz idrarimi yaptiktan sonra temizlenirken bakiyorum asagi dogru uzayan akinti var. Sizde de oluyo mu? Biraz acik yazdim kusura bakmayin.
Canim o zaman da oluyo bende yumurtlama zamanida cok oluyo. Ama merak ettigim adet oldugunuzda da uzayan akintiniz oluyomu . Yoksa tek benim mi oyle acaba.bende genelde adet oncesi cok olur gblk belirtsi saniym ama sonra adet oluyrm
yok cnm ya o olmuyo bendeCanim o zaman da oluyo bende yumurtlama zamanida cok oluyo. Ama merak ettigim adet oldugunuzda da uzayan akintiniz oluyomu . Yoksa tek benim mi oyle acaba.
Anladim canim sagol cevap verdigin icin.yok cnm ya o olmuyo bende
Canım bende de olurdu normal mi bilmiyorum bende pko oldugu icin düzensiz degişikti bende cogu seyAnladim canim sagol cevap verdigin icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?