Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Hic belli olmaz canim. Umudumuz herzaman olmali ki istedigimiz olsun ins. Ben inaniyorum sana olucak bu ay olmazsa diger ay. Sonucta daha once de olmus. Kotu dusunme nolur.
kotu dusunce yok cnm ama bi burukluk var bu yuzden umut yok gibime geliyo sankinolsada hemen yine dusecek gibime geliyor allah korusun allah hakkimizda hayirli olani nasip etsin ins

Inşallah canm icini ferah tut sen

Canim ne zaman baslamam lazim bugun adet oldum.
Adetin bitince basla canım, 7 Tane kullanmaya calıs en azından,, ben kanama bitip lekelenme seklinde olmaya basladıgında kullanıyordum gece koy iyice içeri ittir ama dısarda kalmasın, ped koyarsın bide. Asidikseniz yara mantar enfeksiyon varsa cok yanma yapar. Bunlar gectikce yanmada geciyor hissetmiyorsun bile fitilin varlığını

Anladim canim cok cok cooook sagol. Allah razi olsun senden ins.

Kizlar ben adet oldugum zaman cok akintim oluyo. Aferdersiniz idrarimi yaptiktan sonra temizlenirken bakiyorum asagi dogru uzayan akinti var. Sizde de oluyo mu? Biraz acik yazdim kusura bakmayin.

Kizlar ovulasyon testi yaptim bugün adetin 3. günü. Yardim edermisiniz?

Eklentiler

• 1769E973-323B-4CF6-BD70-E0B584B5B3DE.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 44
  • 439EF368-028F-48FC-A20D-7FBBA7E908AF.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 47
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…