Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Adetlerim 26-29 gün arasında değişiyor. 30 tane laboquick ovulasyon test aldım, temmuzda yumurtlamama bakıp ağustosta gebe kalacaktım ama temmuzu da boş geçmeyeyim dedim (belki ilk seferde tutmaz diye, 35 yaşındayım)
Soracağım şu;
1)en iyi yumurtlama testi markası beni yanıltmayacak..?
2) benim gibi adet süresi olanlar (ortalama 27 gün) kaç gün çift çizgi görüyor ovulasyon testinde? İlk çift çizgiyi gördüğümde ne kadar süre beklemeliyim

kız çocuğunda burun üstü mor çizgi ya da popoda mor leke olup ta, sonradan doğan kardeşi erkek olan var mı? Bu inanış tutuyormmu?

Ben her zaman kız ya da erkek çocuğu takdiri ilahi olarak görürüm de hani insanoğlu ne yapar da değiştirir ya da değiştirebilmiş mi onu merak ettim.

Yok burda amaç şansı arttırmak, kimse garantilemiyor.. Her yolu deneyip de kızı olan da var. Allahın takdiri ama dileğin olması için insan da çabalamalı uygun koşulları oluşturmalı..

Gece eşitken değil de şimdi mi pik yapıyor demek bu? Yoksa sabah idrarı olduğu için mi?
Canim arkadasin aksam 8 gibi pik ti. Sonra gece 12 de esit kolyuluk olmustu. Acilmisti biraz yani. Simdikini bende anlamadim. Ins sabah idrari oldugu icindir. Gerci biz ne yaparsak yapalim taktir Allah tan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…