- 6 Mart 2019
- 2.909
- 5.140
- 88
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #65.481
Canim senin pik kac gun suruyoAl canm instegramda bir gebenin günlüğü sayfasi var 30 lu test 2 gebelik 60 tl ye takip de yapiyor belki biliyorsundur da ben yinede yazayim dedim
Kaset tipde 1 gun sürmüştü innivota ile denedigimde 2 gun nerdeyse benimde pik oluyoCanim senin pik kac gun suruyo
İnşallah yazarlar
Sen hangi testi kullanıyorsun canımCanim senin pik kac gun suruyo
Canim aydan aya degisebilir. Burda 1 bucuk gun surup deneme yaptigi zaman iki gun suren arkadas var.Kaset tipde 1 gun sürmüştü innivota ile denedigimde 2 gun nerdeyse benimde pik oluyo
Kaç aydır takiptesin canm deneme oluyormu yoksa sadece yum takibimiKaset tipde 1 gun sürmüştü innivota ile denedigimde 2 gun nerdeyse benimde pik oluyo
Laboquik kullaniyorum. Benim tek hatam ben cok test yapiyorum. Bu ay kendime soz verdim ins gunde bi tane yapicam koyulasinca fazla yapicam. Yani insSen hangi testi kullanıyorsun canım
Takip yapip deneme yaptim silinince ama olmadi fotolarin ust kisminda saatleri var bakarsaniz bence 2 gun sürüyorduKaç aydır takiptesin canm deneme oluyormu yoksa sadece yum takibimi
Canim bak ikili yaptiklarin ayni sonucu vermis.Takip yapip deneme yaptim silinince ama olmadi fotolarin ust kisminda saatleri var bakarsaniz bence 2 gun sürüyordu
Ben kasetten sogudum ya c bile silik oluyor net kirmizi cikmiyorCanim bak ikili yaptiklarin ayni sonucu vermis.
Canim dikkat ettiysen pik oldugu zaman c silik cikiyor. Daha iyi anlayalim diye heraldeBen kasetten sogudum ya c bile silik oluyor net kirmizi cikmiyor
Ona dikkat etmemiştimCanim dikkat ettiysen pik oldugu zaman c silik cikiyor. Daha iyi anlayalim diye heralde
Ilk yaptigin da 12 den once saat kacta yapmistin en sonOna dikkat etmemiştimya benim gece 12 den ertesi gece 12 ye kadar pik sabah 6 da yaptığımda catlamisti o zmn 1 gun dimi ya 2 degil
Oglen 1 de yapiyordum koyulasma olunca 5 gibi bide 12 gibi yapmistimIlk yaptigin da 12 den once saat kacta yapmistin en son
Temmuzu kacirmamam lazim ınsallh denk gelirBir bucuk gun gibi
Benim iki gun suruyo. Ben ikinci gun deneme yapicam insTemmuzu kacirmamam lazim ınsallh denk gelir
Bende aynısını kullanıyorum. Ben günde bi tane yaptım biliyorsun koyulaşınca günde iki yaptımLaboquik kullaniyorum. Benim tek hatam ben cok test yapiyorum. Bu ay kendime soz verdim ins gunde bi tane yapicam koyulasinca fazla yapicam. Yani ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?