Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Ayy bilmiyorum valla kafayı yicem
Kuzum stres yapma. Biz ne yaparsak yapalim Rabbim ol dicek. Ins zamanlaman dogru olmustur. Sen bol bol dua ediceksin. Bak burda benim bildigim burda iki arkadas pik i 2 gun surmus ikigunu de degerlendirmisler. Masallah ikisininde erkek. Ins sende ogluna hamile kalirsin.

İnşalalh hepimiz birbirimize dua edelim. Hangi arkadaşlar benimle aynı durumu yaşayanlar. Eşimin işi biterse akşama doğru erken türbe gitmeyi düşünüyorum dua etmeye tabikide sizede dua edecem.

Kızlar bu iş çok karışık ben adetten sonra 1-2 gün içinde hamile kaldığımı biliyorum ama pik vs haberim yok zaten bilerek isteyerek hamile kalmadım sonucu öğrenirsem size yazarım zamanın da doğum olursa Ocak annesi olacağım. Arkadaş var 2 tane Kasım da doğacak bebekleri erkek.. 2 tane de Nisanda doğum yapan oldu onlarda erkek. Bu sene kız bebek hiç duymadım çevrede ama tabi ki nasip

Adet bitimi genelde erkek olur derler dini kitaplarda da yaziyor insallh seninde erkektir ne zmn ogreneceksin cinsiyeti

İnşalalh hepimiz birbirimize dua edelim. Hangi arkadaşlar benimle aynı durumu yaşayanlar. Eşimin işi biterse akşama doğru erken türbe gitmeyi düşünüyorum dua etmeye tabikide sizede dua edecem.
Canim benim pik te 2 gun suruyo 3. Gun catliyo. Ilk ay siliklesince deneme oldu tutmadi. Bu ay pik gordugum iki gunu degerlendirdim. Belirtiler oldu ama dun yine hasta oldum. Nasip isi yani. Rabbim gonlune gore versin.

Canim ben arkadaslar kadar tecrubeli degilim fakat okudugum kadariyla sabah idrari cok yaniltici oluyor. Bence gece catlamisti seninki ben dun aksam cok su ictim Bu nedenle gece yapmadim test. Bugun oglan yapicam. InsAllah Allah bu cabamizin karsiligi taksit etmistir

Canim benim pik te 2 gun suruyo 3. Gun catliyo. Ilk ay siliklesince deneme oldu tutmadi. Bu ay pik gordugum iki gunu degerlendirdim. Belirtiler oldu ama dun yine hasta oldum. Nasip isi yani. Rabbim gonlune gore versin.
Anladım canım. Amin inşallah allah hepimizin gönlüne göre versin

A Arnas00 bak canim diger arkadas. Gorurlerse yazarlar zaten.

A Arnas00

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…