- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #65.461
Yok ama sabaha karşı 4.30 da yaptığım testen 4 saat sonra olunca ilk idrar ikinci idrar farketmez diye düşündümCanim sabah yaptığın 2. Idrarla miydi
Kuzum stres yapma. Biz ne yaparsak yapalim Rabbim ol dicek. Ins zamanlaman dogru olmustur. Sen bol bol dua ediceksin. Bak burda benim bildigim burda iki arkadas pik i 2 gun surmus ikigunu de degerlendirmisler. Masallah ikisininde erkek. Ins sende ogluna hamile kalirsin.Ayy bilmiyorum valla kafayı yicem
Hiç sıvı alımıda olmadıCanim sabah yaptığın 2. Idrarla miydi
İnşalalh hepimiz birbirimize dua edelim. Hangi arkadaşlar benimle aynı durumu yaşayanlar. Eşimin işi biterse akşama doğru erken türbe gitmeyi düşünüyorum dua etmeye tabikide sizede dua edecem.Kuzum stres yapma. Biz ne yaparsak yapalim Rabbim ol dicek. Ins zamanlaman dogru olmustur. Sen bol bol dua ediceksin. Bak burda benim bildigim burda iki arkadas pik i 2 gun surmus ikigunu de degerlendirmisler. Masallah ikisininde erkek. Ins sende ogluna hamile kalirsin.
Kaset tipde cok dalgalanma yasaniyor bide gunde 1 kere yapmiyorsan cik işin icinden cikabilirsenHiç sıvı alımıda olmadı
Biri Z Zemzem Safa digerinin ismini tam hatirlayamadim yanlis yazmiyayimİnşalalh hepimiz birbirimize dua edelim. Hangi arkadaşlar benimle aynı durumu yaşayanlar. Eşimin işi biterse akşama doğru erken türbe gitmeyi düşünüyorum dua etmeye tabikide sizede dua edecem.
Adet bitimi genelde erkek olur derler dini kitaplarda da yaziyor insallh seninde erkektir ne zmn ogreneceksin cinsiyetiKızlar bu iş çok karışık ben adetten sonra 1-2 gün içinde hamile kaldığımı biliyorum ama pik vs haberim yok zaten bilerek isteyerek hamile kalmadım sonucu öğrenirsem size yazarım zamanın da doğum olursa Ocak annesi olacağım. Arkadaş var 2 tane Kasım da doğacak bebekleri erkek.. 2 tane de Nisanda doğum yapan oldu onlarda erkek. Bu sene kız bebek hiç duymadım çevrede ama tabi ki nasip
Canim benim pik te 2 gun suruyo 3. Gun catliyo. Ilk ay siliklesince deneme oldu tutmadi. Bu ay pik gordugum iki gunu degerlendirdim. Belirtiler oldu ama dun yine hasta oldum. Nasip isi yani. Rabbim gonlune gore versin.İnşalalh hepimiz birbirimize dua edelim. Hangi arkadaşlar benimle aynı durumu yaşayanlar. Eşimin işi biterse akşama doğru erken türbe gitmeyi düşünüyorum dua etmeye tabikide sizede dua edecem.
Benim şu an 8+2 oldu baya küçük en erken 2li testte fln öğrenirim diye hesaplıyorum 1 aya yakın var onaAdet bitimi genelde erkek olur derler dini kitaplarda da yaziyor insallh seninde erkektir ne zmn ogreneceksin cinsiyeti
Temmuz ortalarina kadar ogren baride bizde denerken adet bitiminide degerlendirelimBenim şu an 8+2 oldu baya küçük en erken 2li testte fln öğrenirim diye hesaplıyorum 1 aya yakın var ona
Ben dolunay a da baktım ilişki olduğunda dolunay yokmuş bizim.
Hiç yazdığını görmedimBiri Z Zemzem Safa digerinin ismini tam hatirlayamadim yanlis yazmiyayim
Canim ben arkadaslar kadar tecrubeli degilim fakat okudugum kadariyla sabah idrari cok yaniltici oluyor. Bence gece catlamisti seninkiİnşalalh hepimiz birbirimize dua edelim. Hangi arkadaşlar benimle aynı durumu yaşayanlar. Eşimin işi biterse akşama doğru erken türbe gitmeyi düşünüyorum dua etmeye tabikide sizede dua edecem.
Canim onun eski yazilarina bakHiç yazdığını görmedim
Anladım canım. Amin inşallah allah hepimizin gönlüne göre versinCanim benim pik te 2 gun suruyo 3. Gun catliyo. Ilk ay siliklesince deneme oldu tutmadi. Bu ay pik gordugum iki gunu degerlendirdim. Belirtiler oldu ama dun yine hasta oldum. Nasip isi yani. Rabbim gonlune gore versin.
Kaset tipde cok dalgalanma yasaniyor bide gunde 1 kere yapmiyorsan cik işin icinden cikabilirsen
[/ bakalım ne olacak benim yaptığım testleri gördünmü
A Arnas00Amin inşaallah burdaki herkese dua ediyorum canım inşaallah Rabbim hepinizin gonlune gore verir
Diyet uygulamadim
Ovulasyon testi yaptim pik oldugu iki gun
Deneme oldu ondan oncede korunmali olmustu uc gun ust uste iliski oldu yani
Soldan yumurtayla hamile kaldim
Sag sol diye bisey yokmus onu anladim
Ruyada genelde kiz cocuk ve kiz bebek goruyordum
Kaset tip testlerde bu sorun oluyor innovita daha iyi sonuc veriyor
Al canm instegramda bir gebenin günlüğü sayfasi var 30 lu test 2 gebelik 60 tl ye takip de yapiyor belki biliyorsundur da ben yinede yazayim dediminnovita da alaym o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?