- 25 Ocak 2019
- 1.402
- 2.261
- 63
- 36
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #65.581
Canım neden iyice silinmesini bekledin yapsaydın deneme gece
Benim miKonu açılalı yıllar olmuş, acaba oğlunuz oldu mu?
Canım en son yaptıgın hangisi anlamadımKizlar misafirlikten geldim Bu nedenle sivi alimina dikkat edemedim. Ama sanki renki bu sefer daha acik. Iki saat sonra tekrar mi yapsam
Sezeryandan sonra net olmuyor görüntü canım özel devlet farketmezEvet sezeryan ama zaten 7 aylıktım sezaryen olduğunda karnım hiç yoktu doğru düzgün devlet hastanesi belki ondan mı net değil
Bu canimCanım en son yaptıgın hangisi anlamadım
Canım sen kacta yaptın denemeyi gece testi atıp kayboldun gece tam zamanıydı dene demiştim sana inşallah gec kalmamıssındırEVet özellikle dikkat ettim son iki saat hiçbirşey almadan
Sıvıya dikkat etmedim diyorsun canım böyle olması normal hic sıvı almadan yap bakalım 3 saat sonra, sen gece yaptın mı sana bi gece yap bide sabah yap demiştimBu canim
Canim ben normalde cok su icen biriyim. Bu nedenle gece yapamadim. Bugun adetimin son günü Bu kadar erken yumurtlama olacagini tahmin etmemistim dogrusu. Tamam canim aksam saat 18 gibi hic sivi almadan yaparimSıvıya dikkat etmedim diyorsun canım böyle olması normal hic sıvı almadan yap bakalım 3 saat sonra, sen gece yaptın mı sana bi gece yap bide sabah yap demiştim
Canım susuz kalacaksın bu dönem mecbur bende en az 12 bardak su içerim ama ölüyordum yani yaz gununde susuzluktanCanim ben normalde cok su icen biriyim. Bu nedenle gece yapamadim. Bugun adetimin son günü Bu kadar erken yumurtlama olacagini tahmin etmemistim dogrusu. Tamam canim aksam saat 18 gibi hic sivi almadan yaparim
Tamam canim sagol. Oglen yaptigim esit koyuluktayti onda dikkat etmistim bakalim ne zaman pik olucak.Canım susuz kalacaksın bu dönem mecbur bende en az 12 bardak su içerim ama ölüyordum yani yaz gununde susuzluktaniçme yani dikkat et sıvıya yanıltmasın test
Canim ben normalde cok su icen biriyim. Bu nedenle gece yapamadim. Bugun adetimin son günü Bu kadar erken yumurtlama olacagini tahmin etmemistim dogrusu. Tamam canim aksam saat 18 gibi hic sivi almadan yaparim
Canim benim normalde 26 gun surer kanama 3-4 gun bu ay 29. geldi ve adetim baslamadan yogun akinti geldi. Genelde erken yumurtlarim ama. Herkesin yumurtlama zamani farklidir canimKanaman kaç gün sürüyor ve toplam döngün kaç gün sürüyor? Adet bitimine yumurtlama olması için adetin 8-9 gün sürmesi lazım
Sabaha karşı silikleşti ama 4 satt sonra tekrar yaptığım test yine pikCanım neden iyice silinmesini bekledin yapsaydın deneme gece
4.30 yaptığım testen sonra. Sen yumurtamın çatladığınımı söylüyorsunCanım sen kacta yaptın denemeyi gece testi atıp kayboldun gece tam zamanıydı dene demiştim sana inşallah gec kalmamıssındır
Canım sen kacta yaptın denemeyi gece testi atıp kayboldun gece tam zamanıydı dene demiştim sana inşallah gec kalmamıssındır
Dur bakayım tekrar4.30 yaptığım testen sonra. Sen yumurtamın çatladığınımı söylüyorsun
Canım bi kac ay takip edersen pikten kac saat sonra catlayacagını biliyorsun, atıyorum senin pikten 8 saat sonra catlıyor testi yaparsın pik olduktan 4,5 saat sonra deneme yaparsınCanim ya su catlamaya 3/ 4 saat kala kismini tekrar test yapip silik ciktigi zamandan bahsediyorsun degilmi mesela ben simdi yaptim.diyelim pik yapmis 4 saat sonra tekrar yapiyorum siliklesmisse catlamistir. Biliyorum ama emin olabilmek icin hala.soruyorumgozden birseyler kacmasin bizde 10 gundur keciboynuzu pekmezi vitamin soda limon esime kullandiriyorum. bende bol bol incir kurusu yiyorum karbonatli su iciyorum bakalim hayirlisi bi adet olsakta baslasak❤❤❤
Miratechlaboquick aldım bir sürü ama coğunluk bir açılıp bir koyulaşmasından şikayetçi, innovita da alacağım test etmek için, başka çok iyi dediğiniz marka var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?