Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kizlar misafirlikten geldim Bu nedenle sivi alimina dikkat edemedim. Ama sanki renki bu sefer daha acik. Iki saat sonra tekrar mi yapsam

Eklentiler

• 91E3C9FB-5367-42D9-9657-DC0A08E58278.webp
    107 KB · Görüntüleme: 39
  • 7048800C-F05F-429C-B65F-654AEA3FFD72.webp
    79,8 KB · Görüntüleme: 39
Sıvıya dikkat etmedim diyorsun canım böyle olması normal hic sıvı almadan yap bakalım 3 saat sonra, sen gece yaptın mı sana bi gece yap bide sabah yap demiştim
Canim ben normalde cok su icen biriyim. Bu nedenle gece yapamadim. Bugun adetimin son günü Bu kadar erken yumurtlama olacagini tahmin etmemistim dogrusu. Tamam canim aksam saat 18 gibi hic sivi almadan yaparim

Canim ben normalde cok su icen biriyim. Bu nedenle gece yapamadim. Bugun adetimin son günü Bu kadar erken yumurtlama olacagini tahmin etmemistim dogrusu. Tamam canim aksam saat 18 gibi hic sivi almadan yaparim
Canım susuz kalacaksın bu dönem mecbur bende en az 12 bardak su içerim ama ölüyordum yani yaz gununde susuzluktan içme yani dikkat et sıvıya yanıltmasın test

Kanaman kaç gün sürüyor ve toplam döngün kaç gün sürüyor? Adet bitimine yumurtlama olması için adetin 8-9 gün sürmesi lazım

Kanaman kaç gün sürüyor ve toplam döngün kaç gün sürüyor? Adet bitimine yumurtlama olması için adetin 8-9 gün sürmesi lazım
Canim benim normalde 26 gun surer kanama 3-4 gun bu ay 29. geldi ve adetim baslamadan yogun akinti geldi. Genelde erken yumurtlarim ama. Herkesin yumurtlama zamani farklidir canim

Canım bi kac ay takip edersen pikten kac saat sonra catlayacagını biliyorsun, atıyorum senin pikten 8 saat sonra catlıyor testi yaparsın pik olduktan 4,5 saat sonra deneme yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…