- 6 Mart 2019
- 2.909
- 5.140
- 88
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #65.541
Canim K Khvekokusu20 miratech kullanmis. Onu da alabilir sinlaboquick aldım bir sürü ama coğunluk bir açılıp bir koyulaşmasından şikayetçi, innovita da alacağım test etmek için, başka çok iyi dediğiniz marka var mı?
Canim K Khvekokusu20 miratech kullanmis. Onu da alabilir sin
Bekleriz efenim.tamamdır, ovulasyon zamanı karşılaştırmalı sunum yaparım :))
Son testimi gördünmüBekleriz efenim.
Canim gordum gordum de ne diyecegimi bilemedim.Son testimi gördünmü
Ben pek anlamadim canim kontrol cizgisi mi o acilanCanim gordum gordum de ne diyecegimi bilemedim.
Canim ya su catlamaya 3/ 4 saat kala kismini tekrar test yapip silik ciktigi zamandan bahsediyorsun degilmi mesela ben simdi yaptim.diyelim pik yapmis 4 saat sonra tekrar yapiyorum siliklesmisse catlamistir. Biliyorum ama emin olabilmek icin hala.soruyorumAlkali diyete basla hemen, eşine de takviye kullandır, su ve fitili de unutma kendin için,, catlamaya 3,4 saat kala yada catlamadan 3,4 saat sonra dene
Evet kontrol cizgisi. Benim yaptiklarimda boyle oluyodu pik oldugu zaman c cizgisi aciliyo.Ben pek anlamadim canim kontrol cizgisi mi o acilan
Boyle olmasi normal mi yoksa test mi hataliEvet kontrol cizgisi. Benim yaptiklarimda boyle oluyodu pik oldugu zaman c cizgisi aciliyo.
Canim K Khvekokusu20 bir kac ay takip yapip yumurtanin catlayacigi zamani belirleyin diyo. Yani ne zaman catlayacagini bilirsen onun bir kac saat oncesini soyluyo. MeselaCanim ya su catlamaya 3/ 4 saat kala kismini tekrar test yapip silik ciktigi zamandan bahsediyorsun degilmi mesela ben simdi yaptim.diyelim pik yapmis 4 saat sonra tekrar yapiyorum siliklesmisse catlamistir. Biliyorum ama emin olabilmek icin hala.soruyorumgozden birseyler kacmasin bizde 10 gundur keciboynuzu pekmezi vitamin soda limon esime kullandiriyorum. bende bol bol incir kurusu yiyorum karbonatli su iciyorum bakalim hayirlisi bi adet olsakta baslasak❤❤❤
Valla bilmiyom ki canim. Ama bu kk de bu markayla hamile kalan cok.Boyle olmasi normal mi yoksa test mi hatali
Incir kurusu ne ise yariyorCanim ya su catlamaya 3/ 4 saat kala kismini tekrar test yapip silik ciktigi zamandan bahsediyorsun degilmi mesela ben simdi yaptim.diyelim pik yapmis 4 saat sonra tekrar yapiyorum siliklesmisse catlamistir. Biliyorum ama emin olabilmek icin hala.soruyorumgozden birseyler kacmasin bizde 10 gundur keciboynuzu pekmezi vitamin soda limon esime kullandiriyorum. bende bol bol incir kurusu yiyorum karbonatli su iciyorum bakalim hayirlisi bi adet olsakta baslasak❤❤❤
Allah seniiiCanim K Khvekokusu20 bir kac ay takip yapip yumurtanin catlayacigi zamani belirleyin diyo. Yani ne zaman catlayacagini bilirsen onun bir kac saat oncesini soyluyo. Meselaiwashereonce nin pik i 3 4 saat suruyomus o pikken yapmis . Cunku bir kac saate catlayacagini biliyormus. Cok sukur onun bebegi de erkek.
Ay ben ne guzel takip etmisim herkesi
Inciri simdiden yeme bence canm adetin bittikden sonra yemeye basla suan gelisen yumurta atilacak sana faydasi olmayacakCanim ya su catlamaya 3/ 4 saat kala kismini tekrar test yapip silik ciktigi zamandan bahsediyorsun degilmi mesela ben simdi yaptim.diyelim pik yapmis 4 saat sonra tekrar yapiyorum siliklesmisse catlamistir. Biliyorum ama emin olabilmek icin hala.soruyorumgozden birseyler kacmasin bizde 10 gundur keciboynuzu pekmezi vitamin soda limon esime kullandiriyorum. bende bol bol incir kurusu yiyorum karbonatli su iciyorum bakalim hayirlisi bi adet olsakta baslasak❤❤❤
Boyle olmasi normal mi yoksa test mi hatali
Canim Yumurtalari olgunlastiriyor catlamasini sagliyor hormanlari duzenliyor ender saracoglu kür bile yapiyor havuc ve incir kurusundan ama ben sadece kurutulmusunu yiyerek tuketiyorum ❤❤Incir kurusu ne ise yariyor
Aynen ogle evet suan biraktim zaten cunki bu ay yumurtlamayi kacirdim adetime 3 gun kaldi adet bitiminde tekrar basliyorum ❤❤❤❤❤Inciri simdiden yeme bence canm adetin bittikden sonra yemeye basla suan gelisen yumurta atilacak sana faydasi olmayacak
Umutlar temmuz aAllah seniiibende gecen ay yaptigimda uc gun ayni kirmiziliktaydii kafam karisti ama t cizgisinin en kirmizi oldugu gun den bir sonraki gun birliktelik oldu belkide bir iki saat sonra catladi ertesi gunun gecesinde yani 24 saati gecmis oldu sanirim oyuzden tutmadi bu ayda dogru duzgun takip yapamadim bayram araya girdi hayirlisi ❤❤
Canim Yumurtalari olgunlastiriyor catlamasini sagliyor hormanlari duzenliyor ender saracoglu kür bile yapiyor havuc ve incir kurusundan ama ben sadece kurutulmusunu yiyerek tuketiyorum ❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?