Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Alkali diyete basla hemen, eşine de takviye kullandır, su ve fitili de unutma kendin için,, catlamaya 3,4 saat kala yada catlamadan 3,4 saat sonra dene
Canim ya su catlamaya 3/ 4 saat kala kismini tekrar test yapip silik ciktigi zamandan bahsediyorsun degilmi mesela ben simdi yaptim.diyelim pik yapmis 4 saat sonra tekrar yapiyorum siliklesmisse catlamistir. Biliyorum ama emin olabilmek icin hala.soruyorum gozden birseyler kacmasin bizde 10 gundur keciboynuzu pekmezi vitamin soda limon esime kullandiriyorum. bende bol bol incir kurusu yiyorum karbonatli su iciyorum bakalim hayirlisi bi adet olsakta baslasak❤❤❤

Canim K Khvekokusu20 bir kac ay takip yapip yumurtanin catlayacigi zamani belirleyin diyo. Yani ne zaman catlayacagini bilirsen onun bir kac saat oncesini soyluyo. Mesela iwashereonce nin pik i 3 4 saat suruyomus o pikken yapmis . Cunku bir kac saate catlayacagini biliyormus. Cok sukur onun bebegi de erkek.
Ay ben ne guzel takip etmisim herkesi

Incir kurusu ne ise yariyor

Merhaba arkadaşlar 2 yaşına ağustosta girecek bir kızım var
Allah nasip ederse birde erkek bebek istiyorum ama bi 7 8 kilo fazlam var onu verip öyle istiyorum

Sizlerin kaç çocuk var? Yaş aralıkları nasıl
Benimkisi erkenmi sizce?

Allah seniii bende gecen ay yaptigimda uc gun ayni kirmiziliktaydii kafam karisti ama t cizgisinin en kirmizi oldugu gun den bir sonraki gun birliktelik oldu belkide bir iki saat sonra catladi ertesi gunun gecesinde yani 24 saati gecmis oldu sanirim oyuzden tutmadi bu ayda dogru duzgun takip yapamadim bayram araya girdi hayirlisi ❤❤

Inciri simdiden yeme bence canm adetin bittikden sonra yemeye basla suan gelisen yumurta atilacak sana faydasi olmayacak

Umutlar temmuz a

Canim Yumurtalari olgunlastiriyor catlamasini sagliyor hormanlari duzenliyor ender saracoglu kür bile yapiyor havuc ve incir kurusundan ama ben sadece kurutulmusunu yiyerek tuketiyorum ❤❤

Canim bunyeden bünyeye değişiyor ben iki ay tukettim yumurta çok büyüyüp çatlamadi bıraktığım ay 13.günde çayltladi o iki ay 17 günü buldu fakat çatlama olmadı tüketirken kendinizi gozlemleyin yumurtlama gecikiyor mu diye gecikince catlamiyor çok buyuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…