- 25 Ocak 2019
- 1.402
- 2.261
- 63
- 36
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #65.561
Basla basla bende incir yicem sonra catlamsi içinde pik oldukdan sonra havuc kemircemm ki hemen catlasin uzamasin suresiAynen ogle evet suan biraktim zaten cunki bu ay yumurtlamayi kacirdim adetime 3 gun kaldi adet bitiminde tekrar basliyorum ❤❤❤❤❤
Anladim canim sagolCanim Yumurtalari olgunlastiriyor catlamasini sagliyor hormanlari duzenliyor ender saracoglu kür bile yapiyor havuc ve incir kurusundan ama ben sadece kurutulmusunu yiyerek tuketiyorum ❤❤
Canim dogrudur oyuzden kür olarak yapmiyorum sadece gunluk iki yada uc taneCanim bunyeden bünyeye değişiyor ben iki ay tukettim yumurta çok büyüyüp çatlamadi bıraktığım ay 13.günde çayltladi o iki ay 17 günü buldu fakat çatlama olmadı tüketirken kendinizi gozlemleyin yumurtlama gecikiyor mu diye gecikince catlamiyor çok buyuyor
Sende sagol canim❤Anladim canim sagol
Canim sen ne yaptin .Canim bunyeden bünyeye değişiyor ben iki ay tukettim yumurta çok büyüyüp çatlamadi bıraktığım ay 13.günde çayltladi o iki ay 17 günü buldu fakat çatlama olmadı tüketirken kendinizi gozlemleyin yumurtlama gecikiyor mu diye gecikince catlamiyor çok buyuyor
Canim dogrudur oyuzden kür olarak yapmiyorum sadece gunluk iki yada uc tanehayirlisi bakalim.bi catlasada kurtulsak ❤❤
Canim sen ne yaptin .
Deneme oldu mu? Ben mi kacirdim acaba
Hadi rabbim rast getirsin.oldu canım burda paylaşmiyorum testlerimi ondandır ama tutmadı devam yine insAllah haftaya yumurtlama günlerigünlerim yine
Benimde bi kızım var temmuzda 2 yaşına girecek. Tam zamanı canımMerhaba arkadaşlar 2 yaşına ağustosta girecek bir kızım var
Allah nasip ederse birde erkek bebek istiyorumama bi 7 8 kilo fazlam var onu verip öyle istiyorum
Sizlerin kaç çocuk var? Yaş aralıkları nasıl
Benimkisi erkenmi sizce?
Canim sen cok fazla tuketmissin sanirim senin hormonlar tavann yapmistir iki yada uc adet bittikten sonra yumurtlamaya yakin iyi galiba bakalim hayirlisii herseyi deniyoruz rabbim utandirmasin emeklerimizi mukafatlandirsin hersey allahtanBen bide fazla yedim galiba ilk ay günde 5 6 tane sonra 3 e düşürdüm
Şuan istiyomusn canım sendeBenimde bi kızım var temmuzda 2 yaşına girecek. Tam zamanı canım
1 gün arayla canim. Bir saat sonra tekrar yapicamcanım kaç saat arayla yaptın testlerini idrar beklemeyeince de böyle cikabiliyor
Canim sen cok fazla tuketmissin sanirim senin hormonlar tavann yapmistir iki yada uc adet bittikten sonra yumurtlamaya yakin iyi galiba bakalim hayirlisii herseyi deniyoruz rabbim utandirmasin emeklerimizi mukafatlandirsin hersey allahtan❤❤❤
Hadi rabbim rast getirsin.
Test ne durumdayken deneme yaptin canim.
ovulasyon öncesi gün aşırı ilişkiyle de erkek bebeğe kalan var. bazı kız isteyenlerin oğlu oluyor mesela ,kız cocuk için taktik yaptıkları haldeKızlar ovulasyon gününden 2-3-4 gün önce birliktelik olup erkeğe hamile kalan var mı hiç? Ya da duydunuz mu hiç böyle birini etrafınızdan?
Kismet. Rabbim gonlundekini hakkina hayirli eylesin ins.amin ecmain insAllah canım .. testim pikti muhtelen catlamadan bi kaç saat önce idi sonra bir tık çok hafif açılmaya baslamisti oruç olmasaydi sabah yine degerlendiŕecktik ama nasip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?