Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Ovulasyon günü vajinal duş yapan var mı bikarbonatla? Diyete uymaya zamanım kalmadı, her gün 2 soda içiyorum limonlu, süt ürünlerinden kaçınıyorum ama 2 haftam var cok işe yaramayacak gibi.. biz ailecek çok süt ürünü tüketirdik. Çay kahve çok içerdik..

Vajinal duş gebe kalmaya engel oluyormus eskilerden deneyen olmustu canım ha bide diyete cok takılma bende pek dikkat etmedim

Gebelik Öncesi
Enfeksiyon mantar iltihap icin kurler fitil kullanimi-Alkali diyet -karbonatli limonlu su-es olarak soda icme -3 gun cinsel perhiz -eslerin vitamin takviyesi kullanmasi (cinko selenyum e vitamini keci boynuzu özü) -ovulasyon testi takibi yumurtlama ve catlama günü tutturma -takvimlere göre hesap etme - ay tutulmasi hesabi -yumurta gelisimi icin incir catlamasi için havuç yemek
Deneme gecesi
Eşle beraber 2 rekat namaz kilmak- eşin erkek bebek duasi okumasi -derin iliski-bayanin isteksiz olmasi-ilk bayanin inzal olmasi- iliski sonrasi saga dönme - ayakları 30 dk havaya dikme -Takibe gore catlamaya 3-4 saat kala ilişki

Kizlar benim aklimda olanlar bunlar var mi baska birsey ekleyecek olan gözümden kacan birsey

İnciri herkes yiyemez canım canım hormunu birden yukseltir o yumurta guzel gelişiyorsa cok inciree gerek yok. Ama havucu özellikle tavsiye ederim ben cok yerdim

Arkadaşlar, geçen hafta kadın doğumcuya gittim, mantar için fitil verdi 2 tane vardı içinde 3 gün arayla kullandım. Dün akşam koydum 2.yi ama şimdi kaşıntı devam ediyor adetime 2 gün kaldı.. 2 hafta sonraki yumurtlamayı değerlendirmeyi düşünüyorum ama bu mantar geçmediyse sıkıntı olacak.. adet bitimi kadın doğuma gitsem fitil verse , yumurtlamayı bozar mı? Ya da adet olana kadar nasıl bir müdahelede bulunabilirim

Ben vajinal dus ysptim canim ustelik senin uyguladigin diyetide yaptim ama sonuc kiz

Kizlar temmuzda deneme yapicak olanlar, simdiden uyguladiginiz seyler neler. Yada neler yapicaksiniz.
Ben hergun soda ve turk kahvesi iciyorum. Esimede iciriyorum. Yarin fitil alicam. K Khvekokusu20 nin kullandigi biokadin.
Bir kac gune ona baslicam.
Esim keci boynuzu ozu kullaniyo.
Siz neler yapiyosunuz.

Canim bende karbonatli su içiyorum folik asit kullaniyorum sogan kuru yapmayi düşünüyorum bide esim kendine takviye aliken banada corek otu kapsulu almis kullansam mi bilemedim erkekler icinde faydaliymis ikimizde mi kullansak acaba esimde e vitamini cinko selenyum keci boynuzu ozu içiyor simdilik bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…