- 22 Ocak 2019
- 547
- 952
- 103
- 38
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #65.841
Peki canim ozel olmazsa denemeyi gecemi yaptinDeneme gunu degil ama aksamı kuruydum ikindi vardı gece yoktu
Evet canım biri gece digeri sabah olduPeki canim ozel olmazsa denemeyi gecemi yaptin
Anladim canim arkadaslarda bilgileniz insEvet canım biri gece digeri sabah oldu
Bizde aynısını yaptık. Bakalım ne olacakKizlar temmuzda deneme yapicak olanlar, simdiden uyguladiginiz seyler neler. Yada neler yapicaksiniz.
Ben hergun soda ve turk kahvesi iciyorum. Esimede iciriyorum. Yarin fitil alicam. K Khvekokusu20 nin kullandigi biokadin.
Bir kac gune ona baslicam.
Esim keci boynuzu ozu kullaniyo.
Siz neler yapiyosunuz.
Çörek otunun faydaları nedir canımCanim bende karbonatli su içiyorum folik asit kullaniyorum sogan kuru yapmayi düşünüyorum bide esim kendine takviye aliken banada corek otu kapsulu almis kullansam mi bilemedim erkekler icinde faydaliymis ikimizde mi kullansak acabaesimde e vitamini cinko selenyum keci boynuzu ozu içiyor simdilik bu kadar
Canim spermleri canlandiriyormus ölü hucreleri canlandiriyormus bayanlar icinde yumurtaligi guclendiriyormus olgunlastiriyormus bayanlarda corek otu yagi kullananda cok var corek otu bal tarcin karışımı daÇörek otunun faydaları nedir canım
Bizde çörek otu yağı var acaba aynı faydayı sağlıyormuCanim spermleri canlandiriyormus ölü hucreleri canlandiriyormus bayanlar icinde yumurtaligi guclendiriyormus olgunlastiriyormus bayanlarda corek otu yagi kullananda cok var corek otu bal tarcin karışımı da
Bi arastir canm eczaci tavsiye etmiş esimde almis bende kararsiz kaldim kullansam mi diyeBizde çörek otu yağı var acaba aynı faydayı sağlıyormu
Araştıralım bakalımBi arastir canm eczaci tavsiye etmiş esimde almis bende kararsiz kaldim kullansam mi diye
Rabbim gonlune gore versin insBizde aynısını yaptık. Bakalım ne olacak
Cörek otu bal tsrcın yapanların kızı oldu geneldeCanim spermleri canlandiriyormus ölü hucreleri canlandiriyormus bayanlar icinde yumurtaligi guclendiriyormus olgunlastiriyormus bayanlarda corek otu yagi kullananda cok var corek otu bal tarcin karışımı da
Araştıralım bakalım
Cörek otu bal tsrcın yapanların kızı oldu genelde
Soğan suyu içebilirsinArkadaşlar, geçen hafta kadın doğumcuya gittim, mantar için fitil verdi 2 tane vardı içinde 3 gün arayla kullandım. Dün akşam koydum 2.yi ama şimdi kaşıntı devam ediyor adetime 2 gün kaldı.. 2 hafta sonraki yumurtlamayı değerlendirmeyi düşünüyorum ama bu mantar geçmediyse sıkıntı olacak.. adet bitimi kadın doğuma gitsem fitil verse , yumurtlamayı bozar mı? Ya da adet olana kadar nasıl bir müdahelede bulunabilirim
AminRabbim gonlune gore versin ins
Evet canımciddi misin
Iyiki konusuldu bak bilgilenmis oldukciddi misin
Aynen canm ben o zmn napim esim mi kullansin tekIyiki konusuldu bak bilgilenmis olduk
Ver esine butun ilaclari zaten ondan sana oglusun gelir ins ve tum isteyenlereinsAynen canm ben o zmn napim esim mi kullansin tekziyan olmasin
Ben pekmezini icirdim ozunu bulamazdim yurt disinda kaliyorumKIZLAR KEÇİ BOYNUZU ÖZÜ 2 HAFTADA İŞE YARAR MI, BİR DE BU ERKEK TAKVİYELERİNİ NEREDEN ALDINIZ? KEÇİBOYNUZU ÖZÜNÜ NEREDEN ALDINIZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?