Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Iyi iyi masallah. Folikasiti bende birkac gundur iciyorum. Yarasin ins bizlere

Evitaminin fotosunu atarmisn lutfrn

Canim zeynoc17 fitilden bahsetmisti evet bak siimdi sen soyleyince hatirladim ne zaman baslaniyor nerden aliniyor. Ben alkali suyu bir haftada falan oldu. Soda iciyorum sut urunleri tuketmiyorum vitamin kullaniyorum esimde keciboynuzu ozu soda icine limon sıkarak gunde iki tane iciyor kahve iciyor oda vitamin kullaniyor hayirlisi bakalim

Eczanede vardir. Ben suan adetlyim kanama kesilip leke sekilde gelirse aksam yatmadan birer tane kullanicam ins.
K Khvekokusu20 canim iliskiden kac gun once birakilmasi gerekiyo acaba

Eczanede vardir. Ben suan adetlyim kanama kesilip leke sekilde gelirse aksam yatmadan birer tane kullanicam ins.
K Khvekokusu20 canim iliskiden kac gun once birakilmasi gerekiyo acaba
Canim Ben de gecen hafta aslinda doktora yazdirdim ikili olandan gyno lomexsin kullandim enfeksiyon varsa gitsin die bidaha kullansam rahme zarari okur belki suan bir rahatsizligim yok cok sukur ama yinede sorayim dedim.

Canim Ben de gecen hafta aslinda doktora yazdirdim ikili olandan gyno lomexsin kullandim enfeksiyon varsa gitsin die bidaha kullansam rahme zarari okur belki suan bir rahatsizligim yok cok sukur ama yinede sorayim dedim.
Canim valla hic bilmiyorum.
Normalde benimde hic bi sıkıntım yok nolur nolmaz diye kullanicam.

Aslinda bende simdi netten baktim alkali yapmak icin fitil sandim. Oda enfeksiyon icinmis o zaman kullanmamaliyim degilmi

Yumurtlamaya kadar 7 adet mi canım. Tahmini ilişkiden 2, 3 gun önce kes istersen akıntıyı engellemesin
Canim onceki ay 19 ve 20. Gun yumurta oldu.
Gecen ay 16 ve 17. Gun oldu. Yine bu aralarda olur tahminim. Yarin baslasam.12. Gun biraksam yeter ozaman di mi?
Bi enfeksiyon mantar falan varsa mi agri yapiyo?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…