- 6 Mart 2019
- 2.909
- 5.140
- 88
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #65.821
Iyi iyi masallah. Folikasiti bende birkac gundur iciyorum. Yarasin ins bizlereCanim bende karbonatli su içiyorum folik asit kullaniyorum sogan kuru yapmayi düşünüyorum bide esim kendine takviye aliken banada corek otu kapsulu almis kullansam mi bilemedim erkekler icinde faydaliymis ikimizde mi kullansak acabaesimde e vitamini cinko selenyum keci boynuzu ozu içiyor simdilik bu kadar
Aminn aminnnIyi iyi masallah. Folikasiti bende birkac gundur iciyorum. Yarasin ins bizlere
Evitaminin fotosunu atarmisn lutfrnCanim bende karbonatli su içiyorum folik asit kullaniyorum sogan kuru yapmayi düşünüyorum bide esim kendine takviye aliken banada corek otu kapsulu almis kullansam mi bilemedim erkekler icinde faydaliymis ikimizde mi kullansak acabaesimde e vitamini cinko selenyum keci boynuzu ozu içiyor simdilik bu kadar
Canm ben ewde degilim esimden istedim fotosunu atınca bende sana atarimEvitaminin fotosunu atarmisn lutfrn
Canim zeynoc17 fitilden bahsetmisti evet bak siimdi sen soyleyince hatirladim ne zaman baslaniyor nerden aliniyor. Ben alkali suyu bir haftada falan oldu. Soda iciyorum sut urunleri tuketmiyorum vitamin kullaniyorum esimde keciboynuzu ozu soda icine limon sıkarak gunde iki tane iciyor kahve iciyor oda vitamin kullaniyor hayirlisi bakalimKizlar temmuzda deneme yapicak olanlar, simdiden uyguladiginiz seyler neler. Yada neler yapicaksiniz.
Ben hergun soda ve turk kahvesi iciyorum. Esimede iciriyorum. Yarin fitil alicam. K Khvekokusu20 nin kullandigi biokadin.
Bir kac gune ona baslicam.
Esim keci boynuzu ozu kullaniyo.
Siz neler yapiyosunuz.
Eczanede vardir. Ben suan adetlyim kanama kesilip leke sekilde gelirse aksam yatmadan birer tane kullanicam ins.Canim zeynoc17 fitilden bahsetmisti evet bak siimdi sen soyleyince hatirladim ne zaman baslaniyor nerden aliniyor. Ben alkali suyu bir haftada falan oldu. Soda iciyorum sut urunleri tuketmiyorum vitamin kullaniyorum esimde keciboynuzu ozu soda icine limon sıkarak gunde iki tane iciyor kahve iciyor oda vitamin kullaniyor hayirlisi bakalim❤
Canim Ben de gecen hafta aslinda doktora yazdirdim ikili olandan gyno lomexsin kullandim enfeksiyon varsa gitsin die bidaha kullansam rahme zarari okur belki suan bir rahatsizligim yok cok sukur ama yinede sorayim dedim.Eczanede vardir. Ben suan adetlyim kanama kesilip leke sekilde gelirse aksam yatmadan birer tane kullanicam ins.
K Khvekokusu20 canim iliskiden kac gun once birakilmasi gerekiyo acaba
2,3 gun önce bırakın canım. Adet öncesi 7 tane kullanın adet bitimi de kullanın birazEczanede vardir. Ben suan adetlyim kanama kesilip leke sekilde gelirse aksam yatmadan birer tane kullanicam ins.
K Khvekokusu20 canim iliskiden kac gun once birakilmasi gerekiyo acaba
Canim valla hic bilmiyorum.Canim Ben de gecen hafta aslinda doktora yazdirdim ikili olandan gyno lomexsin kullandim enfeksiyon varsa gitsin die bidaha kullansam rahme zarari okur belki suan bir rahatsizligim yok cok sukur ama yinede sorayim dedim.
Canim ben yarin aksam baslasam olur mu acaba. En azindan 7 tane falan kullanmis olurum2,3 gun önce bırakın canım. Adet öncesi 7 tane kullanın adet bitimi de kullanın biraz
Tm canim olmasada onemli degil eczaneye sorunca veriri ben selenyum cinkoyu duymustumda e vitaminini duymamistimCanm ben ewde degilim esimden istedim fotosunu atınca bende sana atarim
Evitaminin fotosunu atarmisn lutfrn
Yumurtlamaya kadar 7 adet mi canım. Tahmini ilişkiden 2, 3 gun önce kes istersen akıntıyı engellemesinCanim ben yarin aksam baslasam olur mu acaba. En azindan 7 tane falan kullanmis olurum
Canim onceki ay 19 ve 20. Gun yumurta oldu.Yumurtlamaya kadar 7 adet mi canım. Tahmini ilişkiden 2, 3 gun önce kes istersen akıntıyı engellemesin
1gun yeterli canim benim bugun akintim baya cogaldiYumurtlamaya kadar 7 adet mi canım. Tahmini ilişkiden 2, 3 gun önce kes istersen akıntıyı engellemesin
Deneme gunu degil ama aksamı kuruydum ikindi vardı gece yoktuBenim bi sorum olacakti deneme gunu kuru olupta oglu olan varmi acaba ??
Bakalim kac kisi yazack canim buda bi nebi anket gibi olsunDeneme gunu degil ama aksamı kuruydum ikindi vardı gece yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?